Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

[307] נוזל שמנוני מתחת לשטיח הנהג

madmax
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6617 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אהלן,

1.6 אוטומטי שנת 2002, היה ריח מסריח מאד.. לקחתי את הרכב לשטיפה וכשהוצאנו את השטיחון של הנהג, התגלה שהשטיחון + שטיח רצפת הרכב באיזור הנהג בלבד רטובים מאישזהו נוזל שמנוני ומסריח חסר צבע, כיבסתי את השטיחון,היה נראה ששטיח רצפת הרכב גם הוא התייבש קצת, אך הנוזל ואיתו הריח המסריח חזרו. התיקון האחרון שהאוטו עבר הוא החלפת משאבת בלם מרכזית.

האם יש השערה מהו הנוזל השמנוני והמסריח?

תודה,

שחר.

- אחרי חיפוש, נזכרתי שדיברו פה פעם על יחידת חימום פנימי שדולפת ואיתה דולף נוזל קירור, האם על זה מדובר? בפעם האחרונה במוסך, לא היה נוזל קירור במיכל העיבוי, הם הוסיפו ואמרו שעשו בדיקה בלחץ ואין נזילה, האם הכל מתקשר?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם איני טועה רדיאטור החימום נמצא בצד הנוסע ובכל מקרה, מי הקירור אינם אמורים להיות שמנוניים.

הזכרת כי החליפו משאבת בלם - אולי שמו את הישנה על השטיחון ושאריות נוזל הבלמים נזלו ממנה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

סביר מאוד שהמשאבה הישנה הייתה דולפת נוזל בלמים לתוך הרכב לנוזל בלמים אין צבע והוא מסריח :-D

שלום.

זאהר אתה מכונאי אני בסוף ירביץ לך מכות על העין השמאלית שלך!!!

איך יכולה לדלוף משאבת בלמים לתוך הרכב?

למה דווקה אתה כותב שטויות? המשאבה מורכבת על הבוסטר והבוסטר מחובר לקיר האש,

אז איך קיביני מט יגיעה נוזל בלמים לתא הנהג? אם המשאבה דולפת היא תמלה את הבוסטר ולא את תא הנהג.

לבחור שכתב שנוזל קרור לא שמנוני לך תעשה שעורי בית כי נוזל קרור הוא שמנוני וחצי.

ולבעל הרכב ידידי יש לך [לאוטו] נזילת מים מראדיאטור החימום ברכב מחלה ידועה וכואבת בפזו'

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן נשמע כמו יחידת חימום פנימית (ב 307 בצד שמאל).

ניצלת, אין צורך בפירוק הדש לצורך החלפתה.

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי, עכשיו עולה השאלה.. האם יכול להיות, ומבלי להאשים את המוסך, שהבדיקה בלחץ שעשו על מנת לגלות מהיכן בא איבוד המים ממיכל העיבוי היא שגרמה לנזילה ברדיאטור החימום?

ועוד אחת, אם אוכל להביא רדיאטור מפירוק, כמה בערך צריכה לעלות העבודה?

תודה,

שחר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אוקיי, עכשיו עולה השאלה.. האם יכול להיות, ומבלי להאשים את המוסך, שהבדיקה בלחץ שעשו על מנת לגלות מהיכן בא איבוד המים ממיכל העיבוי היא שגרמה לנזילה ברדיאטור החימום? עקרונית כן, במיוחד אם הוא מילא לחץ מעל המותר. בדיקת לחץ עלולה להאיץ הפרצותן של נקודות חלשות במערכת. בכל מקרה לא תוכל להאשים את המוסך בכלום, אלא אם ישבת ליידו וראית שהוא מילא לחץ מעל המותר.

ועוד אחת, אם אוכל להביא רדיאטור מפירוק, כמה בערך צריכה לעלות העבודה?

לגבי מחיר אני לא יודע להגיד לך אם כי מדובר בכמה מאות בודדות של שקלים. באופן רגיל לא הייתי ממליץ לך ללכת על אחד שאינו חדש כי כאשר מפרקים דשבורד כבר עדיף לעשות הכל כדי לא לחזור על זה לעולם. במקרה שלך נאמר שאין צורך בפירוק הדשבורד ולכן אפשר לשקול אחד משומש.

