Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זכויותי המשפטיות כאשר חניון מדביק לי מדבקות על הרכב

יבין
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הסיפור הוא כזה:

הגעתי הבוקר לקניון שליד העבודה.

השומר בכניסה הסתכל עליי ואמר לי "אתה לא יכול להכנס",לא משהו שאני רוצה לשמוע ב7בבוקר .:evil:

כששאלתי למה, הוא ענה "כי אתה עובד בXXX "(שם החברה לא רלוונטי).

מסתבר שהחליטו שכל עובדי החברה לא יכולים להיכנס לקניון :? .

כמובן שהתעקשתי, ואחרי כמה דקות הגיע המנהל והודיע לי, שלמרות שפעמים רבות אני קונה בקניון הזה אני לא אוכל לחנות בו.

עד כמה שרציתי ליסוע מעליו לתוך החנייה, נשארתי רגוע והסברתי לו שמכיוון ואני נוהג ברכבי הפרטי (ולא רכב עם לוגו חברה), יש לי את הזכויות של כל אדם שבא לקניון.

החוצפן הציע לי : "אני אלווה אותך בזמן שתעשה קניות, ואז תוציא את הרכב מהחניון" :loco:

בכל אופן, אחרי 10 דקות, הוא הודיע לי שאני יכול לחנות, אבל אם תוך שעתיים הרכב עדיין בקניון (3 קומות עם מאות רכבים) הוא "ימולא במדבקות" (על ידי המנהל בכבודו).

אני הודעתי לו שהוא ימצא את שמו בתביעה עם הוא ייגע ב"נשמה" שלי וחניתי.

כמובן שכשחזרתי היו 3 מדבקות על הרכב, שמודיעות לי שחניתי במקום אסור (למרות שמסביבי היו עוד רכבי חברה, ובכוונה חניתי הכי בסדר שאפשר).

מהן האופציות שלי? האם יש לי קייס נגדם או שעלי לשתוק ולסבול את העוול שנעשה?

PUG-306 XSI MK2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ומה הסיבה לטימטום הזה? למה לא מכניסים את עובדי XXX לחניון?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כי לא אוהבים שעובדי החברה לוקחים חניות בקניון, ללקוחות אחרים.

מצד אחד ניתן להבין אותם. אם היו מחליטים זאת אך ורק לגבי רכבי חברה (דהיינו עם שם חברה עליהם), מילא. הייתי מכבד זאת ולא חונה שם.

מה שמעצבן זה שהם עוצרים רק אותנו (אותי הם כבר מכירים, זה מה שקורה כשנחמדים ומדברים עם שומרים בכניסה). זה לא כאילו יש שלט שמודיע "החנייה היא לשעתיים בלבד".

PUG-306 XSI MK2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה החניון של הקניון שהוא מייעד ללקוחות הקניון ואם הם החליטו שמי שלא בא לקניון, כמוך, הם לא נותנים לו להיכנס - אז תמצא חנייה אחרת. אם אתה לא אוהב לנקות מדבקות על בסיס יומי תמצא פראייר אחר שיסכים שתחנה אצלו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

falou - ברגע שאני יראה שלט או הודעה שמצהירה לגבי התנאים לחנייה, אכבד אותם במלואם. עד אז, שיוכיחו שאני לא בא לקניון. הרי אני מעדיף לעשות שם קניות בסופר, או בגדים בשעות הערב. מה זו החוצפה הזו? אני אמור לחנות במקום אחר, ולבוא אליהם אח"כ?

בכל מקרה,זהו לא דיון שלגבי אם הם צודקים או לא, אלא האם החוק לצדם.

SURUK - צילמתי את הרכב מכמה זוויות, כאשר רואים בבירור את המדבקות, ובנוסף צילמתי רכב חברה שחנה קרוב אלי, וכמובן הוא היה נקי ממדבקות (אני יכול לטעון שהם התעלקו עלי). קילפתי את המדבקות העלובות שלהם ושמרתי אותם ככה שגם את זה יש לי.

בבוקר, גם לקחתי את מספר הטלפון של מנכ"ל הקניון.

אני יכול להאשים את הנהלת הקניון בזה שהם שולחים עובדים להדביק את המדבקות?

PUG-306 XSI MK2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באופן עקרוני קניון זה שטח פרטי ובעל הקניון יכול לעשות מה שהוא רוצה עם החנייה.

מצד שני באת עם רכבך הפרטי, שאין לו שום קשר לסכסוך (שאני מניח שקיים) לבעל הקניון עם החברה בה אתה עובד.

מצד שלישי הוא הדביק לך מדבקות על הרכב וזה נכלל תחת הסעיף של "השחתת רכוש פרטי".

האם קנית משהו באותו יום בקניון?

לפי דעתי יש כאן סיכוי "לקייס" משפטי, השאלה היא האם אתה באמת רוצה להיכנס לזה?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

החניון הינה בבעלות בעל החניון

אם בכניסה נאמר לך לחנות למשך זמן מסויים ואחרי תום משך הזמן הזה עדיין היית בחניון הוא יכל גם לקרוא למשטרה / להזמין גרר, זכותו, זה הנכס שלו.

