Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת מצברים לצי רכבים התייעצות

רפי קליין
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הוטלה עלי המשימה של רכישת 10 מצברים לצי הרכבים של החברה.

הרכבים הם מסוג טויוטה קורולה 2002.

הדרישות הם:

1. אורך חיים 3-4 שנים לפחות

2. אמינות

3. מצבר ללא טיפול

בדקתי באתרי היצרנים הישראלים שנפ וולטא והתאכזבתי מהמידע באתר שלהם.

חסר מידע מדוייק האם המצברים עומדים בתקנים אירופאים או יפנים (JIS) או תקן אמריקאי SAE.

האם קיבולות המצבר ושאר הנתונים של המצברים עומדים בתקן כולשהוא ?

איך מטעינים את המצבר ? מתח זרם ? נתוני משקל סגולי בפריקה שונה ?

לעומת זאת באתר של בוש או LUCAS וגם וורטא יש שפע מידע וקבצי פי.די.אפ המסבירים בצורה ברורה את תכונות המצבר ואופן טעינתו ועוד מידע.

שאלתי האם המצברים תוצרת בוש ו-LUCAS באמת טובים יותר ממצברים תוצרת הארץ ?

http://www.schnapp.co.il/h/index.asp

http://www.volta.co.il/htmls/home.aspx

יש לי יום יום חג....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

באף מצבר רכב לא תקבל אחריות ל 3 שנים.

מנסיוני רב השנים כחשמלאי רכב, הייתי מאוד מרוצה ממצברי שנפ. ברוב המצברים גם כשכתוב

"ללא טיפול" עדיין יש צורך לבדוק מיים אחת ל כ 6 חודשים וזאת ע"י פתיחת פקקים הנמצאים מתחת למדבקה שעל המצבר. יש מצברים אטומים לגמרי ללא פקקים ואז הם באמת ללא טיפול אך מצד שני לא ניתן לבדוק בהם ריכוז אלקטרוליט.

מכיון שאני דוגל ברכישת תוצרת הארץ אז זאת העדפתי אלא אם כן יש איכות טובה מתוצרת חוץ ובמחיר זול יותר משמעותית. מהיכן אתה בארץ כי אולי אוכל לכוונך לספקי מצברים.

בברכה - רפי לין :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא נפלתי עם שנפ פעמיים. אם הם היו מאמינים במוצר שלהם, היו נותנים אחריות ארוכה יותר. פעם ראשונה הלך לי המצבר חודשיים אחרי תום האחריות, ובפעם האחרונה הוחלף לי מצבר חודש לפני תום האחריות. כאלה גרועים הם...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה בוש נותנים 24 חודשי אחריות על המצברים שלהם.

שווה לבדוק גם את המצברים של ורטה, לעומת זאת לא הייתי קונה שנפ וזה מנסיון קודם..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין מצבר שלא יכול "ללכת". בעבור כך יש אחריות. שנפ מספקים אחריות ל 20 חודשים בסדרת מצברים אחת, ול 12 חודשים בסדרה מוזלת.

נסיוני לאורך השנים הביאני להחלטה לעבוד רק עם שנפ.

השירות (שנדיר שצריך אותו) מעולה ומיידי.

המצבר ללא טיפול , אך בעל פקקים. כך ניתן ברכבי דיזל ורכבים בעלי סביבת מנוע חמה במיוחד לוודא שאין חוסר נוזלים, כמו גם במצב של טעינת יתר חס וחלילה, אין צורך בהחלפת מצבר שרתח, אלא בהוספת מיים (מזוקקים).

עם כל הכבוד לכל נתוני התיאוריה , המצברים של שנפ מעולים, יש להם יתרון של פקקים למרות היותו (וטוב שכך) מצבר ללא טיפול, השירות מעולה, והכסף נשאר במדינה.

אם כל אחד מאיתנו יחשוב לא רק על כיסו, אלא גם על מדינתינו שכולם רוצים להכחידה, ייטב, ובמקרה זה שהמצברים מעולים כדאיים, ומומלצים, שבעתיים.

