Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7123 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וואו,מסוכן הגשם הזה.

חזרתי עכשיו מנסיעה עם הקורטינה בגשם.קשה מאד!

כל השמשות מלאות אדים,כלום לא עוזר.וישרים גם כן התבררו אחרי כמה שעות עבודה כגרועים.

נסעתי ,סליחה.זחלתי מאד לאט.

סעו לאט חבר'ה.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה שתמיד מוזר לי זה שיש כבישים שמשום מה (ניקוז גרוע, אספלט מעפן או אני לא יודע מה) כל המים של הרכב מלפניך עפים עליך ומסתירים את כל הראות.

בכבישים אחרים וחדשים יותר כמעט שאין את הרסס הזה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

באיילון גיוונו - חלק מהמקטעים סלולים מאספלט "בולע" (הרגשה כאילו אתה נוסע על כביש לח בלבד) ובחלק אתה פשוט נוסע בתוך שלולית.

פורסם
אין כמו הנעה אחורית וגשם

אין כמו טנדר טויוטה היילקס פרי ראנר,2004 שכל פעם שמזכירים לידו כביש רטוב הוא מתחיל להשתגע.

פורסם

לא צריך להיסחף. עם הזרזיף הראשון של שגם שיורד על הכביש חצי מהנהגים נכנסים לבלאק-אוט מוחלט ונוהגים כאילו אתמול קיבלו רישיון.

מפשיר אדים? לא נורא, ניסע לאט.

מגבים? שיעבדו הכי מהר גם אם אין גשם.

מהירות? כמו בטסט על 60 קמ"ש באיילון, שיהיה על בטוח.

יאללה! תנו בגז! תנו להגיע כבר הביתה. מה נכנסתם לפאניקה מקצת קור וגשם? בשביל מה שילמנו לדוד מהפנצ'ריה 250 ש"ח לצמיג תוצרת אוזבקיסטן? :-?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

צביקה פיק היקר, אם התייחסת למה שאני כתבתי אתה טועה ובגדול!

אמנם לא צריך להיות פרנואידים, אבל התעלמות עיוורת וחסרת התחשבות בתנאי הכביש עושה אותך טיפש לדעתי (וסליחה על הביטוי), לא אמיץ.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אני אנצל את הבמה להגיד לכל הנהגים באשר הם:

נסיעה של 80 קמ"ש בכביש רטוב וישר לחלוטין לא תגרום לרכבכם להחליק!!

אז למה לנסוע 60!?

פורסם

באמת במדינה שלנו טיפה גשם וכבר פקקים והיסטריה אללה יוסתור...

למה?

איך בשניה אחת של רטיבות 50% מהרמזורים מפסיקים לעבוד?

איך בשניה אחת של רטיבות 60% מהכבישים והצמתים מוצפים במיים?

למה הנהגים בפאניקה וזוחלים לגמרי אחוזי אימה?

צריך להאט אבל לא להגזים.

שימרו מרחק, הפשירו אדים, שימו מוזיקה מגניבה ברדיו ויאללה תהנו מהגשם

סעו בזהירות

לסלי

"There's one arena of motor sport where everyone's a hero. One where the skill is not in the deftness of steering, nor the late application of brakes. Nor that intuitive feel for a car's limits. This a sport where the real display of talent is just turning up on race day." TOP-GEAR on drag racing.

פורסם
אין כמו הנעה אחורית וגשם

אין כמו הנעה אחורית, 20 קג"מ וצמיגים קטנים יחסית (65/185/14) שגורמים לך ללטף בעדינות את דוושת הגז ביציאה מהמקום ובכלל לנסוע לאט ובזהירות על כביש חלק ורטוב.

פורסם
צביקה פיק היקר, אם התייחסת למה שאני כתבתי אתה טועה ובגדול!

אמנם לא צריך להיות פרנואידים, אבל התעלמות עיוורת וחסרת התחשבות בתנאי הכביש עושה אותך טיפש לדעתי (וסליחה על הביטוי), לא אמיץ.

אף אחד לא מנסה להיות אמיץ. יש אנשים שמנסים להספיק להגיע ממקום למקום בארץ הזאת, וזחילה איטית לא עוזרת לאף אחד מהם.

אל תקח סיבוב על מגבלות האחיזה, אבל אפשר ללחוץ על הדוושה גם אם הכביש טיפה רטוב (והפתעה - גם אם הוא מושלג).

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

זה הכול תלוי בסוג הרכב...

אני יש לי הונדה סיוויק שנת 93.. שאני נוהג עליה אני באמת נזהר נוהג לאט ולפני כל פנייה מכניס לשני כמעט כמו בטסט...

אבל באוטו של אבא שלי נגיד.. יש לו פוקוס 2006 האוטו יושב יותר טוב על כביש רטוב מהאוטו שלי על כביש יבש..

אני יכול להכנס לפנייה ב60 לתת פול ברקס על 120 והאוטו לא מלחיק ולא מאבד אחיזה...

מן הסתם שעם הכביש יבש באחיזה עוד יותר טובה.. אבל האוטו הזה מדהים מבחינת מרחק עצירה ואחיזה..

ההאצה.. עזבו...

בוקר טוב וסעו בזהירות

פורסם

אתמול חשבתי שאני אתחרפן.

נסעתי אחרי מטומטם שנסע לאורך כ4 קילומטרים 30 קמ"ש כל הדרך.

אם אתה לא רואה תתקן את המזגן אצלך, או שתטפל בכל צורה אחרת!!! הוא גרם לחתיכת עומס בכביש שאסור לעקוף.

איזה אנשים בחיי... קצת גשם ופתאום אנשים מתחילים לזחול.

הכבישים פה פשוט על הפנים. הכביש בין באר יעקב לנס ציונה אינו ניתן למעבר אחרי גשם חזק, יש שם פשוט בריכה.

הרבה כבישים עם המון בורות ומים עומדים

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

צודק מי שאמר שהכל תלוי ברכב שבו אתה נוהג.

אתמול התבאסתי כבר לנסוע עם הקורטינה(אין מפשיר אדים,שדה ראייה שווה לאפס)ונסעתי עם הטויוטה לאימון.

הנהיגה בגשם לפתע נראית קלה מאד,יש שדה ראייה ,יש ABS ,לא צריך לזחול.נסיעה רגילה,אולי עם יותר שמירת מרחק ומהירות נסיעה איטית יותר ב10 קמ''ש.לא יותר!

פורסם

משפט המחץ שקיבלתי היום...

(הסיטואצייה - אני ברמזור, קצת מים, קצת חול, אני יוצא לאט מהרמזור, והבחור מאחוריי מתחיל לצפצף ולנופף בידיו... אח"כ אנחנו נפגשים בתחנת דלק)

"נתנו לך מטוס... ואתה נוסע כמו אופניים!"

לך תסביר לו מה זו הנעה אחורית ולמה לא בא לי להתחיל לנסוע לצדדים עכשיו...

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...