Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שטויות....

במקרה אני עובד בספקית אינטרנט.

במידה ואתה הופך את המודם לראוטר זה לא שאין לך תמיכה, זה כל מה שקשור לאיטיות או לחוסר גלישה לא יוכלו לעזור לך יותר מדיי כי לא יוכלו לדעת אם הבעיה היא במודם (שמוגדר כראוטר) או משהו אחר.

ECI312 - אחלה מודם להפוך לראוטר, אף אחד לא יתבע אותך, בזק מודעים לאפשרות ועושים את זה לעתים רחוקות במידה וצריך.

האלקטל STH היווה בעיה כי כדי להפוך אותו לראוטר צריכים להשתמש בממש של טלנט ולכתוב פקודות, ולא לעבוד עם הממשק WEB הפשוט כמו לשאר המודמים.

סוויץ' זה מעין קומבינה שכזאת, במחיר של סוויץ שווה להשקיע עוד קצת בשביל ראוטר.

סוויץ' סה"כ מעביר את כל המידע שמתקבל מהמודם לכל המחשבים בלי לחשוב והמחשב שביקש את הנתונים יודע מה לעשות איתו.

פרימיטיבי שכזה.

לעומת זאת ראוטר יודע לנתב כמו שצריך את הנתונים, הרבה יותר מהיר ואפקטיבי.

יש ראוטרים שהם גם מודמים, ויש ראוטרים שהם לא, לא עקרוני במיוחד.

בכל מקרה כל מה שתצטרך זה לחבר שני כבלים מהראוטר, אחד למחשב הישן ואחד לחדש.

ואם זה אלחוטי אז לקנות כרטיס אלחוטי למחשב השני.

98 ואלחוטי לא מתים אחד על השני. לא מומלץ.

אם אתה צריך מעבר לכך - בשמחה בה"פ

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ההבדל עם הSPEADTOUCH היה גם שלא היה חוקי להגדיר אותו כפרו כי זה שירות שצריך לשלם עליו

במודמים החדשים יותר - יש הגדרות כאלו פתוחות.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
כמה שטויות....

במקרה אני עובד בספקית אינטרנט.

במידה ואתה הופך את המודם לראוטר זה לא שאין לך תמיכה, זה כל מה שקשור לאיטיות או לחוסר גלישה לא יוכלו לעזור לך יותר מדיי כי לא יוכלו לדעת אם הבעיה היא במודם (שמוגדר כראוטר) או משהו אחר.

ECI312 - אחלה מודם להפוך לראוטר, אף אחד לא יתבע אותך, בזק מודעים לאפשרות ועושים את זה לעתים רחוקות במידה וצריך.

האלקטל STH היווה בעיה כי כדי להפוך אותו לראוטר צריכים להשתמש בממש של טלנט ולכתוב פקודות, ולא לעבוד עם הממשק WEB הפשוט כמו לשאר המודמים.

סוויץ' זה מעין קומבינה שכזאת, במחיר של סוויץ שווה להשקיע עוד קצת בשביל ראוטר.

סוויץ' סה"כ מעביר את כל המידע שמתקבל מהמודם לכל המחשבים בלי לחשוב והמחשב שביקש את הנתונים יודע מה לעשות איתו.

פרימיטיבי שכזה.

לעומת זאת ראוטר יודע לנתב כמו שצריך את הנתונים, הרבה יותר מהיר ואפקטיבי.

יש ראוטרים שהם גם מודמים, ויש ראוטרים שהם לא, לא עקרוני במיוחד.

בכל מקרה כל מה שתצטרך זה לחבר שני כבלים מהראוטר, אחד למחשב הישן ואחד לחדש.

ואם זה אלחוטי אז לקנות כרטיס אלחוטי למחשב השני.

98 ואלחוטי לא מתים אחד על השני. לא מומלץ.

אם אתה צריך מעבר לכך - בשמחה בה"פ

לפי מה שהנבתי מתוכן ההודעה אתה פונה בתגובה להודעה שלי, תקן אותי אם טעיתי.

אתה אומר "כמה שטויות", אך חוזר על כל מה שאמרתי.

לא תידע איפה הבעיה - אין אפשרות לתמיכה, מסכים איתי?