אם חזרת לפני תום הזמן שהוקצב לך והיתה פגיעה ברכב ע"י בעל החניון - יש בהחלט מקום לתבוע אותו בתביעות קטנות.

כמו כן זכותו של בעל החניון למנוע ממך כניסה לחניון כל זמן שהוא לא ביצע זאת על סמך אפליה של דת / גזע / מין וכו', זה רכושו. (להערכתי אפליה על סמך מקום העבודה שלך הינה הפליה "לגטימית" ולא תצליח לשכנע בית משפט שזכותך להכנס לחניון).

בכל מקרה אני באופן אישי לא הייתי ממליץ לך לחזור לחניונים בהם ישנו סיכוי סביר להתנכלות לרכבך הפרטי.

בברכת שבוע טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני אגיד לך שבגלל שאתה עובד בחברה X אני אוסר עליך להיכנס, זאת לא אפליה?

זאת כן אפליה, הבחור הגיע עם רכבו הפרטי ושיוכו לקבוצה והפעלת איסור חניה בגלל השיוך הזה זה אפליה.

מעבר לזה ניתן להוסיף את עניין ההשחטה, לא יתכן שבגלל שאתה עובד בחברה X יקציבו לך זמן חניה בזמן שאתה מגיע כאזרח, ולא יתכן שבגלל שחרגת מהקצבת הזמן הזאת יפגעו לך ברכוש.

כל השיוך הזה מההתחלה הוא הליך לא תקין

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שאתה טועה.

נניח שברשותי בית קפה.

אתה רוצה להמתין לחבר שלך שמאחר להגיע ולכן אתה מתיישב בבית הקפה לצורך ההמתנה, כשמראש ברור שאינך נמנה על לקוחות בית הקפה ואיך בכוונתך להזמין דבר.

האם יש לאפשר לך לשבת בו ?

אם יגיע בינתיים לקוח שירצה לקבל את שירותיו של בית הקפה ואולם כל המקומות תפוסים, האם העובדה שאתה תופס מקום מבלי שתהיה לקוח, לא אומרת שבית הקפה מפסיד לקוח או לחילופין אינו נותן את השירות הטוב ביותר שהוא רוצה לתת - בגללך ?

נכון, יש מאות חניות, ולא יקרה כלום אם חניה אחת תתפס על ידך. אבל, כפי שציינת אתה אינך העובד היחיד שעושה את זה, ולכן מה שאתה מבקש מבעל הקניון זה לממך לעובד החברה שלך חניה חינם ע"ח לקוחותיו. עדיין נשמע לך הגיוני ?

בשורה התחתונה, גם על דו"ח תנועה אפשר לערער, גם על כתב אישום בעניין של רצח אפשר. אבל לפני שרצים קדימה, תשאל את עצמך האם אתה בסדר, האם לא הבאת על עצמך במודע את התוצאה, וחשוב מכל - האם לא בחרת להעדיף את טובתך האישית על פני טובת הכלל ?

דני G.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עדכון- היום חזרתי למקום, והציבו שלטים שמציינים שהחנייה היא לתושבי המקום או עד שעתיים.

אני מוכן לכבד את זה.

אני אפילו מבין אותם, זו באמת בעיה עם כל האנשים שחונים, אבל נושא המדבקות העלה לי את הסעיף (למרות שלהוריד אותה לא היה מסובך).

בכל מקרה, כמות הלקוחות שהם הפסידו יהיה לא קטן.

PUG-306 XSI MK2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דני הבחור נכנס לקניון למטרות בילוי בקניון לא כדי להחנות שם וללכת לעבודה כמו שעושים חבריו לעבודה.

אם הגבילו חניה לשעתיים למי שלא תושב המקום אני בתור בעל עסק בקניון הזה היתי סוגר ועובר לקניון אחר. זה הפסד כסף לא מבוטל שמגבילים כניסה לחניון של קניון רק לתושבי המקום

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

TOMER - צר לי לאכזב אותך, אבל אני לפעמים כן חונה שם כשאני הולך לעבודה. מה שכן, אני הרבה פעמים עושה שם את הקניות שלי.

שוב, אין לי בעייה עם זה שלא רוצים שהעובדים יחנו שם, כל עוד מצהירים על זה בכניסה, וזה תקף לכולם. מה שמעצבן זה שהם לא מפקחים על שאר האנשים - אין חשבוניות או קבלה על כניסה לחניון, והם בהחלט לא מדביקים להם מדבקות על הרכב.

בכל מקרה, יש לי מקומות אחרים לחנות, זו לא הבעייה.

PUG-306 XSI MK2

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תומר,

בחניוני חינם לא בודקים כמה זמן חנית, לכן אין להם שום דרך לדעת לאיזו מטרה נכנסת וכמה זמן חנית.

לעומת זאת, כשתגיע כל יום על בסיס קבוע לחנות אצלם, הם יבינו שלא מדובר על לקוח ואז אולי גם ישימו לב שאתה נכנס בבוקר ויוצא נאמר אחה"צ. נדמה לי שזה המקרה המדובר.

דני G.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...