Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עד כמה אפשר לאהוב אוטו..

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8348 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אגב, רוני, נהגת ב M3?!

מעט מדי :wink:

ולמה 321 כ"ס ? אין ל-M3

343 כ"ס ??? (לא נתן לי לכתוב את זה כמו שצריך בשורה אחת...)

חוץ מזה, מזל טוב ליותם... ובאמת אני קצת לא מבין את המבעסים שיש פה, הוא נהנה והוא מרגיש כח אז יופי... הכל יחסי, אולי הוא הגזים שהוא אמר ששום דבר לא רואה אותה ממטר... אבל חוץ מזה אם הוא מרגיש כוח למטה אז הוא מרגיש כוח למטה וזה מספיק לו וזה יותר ממה שהוא היה רגיל אליו, זה שיש דברים חזקים יותר זה לא רלוונטי, תמיד יש יותר חזק והרי יש מכוניות שאחרי נסיעה בהם גם STI תרגיש עגלה...

ואחרי נבירות בארכיונים... הנה משהו שרוני פירסם דיי מזמן... חבל שמהצד קשה לראות שזו M3.

ינון.

roni-M3.jpg

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ולמה 321 כ"ס ? אין ל-M3 343 כ"ס ??? (לא נתן לי לכתוב את זה כמו שצריך בשורה אחת...)

בדגם הקודם היה 321 כ"ס (הרכב שנמצא בתמונה) בדגם הנוכחי יש 343 כ"ס.

אתה מפתח כאן את אותם בעיות כמו בתפוז :?::lol:

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם
מי זה שם ב-M3?

בחיי, מי שזה לא יהיה, הוא דומה למוכר בערוץ הקניות.

אתם מכירים אותו? זה שאומר תמיד:

"רק עכשיו, רק אצלנו, ב 24 תשלומים שווים, זה כדאי".

לא?

Back to the original - NC again.

פורסם
מי זה שם ב-M3?

בחיי, מי שזה לא יהיה, הוא דומה למוכר בערוץ הקניות.

אתם מכירים אותו? זה שאומר תמיד:

"רק עכשיו, רק אצלנו, ב 24 תשלומים שווים, זה כדאי".

לא?

LOL :lol::lol:

פורסם
מי זה שם ב-M3?

שמת לב איך קוראים לתמונה ???

RONI - M3 אז מין הסתם רוני זה לא הדגם של האוטו למרות שהוא היה רוצה :wink:

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
אין ספק שבפורום הזה כל הראלי המח#$נות וכל הג'יטיאיים, סקסו ו-205 למיניהן, מוערצות בהגזמה מטורפת.

אנשים, תקלטו ממה אתם מתלהבים.

יותם, לא אישי, אם אתה נהנה מהרכב שלך והוא עושה לך את זה, סבבה, אתה צריך טיפול ללא ספק, אבל זה בלי קשר, תהנה.

כל השאר, התופעה של ההערצה העיוורת נהיית מגעילה באופן שגורם לי להתבאס מזה שיש לי ראלי :roll:

סהר, תסלח לי מאוד, אבל אתה יכול להגיד לי, למה אתה קנית ראלי?

בוא תסביר לי, מה עשה לך את זה? שידעת על האוטו

לפני שהתחלת לחפש אותו?

תודה בזה - אתה קנית ראלי כי כולם קונים ! לא כי אהבת את האוטו,

לא כי חשבת על אופציית השיפורים

אלא אך ורק כי כולם קונים.

אז אל תתנשא עליי, אתה האחרון שיכול לעשות את זה.

סלחתי.

אני קניתי ראלי כי קודם כל זה עמד בתקציב שלי לפני הכל. שנית כי מספרים על הרכב ככה וככה וכל הכתבות שקראתי עליו וכל הסיפורים מאנשים שהם בעלי ראלי.

קניתי אותו כי הוא מצא חן בעיני חיצונית, וכי הוא נורא ספורטיבי בהתנהגות שלו.

ובכלל, אני לא חייב לך שום הסברים למה קניתי.

אגב..

לא כי חשבת על אופציית השיפורים

וואלה? אתה רוצה לחדש לי עוד משהו?

יותם, עדיף לפעמים לשתוק, לא להמציא דברים.

אתה בכלל לא מכיר אותי אז מאיפה אתה מסיק מסקנות שיקריות שכאלו?

ולא, לא נהגתי בו אף פעם עד ליום הקנייה.

לי , שלא כמו לך, לא הייתה את האפשרות ולא היו לי את החברים עם ראלי וג'יטיאיי שאני אוכל לנסות אותן.

זה מן סיכון שלוקחים.

אז לקחתי סיכון, והסיפורים באמת היו אמיתיים אחד לאחד.

אנשים פה מגזימים יותר מידי עם כל הצרפתיות הזבלות האלה.

יש לי אחת, ואני אוהב אותה ואני אובססיבי כלפיה בצורה מטורפת.

אבל אתה.....

אלוהים זה בסה"כ אוטו חביב ודי מהיר, אלוהים, זה לא פרארי, תסלח לי, אבל לך תמצא לך חיים :roll:

פורסם

דעתי בנושא:

אני גם אוהב את הרכב שלי ואני גם פאנט לגביו

אני בחיים לא ישאיר אותו במקום מסוכן או לא מוכר וחשוך , נכון

רכב שבמקום לשרת אותי אני משרת אותו.

אבל אני משרת אותו בכייף ומקבל כמויות רבות של אהבה ואנדרנלין.

ושוב בתמורה אני משרת אותו או בעצם אותי , בכך שאני מנקה ומייפה את הרכב

בכל פעם מחדש ובכל פעם באהבה לדבר.

