Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בערך בשנת 80 היה לי חבר טוב רס"ר בצבא הקבע עם שני כוכבים,נשוי ואב לילד בן 3.הרס"ר עבד קשה מאוד לאחר התפקיד בבסיס היה בא הביתה לחצי שעה ומיד עלה על משאית,נסע לקיבוצים כל הלילה לאסוף את החלב ולהוביל למחלבה.עבד קשה מאוד כדי לבנות בית על מגרש עם צריף שקנה בעזרת ההלואות שקיבל מצ.ה.ל. באותו הזמן הייתי בעל מוסך קטן,היה לי עובד מכונאי שעבד איתי.לבחור היתה חברה תלמידה בבית ספר תיכון ומידי פעם היתה באה למוסך לחכות לו שיגמור את העבודה.יום אחד באה למוסך וראתה שם את החבר שלי הר"סר.למחרת סיפרה שהיא שכנה שלו,והיא יודעת בודאות שאישתו מתרועעת עם שכן וגם עם בעל מונית ממוניות קפלן.וזאת כאשר הוא נסע לעבוד בלילות,או שהיה בתורנות בבסיס.הרס"ר היה חבר קרוב אלי יותר מאח.יחד נסענו לטיולים ,לצוד, לדוג,לבילויים שנינו היינו נשואים וגם לי היה ילד בן 3.לא יכולתי להרדם שני לילות,חשבתי איך אספר לו

אני אהרוס משפחה,ואם יצא בסוף שזה בלוף מה יהיה.התחלתי לעקוב אחריה ליד הצריף בלילות וראיתי שכל פעם שהחבר נוסע היא

יוצאת מהבית הולכת ברגל לרחוב השני שם מחכה לה מכונית,נסעה וחזרה לאחר שעתיים.בינתיים הילד ישן לבד בבית.

ואני כמו הדיוט יושב במכונית מחכה שתשוב שומע רדיו וגומר שני ק"ג גרעינים.לא הסתפקתי בזה ולמחרת בבוקר פתחתי את המוסך השארתי את העובד,ונסעתי לבית החולים קפלן לעקוב אחריה .בערך ב-9 הגיעה הגברת עם אוטובוס,נכנסה למונית שחנתה עם נהגה בתחנה,הופס נשיקה.הוא עמד ראשון בתור וכאשר באו נוסעים ,היא נסעה איתו לאחר חצי שעה חזרו ונעמדו בסוף התור.

יותר מזה לא הייתי צריך.נסעתי למוסך מיד צילצלתי אליו לבסיס וביקשתי שבגמר התפקיד יבוא דחוף לביתי.

בינתיים הייתי בבעיה גדולה ,איך לפתוח ולספר לו.לא לספר לו היה מעבר ליכולתי.ישבנו אצלי על כוס קפה וכך התחלתי לספר לו.

אני ,"שמע אני צריך את העיצה שלך.תפסתי במקרה את אישתו של החבר שלי מחולון בוגדת בו,האם במקומי היית מספר לו ?.

לספר לו או לא ?. "חבר טוב חייב לספר" אמר."טוב הקלת עלי,שמע אישתך בוגדת בך"סיפרתי לו בדיוק את הסיפור.

שאלתי אותו,"לאישתך יש בעיות רפואיות,האם היא נוסעת לטיפולים בקפלן,סיפרה לך על כך?." "כן " אמר "יש לה מידי פעם כאבים בבטן". כן אמרתי בעל המונית בקפלן נותן לה טיפול,אבל לא בבטן יותר נמוך" הבחור הסמיק נהיה לבן כשלג .הלך הביתה עקב אחריה תפס אותה והתגרש.לאחר הגירושים ניתק איתי את היחסים,לפתע הפסיק לבוא אלי.יום אחד אומרת לי אישתי שפגשה אותו

אמר לה "התגרשתי בגלל בעלך".אישתי היא תימניה,לא מהעדינות ביותר השיבה לו,"למה בעלי ד-ק את אישתך,תאשים את אלה ש---ו אותה.

השאלה במקומה עומדת,כיצד הייתם נוהגים במקומי ?.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות כל הקושי, הייתי נוהג כמוך.

אני יודע שאם זה הייתי אני, לא הייתי רוצה לבלות את חיי בחברת אישה בוגדת, חבל לגלות את העובדה הזו לאחר 20 שנות נישואים.

כמובן, הייתי עושה זאת רק בעבור חבר טוב, וגם אם לא הייתי בטוח שהחברות תשרוד.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
אם הייתי נשוי ואישתי הייתה בוגדת בי, הייתי רוצה לדעת.

