Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7009 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

כרגע יש לי מצבר של 62AH ויש לי אפשרות לקנות מצבר של 70AH טוב וחדש של וארטה.

אך אני חושש לעומס שיהיה על האלטרנטור.. ושחייו יתקצרו.

אני שומע מוזיקה כשהרכב לא מונע וזה דווקא מסתדר טוב עם מצבר עם קיבולת גבוהה יותר.

החששות שלי לגבי האלטרנטור הם נכונות?

או שזה בסדר? (מבחינה פיזית המצבר נכנס ללא בעיה מיוחדת).

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

באותו המחיר יש מצבר של חברת HANSA משהו כזה.

הסוכן אמר לי שזה אפילו יותר טוב מוארטה.

מה אתם אומרים ללכת על בטוח? כי אני אף פעם לא שמעתי על החברה הזו

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מבחינת המערכת החשמלית של הרכב אין בעייה להרכיב מצבר גדול/חזק יותר אך יש לתת את הדעת, למרות זאת, לדברים הבאים:

משקל המצבר - הוא גדול יותר ולעיתים תושבת המצבר, אותו הפח שמחזיק עליו את המצבר, לא תוכנן לשאת את המשקל הנוסף לאורך זמן הוא ועלול להתנתק ממקומו או להסדק.

גודל פיזי - מצבר גדול יותר והקטבים של המצבר ממוקמים גבוה יותר בתא הרכב ועלולים לפגוע במכסה המנוע ולגרום לקצר.

מחיר - מחירו של מצבר הוא לרוב לפי גודלו וקיבולו (חוזקו) ולא כדי כלכלית להשקיע במצבר יקר יותר רק כי הוא חזק יותר, מצבר חזק מנתוני היצרן לא תורם לרכב במאום.

פורסם

בדקתי כבר את המקום פיזית והמכסה מנוע לא נוגע בו בכלל

דבר שני הפח שמחזיק את המצבר נראה לי חזק ועבה למדי.

השאלה שנותרה לי היא לגבי החברה HANSA או משהו כזה.

פורסם

מנסיון של הרכבת מצבר בטמפרה 92 לפני יותר משנתיים: הורכב מצבר שנפ אפור 70 אמפר, עד היום הכל בסדר המכסה מנוע לא נוגע במצבר, והתושבת מחזיקה, לגבי מה זה תורם אני לא יודע אבל השגנו את המצבר הזה במחיר ממש זול אז לקחנו.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

שלום חברים..

אבא שלי חשמלאי והוא רוצה לדבר עם סוכן של מצברי hansa.. אז אם אפשר לעזור לי בנושא ולתת לי שם ומספר של סוכן או סוכנות אם יש עם כתובת שלה ... תודה מראש

• תוכן חדש...