Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7124 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
משפט המחץ שקיבלתי היום...

(הסיטואצייה - אני ברמזור, קצת מים, קצת חול, אני יוצא לאט מהרמזור, והבחור מאחוריי מתחיל לצפצף ולנופף בידיו... אח"כ אנחנו נפגשים בתחנת דלק)

"נתנו לך מטוס... ואתה נוסע כמו אופניים!"

לך תסביר לו מה זו הנעה אחורית ולמה לא בא לי להתחיל לנסוע לצדדים עכשיו...

איזה סיפור הזוי, ממתי אתה מתנגד לנסוע על הצד? :shock:

פורסם

קונדסון הסיפור שלך לא בדיוק תואם את המציאות, גם עם הנעה אחורית, אפשר לברוח לנהג הממוצע בכביש רטוב. כל עוד לא תתחיל בהחלקה.

תבוא אני אעשה לך כמה שיעורי בלט בהנעה אחורית :wink:

פורסם
משפט המחץ שקיבלתי היום...

(הסיטואצייה - אני ברמזור, קצת מים, קצת חול, אני יוצא לאט מהרמזור, והבחור מאחוריי מתחיל לצפצף ולנופף בידיו... אח"כ אנחנו נפגשים בתחנת דלק)

"נתנו לך מטוס... ואתה נוסע כמו אופניים!"

מסכים

רק אידיוט יחשוב שמיאטה זה רכב "מטוס"

:lol:

פורסם

לגבי מה ש OPEL ASTRA GTI אמר, תבין - לא נסעתי לאט בגלל אדים או בגלל המים על הכביש, מרוב שירד גשם כל כך חזק, המגבים לא עמדו בקצב שלו! הייתי במצב שאני נוסע על 110 כמו עיוור ולא רואים את הסביבה בחוץ בכלל.

השמשה לא הייתה עם אדים ,הכביש בכלליות בעל ניקוז ואספלט מעולה ולא היו שום הצטברויות חוץ מקטע הסיבוב שדיברתי עליו, אבל - מרוב שהגשם ירד בכזו עוצמה, המגבים עבדו בשיא המהירות שאליה הם יכולים להגיע, ועדיין השמשה הייתה שטופת מים באופן רציף...

בדרך כלל גם אני מתעצבן מנהגים שזוחלים בכביש בלי סיבה נראית לעין, אבל יש מצבים שצריך להבין אנשים כאלו - לא כולם נהגים טובים ומוכשרים יש אנשים שעדיף שיסעו על 30 מאשר שיסעו מהר ויגרמו לתאונה בגלל שלא ידעו להשתלט על הרכב, אותם אנשים הם רוב גדול במדינה שלנו.

אתה חושב שאפילו 80% מהנהגים בארץ מודעים למושגים כמו בלימות חירום? החלקות? או שיודעים להתנהג במצבים קיצוניים?

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...