אצלי הרכב שינה את חיי , נשמע דיי טפשי אבל כן , אולי בשילוב עם עוד כמה

מאפיינים , אבל ללא ספק הוא שינה את חיי .

אולי הפכתי לבן אדם דואג יותר ? , אולי לפדנט יותר ? אני לא יודע

ואני גם לא אוכל להגיד.

אני מה שנקרא בשפת העם "המכורים" אני חי ונושם רכב ומוטוריקה

אני מעדיף מוטוריקה ונהיגה על המון דברים , אבל למדתי גם שיש דברים חשובים

יותר , ואכן יש .

אני שמח בשימחתו של יותם ובאהבתו לרכב .

אולי זה בסך הכל רכב בעיני רבים , אבל אולי גם לא.

כל אחד יעשה כראות עיניו ואפילו אם הוא "מכור" , לא אומר שיש לו בעיה

פסיכולוגית כלשהי ( מר אלפא)

פורסם

אחרי לבטים רבים החלטתי כן להגיב בשירשור הזה.

1. אני מסכים עם הביקורת שעלתה כאן לגבי מה שיותם כתב על ביצועי האוטו. למרות ש-106GTI נחשבת למכונית זריזה יחסית לרוב המכוניות בארץ, היא עדיין בגדר זריזה ואין מדובר במפלצת חורכת אלספלט.

יחד עם זאת חשוב לציין שיותם כתב את ההתרשמות שלו. לכן, כל מי שקורא הודעה/כתבה כלשהי צריך לזכור לקחת דברים בע"מ, על אחת כמה וכמה כשאובייקטיביות הכותב מוטלת בספק.

2. הביקורת על יותם בנוגע לתיאור יחסו לאוטו שלו היא ממש לא במקום לדעתי. אף אחד!!! אבל אף אחד לא רשאי להעביר ביקורת על האהבה של מישהו מסויים לאוטו שלו. אפשר לא להבין, אפשר לשאול שאלות כמו "למה?" וכו'.

אבל לפקפק או לבטל את רגשותיו של אחר לאוטו שלו?? ממש לא, אני רואה בזה חוצפה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אגב, רוני, נהגת ב M3?!

מעט מדי :wink:

כאילו שעל M3 אפשר לנהוג יותר מדי... :wink::idea:

אני חייב לומר שגם הרכב אצלי הוא אובססיה ורק המחשבה על שריטה או מכה גורמת לי ללחץ דם.

למזלי (ואני מקווה גם שלמזלכם),יש לי את החברים בבית שמאזנים את המצב והסיבה היחידה שהם אוהבים ומכירים את נתוני הקליאו היא כדי שאני לא אשאיר אותם ברחוב באמצע הלילה.

יותר מזה,שהם קנו לי ליום-הולדת שטיחי אלומיניום,הם לא ידעו להגיד לאחד הבחורים ב-FAST AUTO SPORT אם מדובר ב-SPORT או ב-RSI :oops:

חייבים ליצור איזון.

מה עם בנות? אני אישית הרגשתי אדיוט שנפרדתי מחברה שלי (תקראו עד סוף הפיסקה :? )ופתאום יומיים אחרי ראיתי עבריין עם סובארו פשע חלודה ולידו פצצת עולם!

לו,זה לא הזיז.

לא המבט המזלזל שלי ולא הקליאו ספורט,כי בסופו של דבר הוא ישב עם הכפילה של ליב טיילר ואני ישבתי לבד :idea:

רק אז נפל לי האסימון והבנתי איזו טעות זו לראות ברכב את כל עולמך (מה שקורה לי כל יום שישי אחרי שאני שוטף אותו).

כמו כל דבר בחיים,גם זה בא והולך.

סה"כ פח וגומי מפס ייצור של ארץ שונאת ישראל.(כמעט שכנעתי את עצמי :wink: )

פורסם

קודם כל ליותם, אני שמח שמצאת רכב שמתחבר אלייך כל כך טוב ושאתה מרגיש שזה הרכב הכי טוב בעולם ...

אבל כמו כולם יש לי ביקורת, אני חושב שקצת הגזמת. גם אני מטורף על האומגה, וכולם כבר ירדו עליי בגלל זה, אבל עדיין אני יודע בדיוק מה המגרעות שלה ...

אני מסכים אתך שה-106 GTI היא התמורה הכי טובה שיכולת למצוא בסכום שלה אבל בסוף היום היא בסך הכל 106 ולא פרארי ...

אני חושב שגם העובדה שלא נהגת על רכבים ברמה גבוה יותר כגון קליאו ספורט, אימפרזה טורבו וכו' גורמים לחוסר פורפורציות. אם ככה אתה מדבר על 106 GTI אז מה תגיד על קליאו ספורט או STI ???

אבל מצד שני אני מבין את מה שרשמת (את ההגזמות), זה מה שיוצא כשרושמים ישירות מהלב ללא מעצורים ...

בכל מקרה, אני מבין ללבך וגם אני דיי משוגע על האוטו שלי. אני לוקח אותו למוסך שאני סומך על הבנאדם אבל עדיין אני לרוב עובד על האוטו וגם כשמישהו אחר נוגע בו אני חייב להיות לידו ... ותאמין לי שזה רק מסתבך ...

לפי דעתי זה גם מוגזם להגיד שאתה משוגע, אתה בסך הכל מאוהב. אם אומרים לך פה ללכת לבדיקה אז כולנו פה צריכים ללכת לבדיקה מכיוון שככה זה כשמתאהבים (ואני לא מדבר רק על מכוניות) ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...