Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור לאוהבי סרטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7059 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור חובב קולנוע חשבתי לפתוח שרשור ביקורות (טובות, רעות) על סרטים שאתם רוצים לכתוב עליהם.

אני אתחיל בסרט האחרון שראיתי בקולנוע - "יוקרה".

אני וחברתי החלטנו ללכת לפני כשלושה שבועות לסרט, אחרי שראינו את "בבל" ו"השתולים" לא ידעתי באיזה סרט לבחור.

הסתכלתי ברשימת הסרטים ובמקרה לחצתי על "יוקרה". המקרה הזה התברר כמוצלח ביותר ! מדובר באחד מהסרטים הטובים שראיתי.

קצת רקע: הסרט בויים ע"י כריסטופר נולאן (הבמאי של "ממנטו" המצויין). מככבים בו יו ג'קמן, כריסטיאן בייל, מייקל קיין וסקרלט ג'והנסון.

הסרט מתרחש בסוף המאה ה-19, תקופה שבה קוסמים היו קוסמים, לכל קוסם היה את מהנדס הקסמים שלו שתפקידו היה לבנות לקוסם את הקסמים.

אני לא ירחיב על העלילה - את זה אפשר למצוא כאן.

הסרט עצמו מרתק, בנוי בצורה מצויינת ללא קטעים משעממים, הוא לא קל להבנה אבל גם לא קשה מידי. העלילה הלא שגרתית הרתיעה אותי בהתחלה (קוסמים וכדומה) - חשבתי שהסרט יהיה ילדותי או מוגזם מדי - אבל התברר שהוא פשוט מבריק ומפתיע - ועם זאת אתה לא אומר לעצמך - "אויש איזה שטויות" כפי שקורה פעמים רבות בסרטים עם טוויסטים. משחק מצויין ומוזיקה מתאימה יוצרים אווירה שמושכת אותך לתוך הסרט מהר מאוד - והעלילה המתפתחת לא מפסיקה להפתיע.

למי שאוהב סרטים בסגנון - ללכת לראות כמה שיותר מהר (הסרט רץ כבר הרבה זמן) !

ולמי שלא אוהב סרטים בסגנון - אולי זה יהיה הסרט שיגרום לו להתאהב !

בקיצור, קסם של סרט.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

יש כמה סרטים יפים שראיתי בקולנוע:

לגעת ביהלום: סרט יפה, מבוסס על סיפור אמיתי (אני חושב) עם ליאונרדו דיקפריו ועוד איזה אחד ששכחתי את השם שלו.

אפוקליפטוס (משהו כזה) סרט על אינדיאנים, גם מאוד יפה, סרט ברוטלי.

דזה וו קצת דמיוני אבל סרט נחמד מסופר על חוקר מקרה רצח, שחוזר אחורה בזמן.

החופשה: סרט קיצ'י כזה, לא משהו, הרבה התאכזבו ממנו גם.

איש השנה: על קומיקאי שע"י טעות לא מכוונת נהפך לנשיא, סרט עם הומור גם.

סרטים שלא ראיתי עדיין ונראה בזמן הקרוב:

אל תגלה-לפי הסוף שלו נראה נחמד

שומר המדינה-עם סט שחקנים ענק, על ה CIA, עוד לא ראיתי נראה בקרוב.

אני עובד בקולנוע אז יש זמן :)

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

לגעת ביהלום? אשכרה תירגמו את זה ככה? למה לא יהלומי הדם? גם יותר מדוייק וגם נשמע יותר טוב.

ואפוקליפטו זה סרט נורא. מעטים הסרטים שגרמו לי להצטער שראיתי אותם.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

לגעת ביהלום? אשכרה תירגמו את זה ככה? למה לא יהלומי הדם? גם יותר מדוייק וגם נשמע יותר טוב.

בקשר לתרגום-"לגעת ביהלום", נדמה לי שזה בכדי לא למפגוע בשוק היהלומנים,שכן מציג אותם כגאולי דם עפ"י הסרט.

הייתה עליו ביקורת לא קטנה מצד היהלומנים בעולם.

172

פורסם

אם היית מצליח להתחבר לעלילה היית מדבר לגמרי אחרת, יש שם סצנות לחימה מתוחכמות ומדהימות.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
בקשר לתרגום-"לגעת ביהלום", נדמה לי שזה בכדי לא למפגוע בשוק היהלומנים,שכן מציג אותם כגאולי דם עפ"י הסרט.

הייתה עליו ביקורת לא קטנה מצד היהלומנים בעולם.

כי מה שהולך באפריקה זה מה שרואים בסרט, יש סיבה מאד טובה שהוא העלה כ"כ הרבה התנגדות..

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

"לגעת ביהלום"?

איזה חרא של תרגום.

זה נשמע ככה כמו יומנה של פקידת מבצעים בטייסת בחיל האויר הישראלי.:lol: :lol: :lol:

פורסם

טוב אז ככה..

• אפוקליפטו - למי שאוהב הסטוריה מתובלנת באקשן וסיפורים אישיים מרתקים , העלילה סתמית , אבל התפאורה לא פחות ממדהימה , והשתלשלות הארועים האישיים כחתיכה קטנה בפאזל של תרבות שלבסוף נהפכת לתמונה של אימפריה בשלבי דעיכה...אני אהבתי

• בבל - למי שלא מצ'תעמם אחרי השעה הראשונה ולמי שאוהב הרבה ריאליזם, ונופך אתני בדרמות שלו , סרט כבד עם עוצמה של עלילות שנשזרות אחת בשנייה , שנכנס עמוק לנפש

• דז'ה וו - מתחיל כסרט פעולה סתמי שהופך לפנטזיה מדב"ית שתשאיר אותכם עם פה פעור ומלא בפופקורן

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

אפוקליפטו - מזמן שלא יצא לי לראות סרט כל כך יפה וגם לא שיעמם ולא לדקה. 9 מתוך 10 הייתי נותן לסרט הזה.

המרדף של האושר - סרט נחמד ועצוב עד שכמובן מגיע הסוף הטוב.

The Ron Clark Story - סרט יפה המבוסס על סיפור אמיתי.

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

"רוקי בלבואלה" - סילווסטר סטאלון.

"המגן"

שניים מהטובים שראיתי בזמן האחרון.

יוסי

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

מזל שוויתרת על ההמשך, כי לא הפסדת שום דבר. הסרט הזה פשוט סתמי ובזבוז נטו של שעתיים מהחיים. אני עדיין לא מאמין שהרסו את השושלת של רוקי עם הזוועה הזו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

"הקדושים מבוסטון" - סרט די ישן שלא "תפס".

"מדמדומים עד זריחה", הפרק הראשון (נשמע יותר טוב באנגלית) - אחד מסרטיו היותר "אלומים" של טרנטינו, לא הוקרן מעולם בארץ ויכול לספק שעות של הנאה לאוהבי האקשן - השעה האחרונה של הסרט היא פשוט "מרחץ דמים" שיכול לבייש את "קיל ביל"

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.
  • תוכן חדש...