Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למה כל כך חשוב לי?

כי Forever נראת לפחות קצת יותר טוב מ 205 רגילה,כי בכללי לא אוהב את הצורה של 205 ובטח שלא עם ה 5 דלתות.

אבל הביצועים של 205 טובים מאוד יחסית למנוע 1.4,והוא גם חיסכוני.

אבל לא דיי בכך,חשוב שתיהיה גם צורה לרכב.

Forever עם 3 דלתות וסאן רוף זאת המטרה שלי כרגע.

ורגע נגיד והדש בורד שבור,מה אפשר לעשות?:?

פורסם

סאן רוף מקורי היה תוספת, שהגיעה ברכבים בודדים בלבד בגרסת 1.4.

הסיכוי למצוא 205 עם סאן רוף, שהיא לא GTI קלוש.

בענין הדש-בורד: שיפוצו והחלפתו יקרים. לא חסרות 205 עם דש בורד שלם.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

עוד שאלה קטנה,הרבה אומרים לי עדין שגם 205 1.4 94 יש לה הרבה בעיות חשמל ותקלות למיניהם /: (צרפתייה,ישנה=תקלות,בעיות.)

והיא לא זולה כמו שהרבה רושמים פה בפורום בתחזוקה שלה.(תיקונים,טיפולים).

זה נכון? /:

יש לציין שיש אנשים שאומרים חיובי על הרכב,וההפך ששאר הדגמים של פג'ו הם לא ממש אמינים.

ויש את אלה שגם על הדגם הזה אומרים שהוא לא אמין.

פורסם

*******הודעתך נמחקה, לאחר שכבר קיבלת הערה מרז בדבר אופן הכתיבה.

אתה מתבקש להשתמש בסימני פיסוק, כמקובל.

אם יש לך קושי עם השפה העברית - הינך מוזמן לכתוב באנגלית, ובלבד שתשמור על רמת הכתיבה באופן שיאפשר לקרוא ולהבין את הודעותיך*********

פיג'ו - כשהחיים גונג'ל כדי שתהייה אריה - peugout

אני לא נוסע מהר אני טס לאט

פורסם

"וסוג אחר זה בעובי של הטמבון העליוני ברכב משהו כמו 10 ס'"

את זה לא ממש הבנתי,על איזה טמבון בדיוק אתה מדבר?מה זה טמבון עליון?

יש רק מקדימה ומאחורה.:?

פורסם

הדשבורד נשבר כי הרכב הזה יוצר באירופה ושם מזג האויר קר, ולא התחשבו בנו הישראלים שאצלנו אנחנו מתים מחום כל קייץ, ולכן הרכיבו לרכב הנ"ל פלסטיקה זולה ולא איכותית זהוא זה כ"כ מסובך?????????????????

הכונו לביאת המשיח!

פורסם
עוד שאלה קטנה,הרבה אומרים לי עדין שגם 205 1.4 94 יש לה הרבה בעיות חשמל ותקלות למיניהם /: (צרפתייה,ישנה=תקלות,בעיות.)

והיא לא זולה כמו שהרבה רושמים פה בפורום בתחזוקה שלה.(תיקונים,טיפולים).

זה נכון? /:

יש לציין שיש אנשים שאומרים חיובי על הרכב,וההפך ששאר הדגמים של פג'ו הם לא ממש אמינים.

ויש את אלה שגם על הדגם הזה אומרים שהוא לא אמין.

עכשיו אתה בבעיה.

יש את אלו שאומרים שהרכב אמין, ויש את אלו שאומרים שהוא גרוטאה ניידת.

נגיד ואני אומר לך שהרכב סופר-אמין. מה זה משנה? כדאי להאמין לי או לא?

בכל מקרה - הרכב מפגין אמינות סבירה יחסית לגילו. מחיר האחזקה השוטפת תלוי מאוד ברמה הטכנית אליה אתה רוצה להביא את הרכב. אתה רוצה רכב "נוסע" - לא יקר במיוחד. אתה רוצה רכב "נוסע כמו בספר" - יקר מאוד. הרכב הוא כר פורה לקומבינות שונות ומשונות, וכמעט תמיד יש דרך זולה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אבל הוא לא יתפרק לי כל יום ויראה מוסך, בלי שום קשר לאחזקה, אלה מבחינת דגם והארץ יצור שלו(צרפת)?

בוא נגיד ככה,אני לא אחד שמוכר רכב כל שנתיים-שלוש.

אני אחד שקונה ומשקיע בו כל שקל שאני יכול!(וזה לא רק תחזוקה,שיפורים גם.)

מה גם את הרכב הזה אני לא מתכוון למכור בשנים הקרובות אז צריך שהוא יהיה אמין,ועם הוא לא יהיה אחד כזה על ההתחלה אני יראה שהוא מתפרק,אני פשוט מוכר אותו,כי אין שום סיבה שאני ישקיע בעגלה שהיא מתפרקת כבר מהתחלה.

אני קונה,אני משקיע בתיקונים וכאלה כמה אלפים מביא את הרכב למצב של תקינות,עם הוא יעשה לי אחרי זה הרבה בעיות אני מוכר.

לכן אני גם שואל את כל זה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...