כולם היו רוצים לדעת,

אבל לא צריך להתערב לכולם בחיים.

פורסם

ההחלטה היתה אמיצה ,

גם כן הדרך שבה אמרת לו (דרך עקיפה כביכול שיש לך חבר מחולון) רק כדי לדעת איך הוא חושב על זה ואם כן צריכים להגיד או לא .

אני דווקא רואה בכל התסריט הזה שהיית יותר מפייר עם החבר שלך, הוא זה שאמר ש"חבר טוב חייב לספר" ורק אחרי זה אתה אמרת לו .

אתה גם היית חכם וגם צודק, ההחלטה של החבר שלך לא נכונה אבל זו כבר החלטה שלו .

את שלך עשית על הצד הטוב ביותר:mm_yeah:

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

אני חושב שפעלת נכון ובדיוק כמו שחבר צריך..

זה שהוא עיוור ולא רואה את האמת זה כבר בעיה שלו, וכניראה שהוא לא חבר אמת!

חבר אמיתי היה מודה לך ולא כועס עליך כי אתה לא אשם!

אבל היי טמבלים לא מתים הם רק מתחלפים!

פורסם

אני בכלל לא חושב שהוא צריך לספר לו בגלל שהוא חבר טוב

צריך לספר לו כי מגיע לו לדעת למי הוא נשוי ומה שהוא מקריב בחייו עבורה-לשווא

הרי אופי בוגדני לא משתנה,והיא בחיים לא תפסיק,והרי ידוע שהדברים האלה תמיד מתגלים בשלב מסוים בחיים

אז תחשוב כמה שנים של כאב,אכזבה,והשפלה חסכת לו!

אתה עשית לו את הטובה של החיים שלו,חסכת לו זמן מהחיים,דבר שאף אחד לא יכול היה להשיב אחר כך.שנים מהחיים שלו.

אם היה מדובר במקרה חד פעמי אז ניחא,אף אחד לא מת מזה

אבל אם זה על בסיס קבוע-אין כאן בכלל שאלה.

אגב,הסיבה שהוא ניתק איתך את החברות זה רק בגלל העובדה שאתה מזכיר לו כמה שהוא ניכשל.

בשום פנים ואופן לא אישי נגדך...אז תתעודד

פורסם
מעבר לכל מה שנאמר פה, מגיע לאישתך ח"ח על התגובה החריפה והנכונה.

הבנאדם פשוט חוצפן וכפוי טובה.

כגילוי נאות אני רוצה לציין שאני עובד סלקום (אפילו שזה לא רלוונטי לנושא הזה) אבל גילוי נאות.

ולנושא השיחה:

אני חושב דוד שעשית את הדבר הנכון, אומנם יוצא שהפסדת חבר, אבל חבר אמת מעריך את מה שעושים עבורו ומעבר לכעס הוא מסיק את המסקנות הנכונות.

צר לי שהחבר שלך לא בחר להבין את זה שפעלת לטובתו אך מבחינה מצפונית עשית את הדבר הנכון, וההוא שיושב למעלה ועושה את החשבונות בטוח נותן לך נקודות על זה (אפילו שכרגע זה בטח לא מעניין אותך).

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני נהגתי באותה צורה בדיוק!

סיפרתי לחברה הכי טובה שלי שהחבר הכי טוב שלי שוכב עם מישהי אחרת. איבדתי את החבר, אבל הרווחתי ידידה לכל החיים, שיודעת שהיא יכולה לסמוך עלי בהכל, גם ברגעים הכי קשים.

פורסם

"כגילוי נאות אני רוצה לציין שאני עובד סלקום (אפילו שזה לא רלוונטי לנושא הזה) אבל גילוי נאות."

מה זה חלוקת ידע?:lol:

גילוי נאות אני אוהד מכבי חיפה אפילו שזה לא רלוונטי

לדעתי פעלת נכון מצפונית אבל יש כאלה שטוב להם לא לדעת

אין שכל אין דאגות

יוסי: אם הוא חבר הכי טוב לא עדיף היה לשכנע אותו לספר לה ולגמור את זה יפה?, הרי אתה החבר הכי טוב שלו

פורסם
כגילוי נאות אני רוצה לציין שאני עובד סלקום (אפילו שזה לא רלוונטי לנושא הזה) אבל גילוי נאות.

מה הקשר ? אתה רציני ?

בערך בשנת 80

למה הסיפור מתעורר עכשיו ?

אמר לה "התגרשתי בגלל בעלך".

הוא לא התגרש בגללך, הוא התגרש בזכותך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

• תוכן חדש...