Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם הK44 שקניתי טוב?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7075 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לפני כמה ימים קניתי K44 ולאחר שיחה קצרה עם המוכר הוא אמר "זה יותר טוב מהרגיל, כדאי לך, תנסה" ובלה בלה..

יצאתי מהחנות קצת מבולבל, אני חושב שקניתי אולי תוסף אחר של אותה חברה.

זה מה שקניתי אשמח אם תגידו לי אם הוא התוסף דלק המפורסם או אולי משהו אחר:

[/url]

resized20070201223929sw7.jpg

הרכב הוא הונדה סיוויק 97.

נ.ב

הוא עלה 65 ש"ח המחיר סביר?

תודה.

פורסם

הפתעתם אותי :shock: , חשבתי שהמחיר יקר עבור פחית כזאת.

קניתי בירושלים, וואדי ג'וז למי שמכיר, המקום ידוע בעלויות הזולות של החלקים והאביזרים שם.

פורסם

בעקרון באמת לא צריך להחליף כלום

אבל יש הרבה המלצות להחליף פילטר דלק (חלופי לרכב פשוט לא מגיע אפילו ל10 ש"ח ועושה את העבודה יפה)

במיוחד אם זה פעם ראשונה שאתה משתמש בתוסף ניקוי כזה ובמיוחד אם השתמשת בו והמכל התרוקן כמעט

במיכל דלק ישן יש הצתברות של לכלוך בתחתית (שגם ככה לא מומלץ לנסוע עד סוף המיכל אלא עד הרבע +\-) מכיוון שבנוסף לדלק המשאבה יונקת גם לכלוך (שלזה מיועד מסנן הדלק) ובשימוש עם חומר חזק כגון הK44 הוא גם "עוזר" לניקיון המיכל

אני לא לקחתי סיכון והחלפתי את הפילטר (במיוחד שמדובר בסכום זניח וההרכבה לא לוקחת אפילו 5 דקות)

ד"א יש כמה שאמרו שכדאי להוסיף תוסף לפני טיפול כי התוסף חודר אל השמן ופוגע בייעילותו...

בנוגע לזה אני אשמח אם משהו מהמומחים יאר את עינינו :mm_wink:

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

יש על זה המון ויכוחים, אבל הרוב טוענים שכדאי לשים את התוסף כאשר המיכל דלק ברכב כימעט ריק.... צריך שיהיה במיכל דלק קצת דלק ואז לשים את התוסף וליסוע בדלק שנישאר ועד שיתרוקן לתדלק (את זה אני גם ממליץ).

ויש כאלה שיגידו לך שזה לא משנה ביכלל..

ויש כאלה שעושים את הדרך הכי טובה שיש זה לעשות אינפוזיה (ישירות לקרבורטור אם קיים)

פורסם
יש על זה המון ויכוחים, אבל הרוב טוענים שכדאי לשים את התוסף כאשר המיכל דלק ברכב כימעט ריק.... צריך שיהיה במיכל דלק קצת דלק ואז לשים את התוסף וליסוע בדלק שנישאר ועד שיתרוקן לתדלק (את זה אני גם ממליץ).

שלא תעיז!

משתמשים לפי הוראות היצרן וזה להוסיף למיכל דלק מלא!

אם תעשה חיפוש תגלה הרבה שירשורים על הנושא ועל כל מיני כאלה שחושבים שהתוסף הטוב בעולם (לפחות מבחינת התוצאות שהוא נתן לי) הוא זבל וחרה והוא גומר מנועים וסותם מזרקים.

הוא באמת עושה את זה, אם משתמשים בו לפי ההוראות של מי שלא מבין כלום!

אין צורך להחליף כלום, החלפת פילטר דלק ושמן מנוע זה אחרי אינפוזיה, לא K44.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

התוסף מצוין...למי שמוכר אותו.

לרוב, הוספת תוספים מיותרת, ויכולה לעזור רק במקרה של תקלה. ברוב ספרי הנהג המסופקים עם מכוניות חדשות, כתוב שאסור להוסיף תוספים לדלק ולשמן.

איכות הדלק הנמכר כיום בארץ מקבילה לדלק סופר באירופה, דלק שהוכנסה אליו חבילת תוספים במסוף הניפוק של בית הזיקוק.

הערה ל bagira:

פעולה של אינפוזיה גורמת לניקוי, וחלק מהמזהמים שאתה מנקה מגיעים לשמן. את החלפת השמן עדיף אם כן לבצע אחרי האינפוזיה ולא לפניה.

שבוע טוב,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תוכן חדש...