Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

התייעצות לפני מנוי בשייפ' חיפה

כרגע אני מנוי כשנה בספורטן. המנוי נגמר עוד חודש. לצערי למרות שהמקום מעולה האנשים ברובם זקנים ויש לי הרגשה שאני בא לא לחדר כושר אלה לבית אבות :evil: .

הייתי ב2 שיעורי נסיון בשייפ' וחייב להגיד כי למרות המחסור בבריכה יש שם חדר כושר מצויין, צוות מקצועי ואווירה צעירה.

רוצה לקבל מכם חוו"ד על המקום, כדאי או לא?

תודה

גיא

פורסם

פעמיים היית שם, התרשמת, מה עוד ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

מחסור בבריכה לחלק מהאנשים זה משמעותי. השאלה היא כמה פעמים בשבוע אתה שוחה, והאם אתה יכול לחיות ללא לשחות בבריכה? אם כן אז על פניו נשמע שהמקום בשבילך.

ד"א אחלה של AVATAR יש לך. :)

ROOONEEYY

פורסם

אני מתאמן כבר 3 שנים בפ"ת במכון קטן, ללא בריכה, ועם לא הרבה מכשירים, אבל אני משלם 110 ש"ח לחודש.. אני מבסוט.. לדעתי אין שום עניין באם יש זקנים\צעירים (עדיף זקנים מאשר צעירים שכל אחד קטנצ'יק שם מתלהב שהוא דוחק 15 קילו כל צד 3 פעמים סט אחד..), אם באת להתאמן, והראש שלך באימון .. אז אתה לא צריך שום דבר אחר.

פורסם

לדעתי שייפ חיפה זה המקום הטוב ביותר באיזור.

אני מתאמן שם מס' שנים בכיף אפילו עדיף על ההולמס פלייס בגרנד קניון לאחר התנסות של שנה חזרתי לשייפ.

הערה: אין שם בריכה, ג'קוזי וסאוונה רטובה..... שאני בין כה לא משתמש בהם.

יש סאוונה יבישה, המקום נקי כמו בית מרקחת אווירה צעירה מוזיקה נחמדה והכי חשוב לא נמצא

מתחת לאדמה כמו הולמס פלייס, חניה בשפעה וממש בילוי להתאמן שם.

ממליץ בחום.

פורסם

הרבה חברים שלי הולכים למכבי במירכז כרמל.

אומרים שהחלה מקום וזה עם בריכה.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם
פעמיים היית שם, התרשמת, מה עוד ?

האווירה, האווירה שונה לגמרי.

יותר כיף להתאמן אם חברה צעירים מאשר אם זקנים וזקנות (:

הרבה חברים שלי הולכים למכבי במירכז כרמל.

אומרים שהחלה מקום וזה עם בריכה.

הוא רחוק בשבילי ):

• תוכן חדש...