Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סטאז' במוסך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתור אחד שנמצא בין התיכון לצבא, וממש מתעניין במכונאות רציתי לעבוד בתור מתלמד במוסך PSA באזור חיפה. אלא שכשדיברתי עם בעל המוסך, שהוא ידיד טוב של המשפחה, הוא ממש הצטער ואמר לי שלפני כמה שנים היה לו בחור אחד שעשה את זה גם, ופתאום עשו עליו 'פשיטה' וכמעט תבעו את בעל המוסך על כך שלא שילם לבחור שכר מינימום.

מאז הוא לא עושה 'התלמדויות' יותר.

למישהו יש רעיון, איך לצבור קצת ידע וניסיון בלי שלאבא שלי או לדוד שלי יהיה מוסך ?

(זאת כנראה השיטה היחידה להתלמד בבירוקרטורה שלנו)

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

אולי ניתן לחתום על חוזה כלשהוא ותזכור שאתה ידיד שלו ולא סתם מישהו...שישאל תעורך דין שלו.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

שהדבר באמת לא חוקי, אסור לו לתת לי להתלמד בלי לשלם לי.

ביררתי ועורכי הדין באמת לא יכולים לתת לי אישור לדבר כזה מכיוון שזו באמת עבירה על החוק.

אשכרה בירוקרטיה

יש לי בעיה עם פינלנד שהם רק אומרים מה לא! הם הרי לא מייצרים בעצמם מכוניות, אז מה הקטע להגיד 12654848.jpg יש לכם אלטרנטיבה ?

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה.

סטודנט שהולך ללמוד באוניברסיטה, האוניברסיטה צריכה לשלם לו ??

אתה בא ללמוד במוסך. הרווח העיקרי יהיה שלך. אין שום סיבה שהוא יצטרך לשלם. ההיפך.

פורסם

יש שתי בעיות עם זה - קודם כל שרשויות החוק לא יכולות לדעת אם אדם אכן עובד בחינם או שמקבל שכר ב"שחור".

וחשוב מכך - אם לא משולם ביטוח לאומי, אין למתלמד שום כיסוי במקרה של תאונת עבודה!

קחו את זה בחשבון. ובמיוחד למתלמד במקום כמו מוסך יכולים לקרות אלף ואחד דברים.

פורסם

יש לי רעיון :lol:

אולי תשלם לו מזומן סכר מינימום והוא ישלם לך אותם .

ואז הוא יכול לעשות לך ביטוח לאומי בתוספת שלך או שלו כי אחרי הכל אתה תעזור להם לא?

פורסם

אתם יודעים גם אם הוא פתאום מקבל כסף הוא צריך להצהיר מאיפה הגיע הכסף ולשלם עליו מס הכנסה וכל מני דברים כאלה.

עקרונית זה לא שאני באמת עוזר לו, מבחינת בעלי המוסכים אני אפילו עלול לגרום לנזק והם באמת עושים לי טובה.

העניין הוא שאם עושים דברים לפי החוק אז זה נעשה בלתי אפשרי.

כבר די התייאשתי נראה לי.

פורסם

קנה לך איזה גרוטאה יפנית כמו סובארו 82, חפש את הספר המתאים של Haynes ותלמד לבד, מדי פעם גש למכר שלך להתייעצות ספציפית. אם יש לך חוש טכני תוכל להסתדר.

• תוכן חדש...