Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול 200,000 לVR6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7134 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נמצא ברשותי פחות מחודש ועבר לא מזמן את גבול ה200 אלף, חשבתי לעשות לו טיפול מיוחד לכבוד המאורע.

מה גם, הוא מרגיש קצת "כבד" הביצועים לא מרשימים כ"כ...

עד כמה שידוע לי טיפול כזה אמור לכלול החלפת שמנים, נוזל קירור, פילטר שמן ופילטר דלק.

בנוסף - הציעו לי לעשות ניקוי אינג'קטרים ולהחליף את הפילטר אויר (פתוח)

מכיוון שהידע שלי במכונאות הוא שטחי ביותר, אשמח לקבל הצעות מחברי הפורום בקשר לדברים נוספים שכדאי להחליף ברכב ונחיצות החלפת החלקים שציינתי (בעיקר לגבי הפילטר אוויר והמזרקים(

תודה מראש.

פורסם

מה שאני הייתי עושה אם לא הייתה לי ספרות יצרן:

תתקשר לחברה,שאל אותם כמה עולה טיפול 200 אלף לVR6, תשאל מה הוא כולל.

לפי זה תדע מה לעשות.

פורסם

כבעל vr6 שנים, אני יכול להגיד לך שהאוטו הזה יכול להיות עגלה מטורפת כתוצאה מטיפול לא נכון, או דיאגנוסטיקה לא נכונה. בקיצור אל תעשה כלום!

מומלץ בתור התחלה לעשות סריקה מלאה למחשב של האוטו. עולה כסף, אבל שווה את הבדיקה כדי לא להחליף חצי אוטו מבלי לראות תוצאות.

טיפ חשוב: המוסך המרכזי לא מבין מהחיים שלו, תמצא מומחה לאוטו כי הוא לא בנוי רגיל, אני מטפל לבד.

תבדוק בתור התחלה שאין לך דליפות במערכת ואקום (מאוד נפוץ והאוטו לא זז בגלל זה).

מנסיון אני מנחש שיש לך תערובת עשירה של דלק (backfires) והאוטו נוסע "גס", אם יש שאלות אתה מוזמן לשלוח לי הודעות לפרטי.

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם

תודה על העצות.

butcher - בשבוע שעבר גילתי צינור מנותק (הגומייה התייבשה ונקרעה( בחלק האחורי - כלומר הקרוב לתא הנוסעים - של המנוע ונאמר לי ע"י המוסכניק השכן שזה "צינור ואקום, כנראה של מזגן, אם הכל עובד יופי עדיף לא לגעת"

ובכל מקרה הוא סירב לטפל בבעיה מכיוון ש"זה אוטו מסובך שלא כל אחד יכול לטפל בו"

האם זה יכול להיות מקור הבעיה?

פורסם
מה שאני הייתי עושה אם לא הייתה לי ספרות יצרן:

תתקשר לחברה,שאל אותם כמה עולה טיפול 200 אלף לVR6, תשאל מה הוא כולל.

לפי זה תדע מה לעשות.

יש לי גם ספרות :)

"I want to die like my grandma, Peaceful in her sleep Not like the 4 other passengers in her car..."

פורסם

אין למזגן צינור ואקום. תנסה לתאר מאיפה הוא יוצא ולאן הוא הולך, או שתצלם ואני אגיד לך מה זה.

פורסם

כבעלים לשעבר של הרכב

מדובר ברכב שדורש תחזוקה (גם כשהיה חדש)

תשקיע במוסך מקצועי שיודע לטפל באוטו ותעשה ישור קו מסודר.

זו לא גולף "רגילה" שכל מוסך מדרכה ידע להתעסק איתה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • ספונסר פורום
פורסם

הצינור ווקום הנל דווקה כן קשור למזגן ,זהו הווקום שמפעיל את המדף של סיחרור פנימי או חיצוני של המזגן ,חימום .

מצב ברירת המחדל הנו סיחרור חיצוני כלומר אם אין ווקום המפוח הפנימי ישאב אויר מבחוץ ,מה שיקשה מאד על פעולת המדחס ,יפחית מעוצמת הקירור ,ויכניס לרכב עשן של אוטובוסים וכו.

בקיצור כדאי לנסות לחבר אותו.

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

יעוץ ללא תמונה נשמע לי כמו הימור, ובטח שלא הייתי מיעץ לחבר משהו מבלי לדעת בוודאות שאתה לא עושה נזק.

בלי קשר, למען הפרוטוקול, אני מכבד את רון כבעל מקצוע, וזו לא ביקורת אישית.

• תוכן חדש...