Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7122 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חזרתי לפני זמן קצר מנסיעה בינעירונית, גשם כבד בחוץ.

יצאתי מהעיר לפני שהתחיל הגשם, כביש מהיר, בנוי מעולה עם תנאי ראייה מצויינים - מהירות נסיעה גבוהה, הכביש ריק ממכוניות.

פתאום התחיל גשם כל כך כבד, שעם מגבים בפול - מהירות הם עדיין לא עומדים בקצב הגשם והשמשה רטובה באופן שוטף וכל כך כבד שבקושי רואים את הכביש - נאלצתי להוריד דרסטית מהירות לקצב נסיעה של 90 - 100 כשלפני כן נסעתי הרבה יותר מהר, בשלב זה עדיין לא רואים כלום ונאלצתי להוריד עוד קצת את מהירות הנסיעה, כרגע אני נוסע במהירות של 80 קמ"ש והתחלתי לראות קצת את הכביש.

כמה דקות לאחר מכן הגשם נחלש קצת, חזרתי לקצב נסיעה מנהלתי סביר בהתאם לתנאי הכביש - 110 בערך.

נכנסתי לסיבוב כאשר באמצע הסיבוב הייתה שלולית מים גדולה - הספקתי לראות אותה כמה שניות לפני אבל לא יכלתי להסתכן בבלימה חזקה באמצע סיבוב עם תנאי דרך כאלה על מנת לא להיכנס לתת היגוי במהירות כזו, בלמתי ממש קלות והמשכתי את הסיבוב, כשעליתי על השלולית הרכב נכנס להחלקה.

למזלי הייתי מוכן לכך כי ראיתי את השלולית ולכן לא היה את גורם ההפתעה, בנוסף נקלעתי כבר להרבה מצבים כאלה (למזלי אף אחד מהם לא נגמר עם סוף רע), התאמנתי המון באופן מבוקר על נושא ההחלקות - כל אלה תרמו להתנהגות הנכונה במצב הזה.

מה שקרה הוא שהתחת יצא, הרכב נכנס למצב של (אני לא רוצה להגיד דריפט כדי לא להיכנס לוויכוחים בנושא) סחיפה מסויימת, תוך כדי ה"סחיפה" לקחתי את הסיבוב וכשיצאתי ממנו יישרתי את הרכב.

החבר שהיה איתי ברכב ממש נלחץ, אני כנהג שמרתי על קור רוח שזה כלל ברזל - לכל מי שאין לו נסיון בנושא, התאמנו - והתאמנו הרבה! כך תוכלו להכין את עצמיכם למצבים האמיתיים ותוכלו לשמור על קור רוח, כי כשנכנסים לפאניקה לא חושבים בצלילות.

בקיצור, לאחר ההחלקה שמרתי על קצב נהיגה איטי עד הבית, הגענו בשלום.

שמרו על עצמיכם, תנהגו בזהירות, פתחו עיניים ושימו לב לכל מפגעי הכביש!

חורף נעים ובטוח לכולם, בן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מפחיד.

אתמול נסעתי בקטנוע של הפיצה שלי בדרך חזרה מהמשלוח, מבול, הכבישים מלאים מים שמגיעים לחצי גובה הגלגל. נוסע הכי לאט ובזהירות שאפשר. בקטנוע שאני נוסע בו, יש לו צמיגים בערך כמו של אופניים, אז זה קצת יותר מפחיד לנסוע בו, כל ברקס לא במקום, כל פנייה קטנה- הגלגל האחורי נזרק בקלות, סיוט.

עוד משהו שקרה לי אתמול- רכב התקרב מאחוריי במהירות, מכיוון שלא רציתי לקבל ממנו שפריץ, ניסיתי לקחת את הפנייה ימינה, אבל היה מאוחר מדיי- במשך 6-7 שניות, המים משפריצים עליי מכף רגל ועד ראש! הייתי בהלם, כאילו גל ענק של מים נפל עליי מהשמיים, אני לא הולך להתקרב לרחוב הזה יותר.

הסוף8)

נ.ב

בגשם כזה הטיפים טובים, בין 10 ל-20 שקלים למשלוח. סוף היום יצאתי עם שטרות.

פורסם
מפחיד.

אתמול נסעתי בקטנוע של הפיצה שלי בדרך חזרה מהמשלוח, מבול, הכבישים מלאים מים שמגיעים לחצי גובה הגלגל. נוסע הכי לאט ובזהירות שאפשר. בקטנוע שאני נוסע בו, יש לו צמיגים בערך כמו של אופניים, אז זה קצת יותר מפחיד לנסוע בו, כל ברקס לא במקום, כל פנייה קטנה- הגלגל האחורי נזרק בקלות, סיוט.

עוד משהו שקרה לי אתמול- רכב התקרב מאחוריי במהירות, מכיוון שלא רציתי לקבל ממנו שפריץ, ניסיתי לקחת את הפנייה ימינה, אבל היה מאוחר מדיי- במשך 6-7 שניות, המים משפריצים עליי מכף רגל ועד ראש! הייתי בהלם, כאילו גל ענק של מים נפל עליי מהשמיים, אני לא הולך להתקרב לרחוב הזה יותר.

הסוף8)

נ.ב

אתמול התהפך מולי אחד על קטנוע.

פורסם

קרו לי כמה פעמים מצבים כמו שלך בגשם.

פשוט תסע לאט, מסוכן לנסוע 110 , ובמיוחד תוך כדי סיבוב.

אגב, יצא לי לנסוע פחות משעה היום בכביש בין עירוני, ראיתי בדרך קרוב ל4 תאונות! פחות משעה!

ואני מדבר על תאונות רציניות "טוטאל לוס"

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
אם הפתיעה אותך השלולית - כנראה שלא נסעת בהתאם לתנאי הדרך.

מי נוסע 110 ועוד בסיבוב בגשם?

אתה :wink:

פורסם
מפחיד.

הסוף8)

נ.ב

היום קראתי על רוכבי הקטנועים של הפיצריות בעיתון, על זה שאף אחד לא חשב על זה שהם מזמינים פיצה בגשם ומישהו מסתכן ונרטב בשבילם.

עד היום אף פעם לא הזמני פיצה כשירד גשם, לא כי חשבתי על זה.. בכל מקרה מהיום אחרי שקראתי.. תמיד אחשוב על זה

פורסם

110 בגשם כבד?? גם 90 לא, אפילו לא 80. כדאי להוריד מהירות ל60 אם צריך בזמן פנייה לא כדי לקחת סיכון של החלקה היגוי יתר וכל השטויות האלה.

סעו לאט הכי חשוב.

• תוכן חדש...