Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלפתי היום את הבלמים והרפידות..

מצורפים תמונות ..

הצחלות עברו 140 אלף קלמ. הם היו במצב רעה מאוד :-( . לא לקחתי סיכונים פשוט החלפתי אותם .

הרפידות 120 ש"ח

הצלחות 200 ש"ח

וההחלפה עבודה של שעה.

DSCN6098.JPG

DSCN6102.JPG

DSCN6103.JPG

DSCN6105.JPG

DSCN6106.JPG

DSCN6107.JPG

פורסם
שילמת הרבה על תחליפי...

אני לפני שנה בערך החלפתי לרכב שלי ועלה 70 שקל רפידות ו 80 שקל דיסקים....

איפה קניתה את החלקים?

ביצעת את העבודה לבד?

אם כן אתה יכול לתאר את החלק של החלפת הצלחות?

כן החלפתי לבד מאוד פשוט .

בתמונה הראשונה ניתן לראות את החלקים שצריך לפרק.

לפני שמורידים את הבלמים צריך להכניס את הבוכנה של הבלם פנימה. הצלחות החדשות עבות יותר. דוחפים מברג שתוח בין הלצחת לבוכנה ופשוט דוחפים.

מורידים את הבלמים 1 בתמונה הראשונה. שני ברגים והחלק יוצא.

פותחים את שני הברגים 2 (עם מברג פיליפס) ועם כמה מקות חלשות על הצלחת הישנה היא יורדת (תמונה שמאלית).

לפעמים הברגים סגורים מאוד חזק.....:evil: אבל ממש חזק. אני קניתי מברג אימפקט שאיתו ניתן לפתוח במקרים אלה.(אצלי בגלגלים האחוריים היתי חייב להשתמש בכדי לפתוח).

עם אין לכם מוסג או את הכלים המתעימים לא לנסות. זה בכל אופן הבלמים שאתם מתעסקים איתם.....

DSCN6108n.jpg

DSCN6098n.jpg

פורסם

יפה מאוד.

אני ממליץ לך לבדוק מה קורה במיכל העודפים של נוזל הבלמים. הנוזל שדחפת מהמשאבות הגיע לשם. עודף רציני של נוזל עלול לגלוש מהמיכל אל תא המנוע. אם זה קרה יש לטפל בכך במהירות.

פורסם

אני מאוד מקוה שניקית טוב טוב את כל החלודה מהנבה, אחרת יהיו לך רעידות בבלימה.

ברקסים זה לא עבודה למי שלא מכונאי.

פורסם

השרשור הוזז (אופן זמני) על ידי אחד ממנהלי האתר על מנת לברר את סוגיית החוקיות של מתן עיצות מהסוג הזה מעל גבי האינטרנט. עכשיו הוא חזר, טוב מאי פעם.

אז אמנם אנחנו יודעים (תודות לחבר המניאק ששולח קישורים לאתרים שלא היינו רוצים לדעת על קיומם) שהאינטרנט סובל את הכל, אך חשוב לציין שפעולה על פי עיצות הניתנות בפורום נעשית על אחריותכם בלבד (עכשיו זה גם בכללי הפורום, אז זה בטוח נכון. מזל שכללי הפורום לא אומרים לנו לקפוץ מהגג).

פורסם

תודה רבה על ההסבר!

אגב מי שלא מתמצא בתיקונים מסוג זה שאפילו לא ינסה מדובר פה בבטיחות!

אז לגשת למוסכניק!

אני שאלתי בשביל להעשיר את הידע , אני אוהב ללמוד איך לעשות הכל לבד אך יש גבול במה אפשר להתעסק ובמה לא!

פורסם

לחבר שלום

שאלת את עצמך מדוע סט הרפידות השמאלי הגיע לתושבת הברזל ,יש לך מושג לגבי ההשפעות או רק דרך הנהיגה?

גומיה בולג'וינט תחתון קרועה, בדקת חופש?

גש למוסך ומייד!

יגאל

• תוכן חדש...