Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7088 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני חדש פה בפורום אז אני אציג את עצמי רן בן 26 קצין בצבא ומחר אני אמור לסגור קניה על 206 (יד שנייה, ידנית, 1400, צבע תכלת מטאל) רק הבעיה שהבחור פירק את המערכת שהייתה שם והשאיר לי רדיודיסק פשוט של סוני ורמקולים קדמיים פשוטים.

ופה מתחילה הדילמה הגדולה שלי כי מצד אחד אני נורא אוהב לשמוע מוזיקה באיכות ומוכן לשלם על זה. אבל מצד שני לא רוצה לשרוף ים כסף על מערכת מנקרת עיניים.

שם המשחק יחס עלות תועלת.

קראתי פה ובמקומות אחרים על מערכות והבנתי בכללי אבל אני עדיין מבולבל.

תקציב - נע סביב 1000 ל 2000 ש"ח (כולל התקנה) מחפש את השילוב עם יחס העלות תועלת הכי גבוה.

לקנות רק רמקולים אחוריים? להוסיף גם רדיודיסק? סאב? מגבר?

נ.ב

מעדיף מערכת איכותית ולא "סקסית" מאשר צעצוע יפה אבל סאונד בינוני.

למישהו יש רעיונות?

פורסם

תרשה לי רק להעיר לך משו קטן,אתה הנהג אתה יושב מקדימה ,אם כבר אתה צריך להשקיע ברמקולים הקדמיים,הלוא הם קומפוננט!

הרמקולים האחוריים הם יותר שוליים והסאב יכול לבוא במקומם !

את הרכבת המערכת אני אשאיר לחכמים ממני,אך חשבתי שהיה חשוב להסביר לך את העניין..

כמו כן אנא הרשה לי להמליץ על רדיו דיסק איכותי שיתאים לתקציב:רדיו דיסק של פנסוניק עם 3 יציאות למגברים:

http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=411350

פורסם

1000-2000 שח?

רדיו דיסק MP3 WMA של חברה מכובדת, וסט קומפוננט קדמי עם אפשרות שדרוג עתידי למגבר וסאב.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אני רוצה להציע אפשרות שהיא קצת שונה מהמלצות שבאות מהפורום הזה.

כולם ימליצו לך על קומפוננט + מגבר + סאב.

לשיקולך אולי תוכל לבחור סט נחמד של רמקולים קידמיים 5.5" + רמקולים 69 איכותיים.

אני לדוגמא כרגע מחזיק ב-206 שלי 2 רמקולים של קנווד מקדימה ו-2 69 של בלאופנקט.

זה מספיק להרבה מאוד אנשים ואפשר לקבל אחלה איכות במחיר של כ-600 ש"ח.

כמובן שכרגע אני שואף לשדרג, אבל זה לא כזה נורא, מקסימום זרקתי 500 שקל אחרי שנה כדי לשדרג את עצמי :)

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

קודם כל תודה לכל המגיבים.

אולי אני אתחיל בהבהרה קטנה, הכותרת קצת מטעה אני לא מתכוון להרכיב אותה לבד אלא אצל מתקין מורשה באזור חולון (אדי? צחי מערכות?) אני רק מחפש איזה רכיבים לקנות.

ועכשיו לתגובות:

EPISOD אתה בטוח שזוג קומפוננט מקדימה יספיקו? יש לאחותי 307 וקניתי לה זוג 6*9 מאחורה ויש פיזור של סאונד באוטו.

חוץ מזה אני לא בטוח שסאב זה מה שאני צריך אם אני מחפש איכות שמיעה (SQ) ולא בומים ואם כבר סאב אני אצטרך גם מגבר, לא בטוח שזה כבר נכנס לתקציב.

לגבי הרדיו דיסק, ראיתי פה בפורום שהרבה המליצו עליו אז כנראה שהוא יהיה הבחירה שלי.

PUNTO צודק, אני אברר את הדגם וארשום אותו יכול להיות באמת שהוא יספק ועדיף להשקיע ברמקולים.

קאררה ההצעה שלך מעניינת, השאלה אם קומפוננט (צריך לבדוק שוב את ההגדרה) + סאב (וכנראה גם מגבר) נותנים שיפור באיכות הצליל שמצדיק את התוספת בתקציב לעומת רמקולים רגילים?

פורסם

ברור... קומפוננט , על מנת להוציא ממנו את המיטב חייב מגבר.

דבר שני, זה שיש לך סאב באוטו זה לא אומר שאתה "ערס", סאב נועד להשלים את התדרים הנמוכים שהקומפוננט אינו מסוגל לרדת אליהם טוב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תוכן חדש...