אף אחד לא יתבע אותך, בזק מודעים לאפשרות ועושים את זה לעתים רחוקות במידה וצריך. - יש את האפשרות לתבוע, וזה בידיוק מה שאמרתי, לא אמרתי שזה מה שהם עושים לכל לקוח שמשדרג.

אז למה שטויות? אתה בעצם רק חזרת על דברי, תוך כדי תמיכה בפעולות לא חוקיות שעלולות לגרום לסנקציות שאיש לא מעוניין בהם, ולבטל שירות שיכול ליהיות מאוד שימושי לבן אדם שלא מבין בתחום.

באמת שאני לא מבין למה אתם מתעסקים בזה כל כך, הוא לא מבין בזה, למה הוא צריך להיתעסק עם זה? כדי שאחר כך הוא ידפק ולא ידע מה לעשות? ואז גם לא יהיה לו אינטרנט לשאול את האנשים פה שהמליצו על כך.

מחירי הראוטרים היום והפתרונות האחרים נמצאים ברצפה, אין שום סיבה להיסתכן.

ליביו, מה שאתה אומר נכון, אך לא מדויק, למרות שההגדרות האלה פתוחות ואפילו החברה של אותו מודם תומכת בדרך כלל בהפיכתו לראוטר, כל עוד המודם הוא מושאל מהספקית ואינו פרטי שלך, זוהי עדיין עברה על החוק, כמובן שהאכיפה בתחום היא נמוכה יחסית, אבל זה רק אם נכנסים לקטנות.

פורסם

סליחה?

איך שינוי הגדרות של מכשיר נכנס לפגיעה ברכוש?

תיכף תספר לי שאסור לי להעביר הילוכים ברכב שכור...

אם עשית שדרוג FIRMWARE, לדוגמא, והרסת את הצריבה - אז נו, עשית נזק קבוע כלשהו (בהנחה שאין לך צורב EPROM בבית). אבל שינוי הגדרות שניתן ממנו לחזור ל-DEFAULT SETTINGS ?

בחייך.

נכון שמחירי הראוטרים היום זולים מאוד, אבל כבר יש לך ראוטר בפוטנציה - למה לא להשתמש בו? למה להוסיף עוד רכיב שעשוי להתקלקל למערכת?

לדעתי - הסיבה היחידה להוספת ראוטר למערכת היא הוספת יכולות אלחוטיות. מעבר לזה- לא רואה מדוע.

פורסם
סליחה?

איך שינוי הגדרות של מכשיר נכנס לפגיעה ברכוש?

תיכף תספר לי שאסור לי להעביר הילוכים ברכב שכור...

אם עשית שדרוג FIRMWARE, לדוגמא, והרסת את הצריבה - אז נו, עשית נזק קבוע כלשהו (בהנחה שאין לך צורב EPROM בבית). אבל שינוי הגדרות שניתן ממנו לחזור ל-DEFAULT SETTINGS ?

בחייך.

נכון שמחירי הראוטרים היום זולים מאוד, אבל כבר יש לך ראוטר בפוטנציה - למה לא להשתמש בו? למה להוסיף עוד רכיב שעשוי להתקלקל למערכת?

לדעתי - הסיבה היחידה להוספת ראוטר למערכת היא הוספת יכולות אלחוטיות. מעבר לזה- לא רואה מדוע.

אתה משתמש ברכוש שלהם, לא לתפקיד שהם סיפקו אותו בשבילך, וזו עבירה על החוק, שרשומה גם בהסכם עליו חתמת, בנוסף אתה גם משתמש בשירותים שהם לא סיפקו לך.

בשביל להישתמש ביכולות הראוטר יש צורך להיתקשר לבזק ולבקש את השירות, והם יתנו לך את הפיתרון המתאים לשני הצדדים וכמובן שתשלם עליו.

שידרוג FIRMWARE מסיר אחריות ופוגע ברכוש, אלא אם כן זהו FIREWARE שמפורסם באתר בזק.

לגבי הפסקה האחרונה, למודם הנ"ל אם אני זוכר נכון אין יותר מפורט 1, ולכן במילא הוא יצטרך לקנות HUB או SWITCH, אז למה לא להוסיף עוד 50-100 שקל ולקבל ראוטר נורמאלי? ככה הכל נמצא במכשיר אחד, ובעוד כמה שקלים תקבל גם תקשורת אלחוטית.

