Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ראיתי בהום סנטר בקבוק עם ווקס בצבע הרכב, ובתוספת לבקבוק יש מין מישחה בצורת אודם כזה בצבע הווקס שכמובן בצבע הרכב.

המוכר טען שמורחים את האודם על הסריטה ממלאים איפה שיתקלף הצבע נותנים ליבוש ואז עוברים עם הווקס בבקבוק .

כמובן שהכמות גדולה מספיק לעבור על כול הרכב לאחר מיכן להברקה אחידה .

 

חייב לציין שראיתי את זה פעם בטלוויזיה רק בשם אחר.

המותג כמובן של טרטל ווקס .

 

מישהוא מכיר?

מישהוא ניסה?

מישהוא ממליץ?

חייב לציין שהסריטה אצלי ברכב די עמוקה (עברו כניראה עם מפתח בכוונה שפגע עמוק בצבע)

תודה לעונים רז...

פורסם

לא מעלים אותה... מטשטש (ואחרי כמה שטיפות היא חוזרת שוב).

 

שריטה עמוקה? רק פחח יעזור לך.

אם יש לך שריטות שיטחיות - קנה מסיר שריטות של Carplan (או GS27), זה יעזור.

 

בהצלחה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

 

 

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שקלתי פעם לקנות את זה, והמוכר באוטו דיפו המליץ לי דווקא על GS27 (לשריטות קטנות) כיוון שהליפסטיק מחזיק מעמד בערך שנה.

לדעתי מאיך שאתה מתאר את השריטה אין מנוס מלעבור עם צבע על השריטה. GS27 טוב רק לשריטות שטחיות.

אם אתה יכול, בקש מצבע שיכין לך פחית קטנה של צבע שעבר התאמה לצבע הרכב שלך ואז תעבור על השריטה עם מכחול דק, וקח בחשבון שזה צריך חודש לפחות להתייבש, וללא מגע מים.

זה הפתרון הכי טוב, ואני מניח גם הכי יקר.

פתרון אחר זה לקנות פוליש ווקס עם פיגמנט צבע בצבע הרכב ולעבור על כל האוטו. אני השתמשתי פעם במוצר כזה של חברת "MOTIP", וזה באמת צבע את השריטה, ולא ירד. רק תשתדל לקנות כזה שיתאים בדיוק לגוון הרכב, אחרת זה יצא מכוער.

למכירה המערכת שלי -Focal, Nakamichi, Xetec, Eclipse...

×
×
  • תוכן חדש...