Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הדבקת מדבקות על רכבים היא השחתת רכוש, גם אם חנית בתוך החניון במקום שהוא אסור לחניה לבעל החניון אין רשות להשחית את הרכב.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
falou - ברגע שאני יראה שלט או הודעה שמצהירה לגבי התנאים לחנייה, אכבד אותם במלואם. עד אז, שיוכיחו שאני לא בא לקניון. הרי אני מעדיף לעשות שם קניות בסופר, או בגדים בשעות הערב. מה זו החוצפה הזו? אני אמור לחנות במקום אחר, ולבוא אליהם אח"כ?

יותר טוב משלט. בא בנאדם באופן אישי והודיע לך בע"פ. מה, זה לא מספיק ברור?

הודיעו לך שידביקו מדבקות, זה לא היה מובן?

לאחר מכן אתה זועם על זה שכן הדביקו. מה ציפית, שתצפצף עליהם (כשאתה לא צודק) והם יברכו אותך לשלום?

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

למה שכל עובדי החברה לא יבואו להנהלה וידרשו שיארגנו להם חניה מסודרת?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
יותר טוב משלט. בא בנאדם באופן אישי והודיע לך בע"פ. מה, זה לא מספיק ברור?

הודיעו לך שידביקו מדבקות, זה לא היה מובן?

לאחר מכן אתה זועם על זה שכן הדביקו. מה ציפית, שתצפצף עליהם (כשאתה לא צודק) והם יברכו אותך לשלום?

זה שהם הודיעו לו שהם מדביקים מדבקות עדיין לא אומר שהם לא השחיתו רכוש.

זו עדיין עברה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
זה שהם הודיעו לו שהם מדביקים מדבקות עדיין לא אומר שהם לא השחיתו רכוש.

זו עדיין עברה.

ל'

חוקי לא.

מגיע לו - כן.

שיתלונן במשטרה.

פורסם

תוריד את המדבקות ותישרוף אותם בחניון ליד הגלאי עשן. עד שהם יילמדו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מגיע לי - בהחלט כן. אבל שיהיו מוכנים לשאת בתוצאות.

שלא ישתמע שאני לא מסכים עם ההחלטה שלהם. ודרך אגב, לעובדים יש חניון מסודר עם הסעות, אבל לפעמים אני צריך לעשות קניות, ויותר הגיוני לעשות אותם בקניון. אם הייתי יודע על ההברקה של הקניון מראש, כבר הייתי נמנע מלהגיע לשם באותו בוקר.

נו טוב, את המשכורת שלי אני אבזבז במקום אחר.

FALOU - אם תחסום לי את החנייה של הבית, אני אודיע לך שהרכב יישרף, לא תזיז אותו, ואז אכן אשרוף אותו, מי ישלם?

השחתה זו השחתה לא משנה מה, ואם היית רואה את היחס לו זכיתי בבוקר, ההתנהלות שלי הייתה רגועה והגיונית (בניגוד למה שהרבה אנשים אחרים היו עושים).

PUG-306 XSI MK2

פורסם

טוב שלא הגזמת עם הדוגמא.

בכל מיקרה- תגדיר השחתה?

ההגדרה שלי להשחתה היא כל פעולה הגורמת במישרין או בעקיפין לנזק כספי או חומרי, והמצריך טיפול\תיקון וכדומה.

איזה נזק בדיוק ניגרם? אסטטי שניפתר תוך 2 דקות?!

אני מסכים עם הבחור, גם אותי זה היה משגע, אבל לקרוא לזה השחתה זה מוגזם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

FALOU - אם תחסום לי את החנייה של הבית, אני אודיע לך שהרכב יישרף, לא תזיז אותו, ואז אכן אשרוף אותו, מי ישלם?

השחתה זו השחתה לא משנה מה, ואם היית רואה את היחס לו זכיתי בבוקר, ההתנהלות שלי הייתה רגועה והגיונית (בניגוד למה שהרבה אנשים אחרים היו עושים).

ההתנהלות שלך היתה פרובוקטיבית, מתגרה וכמו שאמרו חז"ל - בהתנהגותך זרקת על הנהלת החניון *י* וירקת לאחראי בפרצוף. באופן רגוע.

עכשיו לך תהיה צודק ותגיש תלונה במשטרה.

• תוכן חדש...