בברכה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני דווקא בעד שנפ,הסובארו שלי ניקנתה עם מצבר שנפ,ונמכרה אחרי שנתיים עם אותו מצבר ומניעה בקלות,ללא שום טיפול בשנתיים שהמצבר היה אצלי.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האחריות של וולטה היא עבודה בעיניים.

בוולטה אומרים לך תגיע אלינו עם האוטו והמצבר ונבדוק לך ונראה למה המצבר לא תקין ורק אז נחליט אם לפצות אותך. לך תניע עם מצבר שלא יכול להניע לך את האוטו מה שאומר להגיע אליהם עם גרר ובקיצור לא שווה להגיע אליהם מה שאומר שמצבר לא תקבל מהם.

שנפ לעומת זאת, תבוא עם המצבר יבדוק ואם הוא אכן לא תקין תקבל אחד חדש במקום בלי שאלות מיותרות. ככה אתה יכול לקחת אוטו מחבר להגיע עם המצבר למשווק הקרוב אליך ולהחליף בלי בלגן מיותר כמו עם הלוולטה שאכלתי מהם קש.

some people need a high five

in the face

with a chair

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

טלרון מצברים באזור התעשייה סגולה בפ"ת

מניסיון שלי בתור נהג בעירייה שעבדתי איתם (מכרז) - הכי טובים במחירים באחריות וביחס!

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית ממליץ על מצברי וורטא תוצרת גרמניה מסוג BLUE dynamic הבנויים בטכנולוגיה עופרת/קאלציום/כסף.

אורך חיי המצבר גדולים ב-20 אחוז ממצבר סטנדרטי וגם אורך חיי מדף כ-18 חודשיים ללא טעינה !

ללא טיפול בכלל ! לא כמו המצברים תוצרת הארץ שכביכול הם נקראים ללא טיפול.

היצרן הינו יצרן OEM עבור מספר יצרני רכבים וזה אומר הרבה להיות ספק מוכר עבור חברות כגון: VW

איזה כייף לי :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לשנ"פ שירות מצויין וזה נתון חשוב שלא התייחסת אליו,

בנוסף רמת האמינות גבוהה למדי (מנסיון רק עם המצברים של 20 חודשי אחריות).

ואם יקבלו התיחסות הולמת (בזמן הטיפול במוסך לדו"ג) אין סיבה שלא יחזיקו 3 שנים ואף יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מכיר מספיק טוב את חוקי הפרסום פה ולכן לא אפרט יותר מידי

הייתי רוצה להמליץ לך לרכוש את מצברי בוש סילבר שמיובאים ע"י לדיקו וונמכרים גם אצלי. יתרונות המצבר על פני מתחריו הם בזרם התנעה גבוה ב 20% ,קטבים שאינם מייצרים קורוזיה,הגנה מפריקה מלאה ושנתיים אחריות לרכב בנזין.

המצבר אינו דורש טיפול ויש לו עינית חיווי למצבו .מחיר המחירון שלו יקר משמעותית מהמצברים הזולים אבל כאשר מעמידים אותו מול מחירי שנפ ההבדל אחרי הנחה של 20% המקובל ברוב העסקים זניח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני אישית ממליץ על מצברי וורטא תוצרת גרמניה מסוג BLUE dynamic הבנויים בטכנולוגיה עופרת/קאלציום/כסף.

אורך חיי המצבר גדולים ב-20 אחוז ממצבר סטנדרטי וגם אורך חיי מדף כ-18 חודשיים ללא טעינה !

ללא טיפול בכלל ! לא כמו המצברים תוצרת הארץ שכביכול הם נקראים ללא טיפול.

היצרן הינו יצרן OEM עבור מספר יצרני רכבים וזה אומר הרבה להיות ספק מוכר עבור חברות כגון: VW

מחזק את דבריו של מרק, אני מכיר את המצבר הזה נקרא גם וורטה סילויר יקר אבל שווה זרם קצר גבוה מכל מצבר אחר ולדעתי אין מצבר שעומד בפניו חוץ ממצבר שנקרא optima אבל זה כבר עולה כמעט 2 מצברים . שלא יסכימו בחברה שלך להשקיע הרבה כסף שיכולים להשיג בחצי מחיר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...