בכל מקרה לפי דעתי אנחנו מתעסקים בפינות קטנות שידועות ככאלה שאינן בעיתיות מידי, אבל רק רציתי להסביר את עצמי שתבין שהפעולות הנ"ל אינן חוקיות.

פורסם

לשניים שרשמו על אי חוקיות הגדרת מודם SPEEDTOUCH כראוטר,

בדיוק אתמול חבר ביקש ממני להגדיר לו את ה SPEEDTOUCH 516 שלו כראוטר כמו שעשיתי אצלי.

מצאתי כבר את הMENUAL והכל, ואני מתכוון להגיע אליו ולבצע את זה, אתם רוצים להגיד לי שאי אפשר לעשות RESET להגדרות החדשות שאני אכניס?

פעם ראשונה שאני שומע על זה.

ועוד משהו, למה שב SPEEDTOUCH זה לא יהיה חוקי ובמודמים אחרים כן חוקי?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

tomz - לא התכוונתי שטויות על מה שאתה רשמת, למרות שזה גם לא בדיוק נכון.

שטויות על כל ההצעות ההזויות של חיבור עם כבל מוצלב וICS.

בזק לא תובעת אף אחד, תצאו מזה.

איפוס של אלקטל STH נעשה ע"י הכנסה של מחט או משהו כזה מאחורה והוא חוזר להגדרות המקוריות. ממש לא קריטי.

הפעולה היא חוקית לחלוטין! מותר ואין לבזק או לספקיות שום בעיה, לא חוקית ולא בעיה אחרת לקינפוג מודם כראוטר. תתקשרו לבזק תשאלו.

1800340340.

הכי מומלץ לאנשים לא מבינים - ראוטר של בזק - תוספת של עשרה שקלים בחודש למשך שנתיים. כולל תמיכה מלאה בראוטר.

הבעיה היחידה זה שאז אתם מתייחבים לשנתיים ולא יכולים לעבור לכבלים.

פורסם

טוב כתבתי כל מיני דברים אבל משום מה לא שלח. בקטנה.

אין בעיה של חוקיות, חוקי לגמרי. תשאלו את בזק אם אתם לא מאמינים.

1800340340.

לא אכפת להם, אף פעם לא היה אכפת, גם לא יהיה.

באלקטל STH איפוס מתבצע בקלות באמצעות מחט בתור החור של המודם מאחורה.

בכל הראוטרים איפוס ע"י לחיצת כפתור\בחירת RESET בממשק.

ממש לא בעיה.

הכי טוב אם אתה לא מבין זה לרכוש ראוטר מהספקית אינטרנט או מבזק (יש להם מבצע לא רע בכלל) ואז יש גם תמיכה מלאה בהגדרות.

פורסם

לא יודע מה אנשי התמיכה במספר הנ"ל אומרים לך.. אבל בחוזה שאתה חותם מול בזק הנושא מצויין והוא אינו חוקי.

באלקטל STH הכנסת המחט מאחורה אינה מחזירה את המודם למצב המקורי, רק מאפסת הגדרות זמניות, מניסיון.

עמית - ניתן להחזיר את המודם למצב הקודם, מומלץ למצוא MANUAL לפעולה זו מראש גם כן.

לגבי SPEEDTOUCH, המודם הזה עלה מכיוון שבזמנו בזק הייתה מחלקת רק אותו (ללא מבחר כמו היום, ומודמים הרבה יותר זולים..) ובשביל לשדרג אותו היית צריך לעבוד תהליך טיפה יותר מסובך ממה שעוברים עם המודמים שמחולקים היום, ובעקבות כך הרבה מאוד מודמים נדפקו ובזק יצאה נגד זה.

פורסם

ידוע לך האם ל516 SPEEDTOUCH יש כפתור RESET.?

אם שזה שינוי הגדרות ידני?

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

כפתור ריסט קיים בSTH וב510, ולכן אני מניח שיש גם ב516.

לגבי שינויים אני לא יודע, מכיוון שאני לא מכיר את המודם הנ"ל.

נסה לעשות חיפוש בפורומים השונות בתחום

• תוכן חדש...