Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7101 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לטעמי האישי בלבד, סביר מאוד!

אל תשכח שבמוסכים מורשים, (וע"פ הקבלה אני מבין שהעבודה בוצעה במוסך מורשה) גובים מחיר קצת יקר יותר בכ- 10% מכל מוסך אחר.

אם היית עושה בדיקה למחיר החלפים בחנות חלפים, היית מוצא אותם במחיר זול יותר.

פורסם

שגיב צודק לטעמי. אבל מוזר מאוד הנושא של צלחות הברקס. הרכב חדש יחסית. אם הם לא היו תקינות אז הם באחריות!!.

זה לא בלאי סביר כלל!!

רוצה להצחיק את אלוהים...

ספר לו את התוכניות שלך.

פורסם

לעניין הרפידות, אחרי 40K סביר שצריך להחליף אותן, במיוחד אם הרכב אוטומטי, שאז הבלאי שלהן הוא גבוה יותר.

אם החליפו צלחות בילום, יש מקום לבדוק את מצב הישנות.

בפעם הבאה שאתה שם את הרכב לטיפול, תבקש שבמידה והם רוצים לבצע תיקונים שהם מעבר לטיפול הנדרשף שיבקשו את אישורך קודם.

פורסם

שגיב שלום!

ראיתי את הדסקיות הייתה שחיקה שיצרה מדרגה של כ-2 מ"מ לטענתם מומלץ להחליף למנוע רעידות ורעשים

פורסם

לטעמי זה יקר.

לרכב שגמע רק 40 אלף, 1500 שקל על טיפול,זה הרבה כסף.

שים לב,גבו ממך 3 שעות בקירוב על החלפת ברקסים+טיפול 10 אלף.

פורסם

תוסף הדלק מיותר לחלוטין, אלא אם ביקשת מהם. לך תדע גם מה שמו.

תוסף למתזים - לפי ההוראות אמורים בטיפול למלא מים במיכל המתזים. חלק מהמוסכים גובים על זה כסף וחלק לא. אני אישית מביא את האוטו לטיפול עם מיכל מלא עד הקצה. פרינציפ.

לטעמי האישי בהחלפת ברקסים קדמיים כחלק מטיפול כזה יש לחייב במחיר עבודה מוזל יותר (טיפה פחות) בגלל שממילא עצם הטיפול מחייב הורדת הגלגלים.

פילטר אוויר של המנוע (קרב מסנן אוויר), בעיקרון יש להחליף כל 60K ק"מ או כל 3 שנים.

לא החליפו אצלך פילטר אוויר של המזגן שיש להחליף כל 20K ק"מ או שנתיים. (אני אישית מחליף כל שנה).

לגבי הדיסקים - אני יודע שבמוסכי פיאט מעדיפים לשים רק דיסקים חדשים ולא חרוטים בגלל שהעלות של הדיסקים (תחליפיים) לא גבוהה, יחסית!. מי שמתעקש אז יש להם דיסקים חרוטים (לא בטוח שבמוסך המרכזי יש להם כאלה לספייס). בכל מקרה - הרפידות והדיסקים (יתכן של ברמבו) תחליפיים ובגדול אין איתם בעיה ויש אפילו סיכוי שיחזיקו יותר מהמקוריות.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לא החליפו אצלך פילטר אוויר של המזגן שיש להחליף כל 20K ק"מ או שנתיים. (אני אישית מחליף כל שנה).

טעיתי - מסנן אוויר של המזגן מומלץ להחליף כל שנתיים או 40K ק"מ. אני מחליף כל שנה כי שמתי לב שהתחליפיים נסתמים מהר יחסית ואחרי ההחלפה בהחלט מורגש שיפור במיזוג.

אם תרצה כתוב לי בפרטי את כתובת המייל שלך ואשלח לך העתק של דף הטיפולים המומלצים לרכב (אם יש לך ספר רכב זה אמרו להיות דומה).

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

פורסם

תודה לכולכם

הטיפול בוצע ביחדיו רעננה המחירים הם לאחר התמקחות 5 אחוז הנחה

כמו כן חיוב על החלפת נוזל קירור קוזז לאחר שחשפתי שלא הוחלף כלל

לגבי מסנן מזגן אני בקשתי לא לבצע יבוצע בעוד 5K

יש לציין שהם התעקשו שלא אהיה ליד הרכב אבל היתה אפשרות לראות מחלון סמוך

למרות הכל המוסך אינו נראה סובל מחוסר עבודה

יכול להיות יותר גרוע!!!!

בברכה

ב ברקת

פורסם

התעקשו שלא תיהיה ליד הרכב? אף אחד לא יגיד לי להיות או לא להיות ליד הרכב שלי , שהוא רכושי.

אני במקומך - ניגש למוסך אחר.

לא הולך למוסכים כאלו או אחרים שרוצים לבצע את העבודה בשקט בשקט וגם כדי שמקרים כמו שקרו לך (עם הנוזל קרור) לא יקרו.

מוסכים במדינת ישראל - לא חסר

פורסם
התעקשו שלא תיהיה ליד הרכב? אף אחד לא יגיד לי להיות או לא להיות ליד הרכב שלי , שהוא רכושי.

אני במקומך - ניגש למוסך אחר.

לא הולך למוסכים כאלו או אחרים שרוצים לבצע את העבודה בשקט בשקט וגם כדי שמקרים כמו שקרו לך (עם הנוזל קרור) לא יקרו.

מוסכים במדינת ישראל - לא חסר

אתה טועה ומטעה.

אסור לך להיות ליד הרכב.

אין לך שם ביטוח ואין לך גם מה לחפש שם.

אם אתה חשדן בקשר למכונאי שלך ובגלל זה אתה חייב להיות ליד הרכב, החלף מכונאי בהקדם!

אני בכלל לא נשאר במוסך , אני אוסף את הרכב בהמשך היום ואפילו למחרת.

מעולם לא החליפו משהוא שלא ביקשתי בלי לפחות להתקשר ולשאול.

מעולם לא היה חסר לי שום דבר באוטו (ויש לי שם תמיד מלא סחורה ופריטים אישיים).

מעולם לא ניסו לדחוף לי משהוא או לחייב אותי על משהוא שלא הוחלף.

וזה ידידי ההבדל בין אדם ישר שבמקרה גם מכונאי רכב לנוכל שצריך לעמוד לידו ולהשגיח כל הזמן מה הוא עושה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
המחירים הם לאחר התמקחות 5 אחוז הנחה

כמו כן חיוב על החלפת נוזל קירור קוזז לאחר שחשפתי שלא הוחלף כלל

זו רמאות לשמה!

החלפת מסנן אוויר - מוקדם יותר ממה שצריך, נגיד...

תוסף דלק, תוסף שמשות, מיותר וממש מעצבן

ועוד בנוסף לכל טענו שהחליפו נוזל קירור - לכאורה אין בכלל הוראה טכנית להחליף נוזל קירור בטח שלא אחרי פחות משנתיים לרכב חדש. אם כבר עדיף להחליף נוזל בלמים - כל 40K ק"מ או שנתיים.

זה פשוט מוסך שמחפש איפה להשחיל אותך ! אמנם לא בהרבה מאוד אבל כסף זה כסף.

אגב - במוסך המרכזי אם אתה מתעקש להיות ליד הרכב כל הזמן אז לא עובדים עליו. מראים לך כל דבר שאתה רוצה לפני ואחרי התיקון בלווית הבוחן והמכונאי אבל לא מסכימים שתשב (לפי החוק) ליד האוטו בזמן העבודה.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

• תוכן חדש...