תודה,

שחר.

התשובות הגוף השאלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום.

זאהר אתה מכונאי אני בסוף ירביץ לך מכות על העין השמאלית שלך!!!

איך יכולה לדלוף משאבת בלמים לתוך הרכב?

למה דווקה אתה כותב שטויות? המשאבה מורכבת על הבוסטר והבוסטר מחובר לקיר האש,

אז איך קיביני מט יגיעה נוזל בלמים לתא הנהג? אם המשאבה דולפת היא תמלה את הבוסטר ולא את תא הנהג.

לבחור שכתב שנוזל קרור לא שמנוני לך תעשה שעורי בית כי נוזל קרור הוא שמנוני וחצי.

ולבעל הרכב ידידי יש לך [לאוטו] נזילת מים מראדיאטור החימום ברכב מחלה ידועה וכואבת בפזו'

בברכה בני ל.

צר לי לאכזב אותך בני! אבל משאבת בלמים נוזלת יכולה לגרום להמצאות שמן בלמים בתא הנושאים!

זה עובדה וזה קורה ואני ראיתי את זה קורה בעיניים שלי!

השמן נוזל לתוך הבוסטר מתוך הבוסטר לתוך מנגנון הדוושה ומשם בלחיצות חזקות הישר לתא הנושאים!!!

בברכה נדב

נ.ב. חבל סתאם לומר למשהו שהוא כותב שטויות

הפרוייקט הקטן(גדול) שלי למכירה, מכונית מרוץ ישראלית(לחצו כאן)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צר לי לאכזב אותך בני! אבל משאבת בלמים נוזלת יכולה לגרום להמצאות שמן בלמים בתא הנושאים!

זה עובדה וזה קורה ואני ראיתי את זה קורה בעיניים שלי!

השמן נוזל לתוך הבוסטר מתוך הבוסטר לתוך מנגנון הדוושה ומשם בלחיצות חזקות הישר לתא הנושאים!!!

בברכה נדב

נ.ב. חבל סתאם לומר למשהו שהוא כותב שטויות

שלום.

יש שתי אפשריות אני אסביר בסבלנות :-D .

או שתלך דחוף לרופה עינים כי אתה רואה חזיונות , או שבעל הרכב כול כך אהבל ומטומטם שזה פשוט לא להאמין ושים לב למה.

לפי ההסבר שלך הבוסטר מיתמלא בנוזל בלמים כלומר הנזילה היא קטסטרופלית כי כדאי למלות בוסטר בשני הצדדים של הדיאפרגמא הוא צריך למלות כול יום נוזל בלמים תכולה של הבוסטר היא +- 4 ליטר אתה קולט 4 ליטר, ורק אז אולי יפרוץ השסטום על ציר הדוושה ויתן לנוזל בלמים לחדור לתא הנהג דבר בלתי אפשרי כי!!! כאשר הבוסטר יוצף בנוזל בלמים בשלב מסוים המנוע ינק את נוזל הבלמים לסעפת היניקה והיה יוצע כזה מסך עשן מהאגזוז שאלוהים ישמור. כמו כן המנוע היה נחנק מהנוזל בלמים והיה מזייף.

בנוסף לכך כאשר הבוסטר יהיה מוצף [דבר בלתי אפשרי] הדוושת בלמים תיכנס למצב של נעילה הידרוסטטית ולא יהיה ניתן לבלום.

אז באמת על תבלבל את המוח או שאתה רואה לא טוב או מישהוא ניפח לך את השכל.

אם תצליח להסביר טכנית ולשכנע אותי אחרת אני מחליף מיקצוע והולך להיות סנדלר.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

800 שקל לרדיאטור החדש, מכיוון שמדובר במורשה היבואן אני משער שמדובר על מקורי ולא תחליפי. עדיין לא החלפתי, מחכה לתגובת לובינסקי מחר.

איפה אני משיג תחליפי?

למה לא ללכת על המשומש? (שיעלה נגיד 200 שקל אולי פחות אני אבדוק מחר, מדובר על מכר שיש לו פירוקיה.)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...