Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הגרמלין האובדת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שלוש שנים דיווחתי בפורום על מכונית מענינת ,גרמלין, כפי שאפשר לראות בקישור המצורף , היא כבר מזמן לא שם ולפני כמה ימים עברתי במקום ונזכרתי (שוב...) במכונית המיוחדת הזאת ואני יותר מאשמח מלדעת מה עלה בגורלה (בתקוה לדיווחים חיוביים...8) )

[url=http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=22390][/url]

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=22390

נ.ב היא נמצאת לא רחוק מהאופל שדוחתי עליה ובאגירה העביר לידיו(גם כאן עידכונים יתקבלו בשימחה...:wink: )

פורסם

אני יודע היכן עומדת AMC פייסר - אם זה עוזר לך.

ישי

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

אם אני לא טועה, רכב דומה לגרמלין נראה בקיץ עומד בחצר בית בפרדס חנה. (מצטער אך אינני זוכר את המיקום המדויק)

איטלקיות שובבות שעושות בלאגן :lol:

Autobianchi Y10

Fiat Punto GT

פורסם
אם אני לא טועה, רכב דומה לגרמלין נראה בקיץ עומד בחצר בית בפרדס חנה. (מצטער אך אינני זוכר את המיקום המדויק)

הבחור מפרדס חנה לא מוכר את האוטו. האוטו משמש כמלונה לכלב שלו כמה חבל אוטו יפיפה ,אולי לא היה מוצלח אבל יצירה מענינת

פורסם

ואם תציע לו מלונה חדשה?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הבחור מפרדס חנה לא מוכר את האוטו. האוטו משמש כמלונה לכלב שלו כמה חבל אוטו יפיפה ,אולי לא היה מוצלח אבל יצירה מענינת

תביאו לו איזה אוטו שנות ה-80-90 בתור מלונה...:roll:

אגב, גם לדעתי: אחלה רכב אספנות- מכוער, מוזר, מקורי ונכחד- עונה בעיניי לכל הקריטריונים של ה"רכב אספנות הקלאסי"! הלוואי, ויכולתי לשים יד על אחד!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

הבעיה היחידה עם הפייסר בתור רכב אספנות היא תחושת הבחילה הקלה שתקבל כל בוקר כשתראה אותו, בערך כמו לקום בבוקר ליד אחינועם ניני :twisted:

(דעתי האישית בשני המקרים)

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא זה, ולא זה...:roll::twisted: (כלומר, לא תהיה בחילה בשני המיקרים:wink: ).

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אני יודע היכן עומדת AMC פייסר - אם זה עוזר לך.

ישי

מעניין. תוכל לצלם אותה?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
מעניין. תוכל לצלם אותה?

כן ,אם הכלב יאפשר לי :twisted: . אבל זה יקח זמן, אני עמוס בתקופה זו.

ישי

פורסם
מעניין. תוכל לצלם אותה?

צופפתי את הלו"ז.

בני : ליד הפייסר עומדים שני קטרי רכבת קטנים אמיתיים.

פעם גם עמד שם טנק !

הפייסר לא למכירה.

ישי

p.JPG

• תוכן חדש...