Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7032 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו סיבכתם אותי

אני מבין שיש שני סוגים ואיך מרכיבים אותם

אבל מה באמת ההבדל

מה הם נותנים צלילים שונים?

מה יותר נחשב לקנות?

3WAY או 2WAY

האם יש באמת הבדל בין השניים?

וכשאני אומר הבדל אני לא מתכוון לנוסחאות

אלא לתכלס

האם באמת שומעים את ההבדל באוזן או שאי אפשר לשמוע ללא אוזן מזויינת?

שילוב מנצח בין מורל HYBRID לPHOENIX GOLD אצלי ברכב PEUGEOT 206 XT

להתקנה שלי:

פורסם

זה לא שהם נותנים צליל שונה הם פשוט מפשטים לך את המוסיקה כלומר אני מאד אהבתי את הסט 3WAY מסיבה שיש יותר עומק לצלילים כלומר הם אתה שומע רוק או פאנק בסט 3WAY אני חושב שתהנה בהרבה יותר מסט 2WAY בגלל שתשמע עומק של ניגון הגיטרות והצלילים הגבוהים לעומת סט 2WAY שלעיתים הצלילים האלה יבעלו ע"י הבאס שמוציא המידבאס,

לעומת זאת בדרייברים נפרדים אפשר להגיע לרמה של סט 3WAY ולבנות סט 2WAY

פורסם
זה לא שהם נותנים צליל שונה הם פשוט מפשטים לך את המוסיקה כלומר אני מאד אהבתי את הסט 3WAY מסיבה שיש יותר עומק לצלילים כלומר הם אתה שומע רוק או פאנק בסט 3WAY אני חושב שתהנה בהרבה יותר מסט 2WAY בגלל שתשמע עומק של ניגון הגיטרות והצלילים הגבוהים לעומת סט 2WAY שלעיתים הצלילים האלה יבעלו ע"י הבאס שמוציא המידבאס,

לעומת זאת בדרייברים נפרדים אפשר להגיע לרמה של סט 3WAY ולבנות סט 2WAY

אז אני מבין ששווה ללכת על 3WAY

איזה סוג מומלץ?

טרנס וראפ

לא ברועש מידי

להתקנה שלי:

פורסם

גבר לא קראת את ההודעה שלי נכון לרוק ולפאנק מוסיקה שמכילה הרבה גיטרות ולא חשמליות רק שווה ללכת על 3WAY אם אתה מחפש סט לטרנאסים וראפ וכל מוסיקת הMTV תלך על סט 2WAY יביא לך יותר עוצמת באס ויעלה לך יותר זול למוסיקה כזאת לא הייתי משקיע על סט 3WAY כמובן שעם היה לי כיס עמוק אז זה משהו אחר

פורסם

שמעתי את ההרץ אבל לא ממש התרגשתי מהמידוופר שלהם לעומת זאת הפוקל אך איזה מידוופר אני הייתי מוכן לקחת את הסט של הרץ ולהחליף את המיוופר ופוקל ולסגור עניין אבל הבאתי דרייברים שאכן לא נופלים ואולי בתקווה שעם ההגברה אקטיבית וכיוון נכון אפילו יעלו עליהם

פורסם

בלבלתם כאן יותר מידי דברים.

1. "נפח כלוא" למיד, הכונה לכך שלא כל אלמנט מיד מותקן בתוך תיבת תהודה, אלא ישנם מידים בעלי DOME קשיח יחסית בדומה מאוד לטוויטר גדול שמנגנים מיד והנפח הנדרש להם, שוב, בדומה לטוויטר, הוא קטן מאוד והוא נמצא בתא פנימי במסגרת האלמנט עצמו, לכן, לצורך העניין, ניתן לשמוע אותם אם רק מחברים אותם למגבר ומחזיקים אותם בכף היד. ומצטער, פשוט אין לי כוח למצוא תמונות, אבל אפשר לחפש באתר של מורל ולראות שרטווט, כיצד הטוויטר סופרימו בנוי (עם CHAMBER מיוחד) ואיך בנוי ה CDM המפורסם שלהם.

2. אין קשר לסוג המוסיקה בין הסטים, ההתאמה לסוג המוסיקה תלויה בכל כך הרבה דברים...נכון שבשביל להאזין למוסיקה קלאסית, רצוי רמקול בעל אלמנטים רבים יותר אבל גם אז, ישנם רמקולים מעולים שישמעו מדהים והם רק 2 WAY. בקיצור הכל שטויות, צריך לשמוע!

3. לגבי עוצמת הבאס - זה תלוי רק באלמנט הוופר בסט ולא קשור אם זה 2 WAY או 10 WAY.

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

טוב בואו נפשט את העניין

אני שומע בעיקר מוזיקת MTV וראפ

על הדרך אני גם שומע טראנס וישראלית (אבל פחות )

אני לא מאלה שמחפשים שהסאב יקרע את הרחבה (אלא אני שומע בעוצמה מתונה)

אני שוקל לקנות סאב של PG נראה לי אלך על ה אוקטן ZR12 או ZR10 תלוי מה יכנס לי בתא המתען

ומגבר של PG נראה לי אלך על ה XENON 4X100

ולגבי הקומפוננט עדיין לא החלטתי

אגב ה HU שלי יהיה כרגע 8650 של PIONEER אלא אם אמצא משהו אחר שאני יאהב יותר

יש לי כיס (אבל לא עמוק מספיק)

כלל הציוד לא אמור לעלות יותר מ 5000 ש"ח

חשבתי להגיע לסכום סביר של 1300 נגיד 1500 ש"ח מקסימום על קומפוננט

מה אתם חושבים איזה קומפוננט יתאים לי לערכה כזאת

מה שמשאיר לי 500 ש"ח טהורים להתקנה איכותית (נראה לי שזה מספיק לא?)

להתקנה שלי:

פורסם
הכל שטויות, צריך לשמוע!

3. לגבי עוצמת הבאס - זה תלוי רק באלמנט הוופר בסט ולא קשור אם זה 2 WAY או 10 WAY.

10 WAY?

אל תכניס לי רעיונות לראש;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
10 WAY?

אל תכניס לי רעיונות לראש;)

תאמין לי אני כבר לא יודע מה יהיה ברכב שלך... מתי כבר אתה מוציא לאור את היצירה? :-)

אגב, אני באותו מצב, אם לא גרוע מכך...מה לעשות - עובדים כמו סינים (סליחה מכל הגולשים ממוצא סיני :-))

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

• תוכן חדש...