Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המלצת הצמיגאי היא להחליף הצמיג לחדש כי בכל זאת יש סיכון שהתיקון לא יחזיק מעמד.

מכיון שהוא לא מירושלים אז אין לו שום אינטרס אישי בהמלצתו.

חייך וחיי אחרים שוים יותר מכמה מאות ש"ח.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

המלצה: קודם כל תעביר את הגלגל עם הצמיג המפונצר (לשעבר) קדימה במקום אחד הגלגלים הקדמיים שאותו תתקין מאחור. כך תקטין את הסכנה, שכן פנצ'ר על הצמיג הקדמי גרוע פחות.

תקר פתאומי עדיף בציר האחורי מאשר הקידמי, וזה אחר ניסיון רב בתקרים תו"כ נסיעה.

אביחי

פורסם
תקר פתאומי עדיף בציר האחורי מאשר הקידמי, וזה אחר ניסיון רב בתקרים תו"כ נסיעה.

אביחי

כרגע סטרת (ואני מצטער אם יש שגיאת כתיב) את כל מומחי הבטיחות שממליצים על צמיגים חדשים מאחור מחשש לתקרים\איבוד שליטה.

אולי לך, כנהג מיומן זה מתאים - לזקנה שעומדת לידך בצומת כנראה יהיה קצת קשה לצאת מהיגוי יתר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
רק אני חשבתי על האפשרות להישתמש בפנימית? אחרי הכל הצמיג ממש חדש.

למרות שלפנימית יש את החסרון שלה.

אסור באיסור חמור להתקין פנימית בצמיג שלא יועד לכך מראש ומדובר באילתור מסוכן העלול לגרום לתאונה חמורה!

זאת עוד מבלי להזכיר את העובדה שהדבר מנוגד לחוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אם כך, אז קבל ביטול על הצעתי.

כנראה כמה דברים השתנו מאז שעבדתי בפנצ'ריה.

הצעה נוספת שניזכרתי, ללכת לפאנצ'ריה שמתקנת על ידי שריפת הצמיג מביפנים.

אבל אני חושב שטיפול זה לא יהיה זול כל כך.

פורסם
כרגע סטרת (ואני מצטער אם יש שגיאת כתיב) את כל מומחי הבטיחות שממליצים על צמיגים חדשים מאחור מחשש לתקרים\איבוד שליטה.

אולי לך, כנהג מיומן זה מתאים - לזקנה שעומדת לידך בצומת כנראה יהיה קצת קשה לצאת מהיגוי יתר.

סתרת*.

לא, ממש לא קשור למיומנות.

תקר פאומי בסרן האחורי מאוד נשלט, הרכב לא נכנס להיגוי יתר. (המצב שנכנסתי אליו היה מספיק קיצוני).

לעומת זאת, תקר בסרן הקידמי, הרכב נכנס לספין מידי. שילוב של העברת משקל חדה קדימה ו"הגה נשבר עצמית".

אביחי

פורסם

יש הבדל דק בין ידע ולבין ניסיון.

אני פה כדי ללמוד, יש בלי סוף תחומים ללמוד בהם.

אבל אני מציין את זה כעובדה, מתוך ניסיון אישי. לצערי, המזל לא היה לצידי (המון פעמים) ואני כאן לספר לכם.

תגחכו או תחשבו על זה, לא ממש הבעיה שלי.

אביחי

פורסם

כשחוקי הפיזיקה אצלך פועלים אחרת, אתה לא יכול לתת עצות לאנשים אחרים, רגילים, שחוקי הפיזיקה הרגילים חלים עליהם

• תוכן חדש...