Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 306 הרכבת ראש מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , היום בדקתי לחץ הפוך במנוע הפג'ו שלי (306 שנת 98' נפח 1600 ) במסגרת חיפוש סיבת אכילת השמן , ההתלבטות היתה בין גומיות שבסתומים ורינגים עכשיו אני יודע שגומיות הרינגים זועקות להחלפה .

בכל הבוכנות יש תשובה של 5% על אף שהמנוע עבר את ה- 230000 ק"מ

אני מתכנן לפרק ראש מנוע , אני מבקש את עזרתכם , האם למישהו יש סכמה לחיזוק הראש ע"פ איזה סדר ?, וכמה לחזק בשלושת השלבים ? וכמה לכוון שסתומים ,פליטה ויניקה?

פורסם
מה לא הבנת ?.

בברכה דוד

דוד ואופיר , כמה שידוע לי ששלב החיזוק מתחלק לשלושה חלקים :

שהשלב השלישי הוא חיזוק ב 90 מעלות , כמו שהמלצתם בזמנו לחיזוק ראש מנוע של גסטי .

מה זה ה- 240 מעלות איך מבצעים 240 מעלות מישהו יכול להסביר ?

פורסם

לא יודע מה ידוע לך, אבל זה כנראה לא ידוע למהנדסי פז'ו.

חיזוק ראש מנוע זה לא גבר. לא כולם אותו דבר.

לגבי 240 מעלות. אתה מגיע עם ידית המומנט לחיזוק במידה שציין אופיר בשלב א', ואז, עם ידית כח (אלא אם יש לך כמה מדי מומנט מיותרים בבית) נותן סיבוב סביב צירו של 240 מעלות (כאילו, להגיע משעה 12 לשעה 10 בשעון). יש סקאלות מיוחדות כאלה להלבשה על הידית, אם תרצה.

פורסם

לא ידית מומנט

לגבי 240 מעלות. אתה מגיע עם ידית המומנט לחיזוק במידה שציין אופיר בשלב א', ואז, עם ידית כח (אלא אם יש לך כמה מדי מומנט מיותרים בבית)

פורסם
לא ידית מומנט

אני מקווה שהבנתי נכון ,

בשלב ראשון מחזקים את כולם 20NM

בשלב השני לוקחים ידית כוח פשוטה ומחזקים 240 מעלות

האם לזה הכוונתם ?

פורסם
טוב הבנתי את עניין ה- 240 מעלות , כשאני מחזק 240 מעלות כמה לכוון את ידית המומנט ?

תבין חיזוק דו שלבי מסוג מומנט + מעלות מבצעים באופן הבא:

1. מגיעים למומנט הרצוי בעזרת מד-מונט.

2. לאחר מכן משתמשים בידית כח או רצ'ט או מברג או צינור או רינג או לא חשוב מה- כלומר ללא הגבלת מומנט, ומוסיפים סגירה בכמה מעלות שהוגדר. היצרן כבר לקח בחשבון את המומנט הסופי שסגירה כזו תיצור.

• תוכן חדש...