Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מפרסם שאלה עבור חבר שאמור לקבל רכב מהעבודה בעוד שבועיים.

הרכבים המוצעים לו הם:

יונדאי אקסנט, 1400 סמ"ק אוט'.

סוזוקי סויפט, 1500 סמ"ק אוט'.

שתיהן חדשות ובגרסת ליסינג אני מניח.

הבן אדם הא בחור גדול, אך בד"כ נוסע לבד.

----------------------

Peugeot 308
SW
1.2
T

:lol::twisted::lol:
!Family man

פורסם

שלום רב,

לסוויפט אין "דגם ליסינג", אבל ישנם שני דגמים - הוא צריך לשאול איזה מהם.

אם זה הדגם ה"טוב" (GLX) אני ממליץ על הסוויפט, אם זה GLS אני לא בטוח מה עדיף.

לגבי זה שהוא בחור גדול, הכי בטוח שייכנס לסוכנות של שתיהן ויראה האם כאשר מזיזים כסא אחורה נוח לו ברגליים, כל מכונית והמרווח שלה.

פורסם

בכל מקרה הייתי בוחר בסוויפט. גם אם הוא בחור גדול לא תהיה לו בעיה לשבת שם, האקסנט יכולה להפריע יותר לגבוהים. אבל בכל מקרה שווה לשבת באוטו.

מה שכן, שני הדגמים של הסוויפט הם בקבוצה 2, שידאג שהוא מקבל את הדגם המאובזר עם 6 כ"א (זה ההבדל החשוב, השאר זה אבזור).

פורסם

שיבדוק לגבי אופ' של הסיריון או הגרנדה פונטו לשניהן מרווח ראש ורגלים עדיף. כמו גם, ישיבה גבוהה וטובה יותר.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

הסוויפט עדיפה על הסיריון כמעט בכל התחומים. אבל לא יהיה חסר לו מקום בסוויפט אלא אם הוא מ-מ-ש גבוה (מעל 195).

פורסם
הסוויפט עדיפה על הסיריון כמעט בכל התחומים. אבל לא יהיה חסר לו מקום בסוויפט אלא אם הוא מ-מ-ש גבוה (מעל 195).

מסכים איתך לחלוטין, כמו שאמרת כמעט בכול התחומים למעט מרווח פנימי (בעיקר לגבוהים) שם לסיריון יתרון בולט. בנוסף לכך שטח חלונות צד קטן ובעיקר נמוך יגרום לאנשים גבוהים לתחושה קלסטרופובית בסוויפט.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

הסוויפט בעלת מקום לא רע מבפנים (מקדימה). בנוסף היא גם לא רעה לנהיגה.

האקסנט לעומת זאת, ממש גרועה, ובהכל. לא נוחה, התנהגות גרועה, הגה מהגרועים שיצא לי לנסות, צפופה מאוד מאחורה,ובגרסת ה1.4, עגלה מתה. באמת, אני לא יכול לתאר לך כמה גרועה היא.

היתרון היחיד היה 6 כריות אוויר (רכב חברה).

אני אישית הייתי הולך על הסוויפט.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

אותו דבר.

ליאנה מכוערת בהרבה יותר.

התנהגות כביש של אמבטיה, וחוץ מזה שהיא מאובזרת (אני לא יודע איזה אבזור מגיע בליסינג) זה הדבר היחיד הטוב שאני יכול להגיד עליה.

נסעתי בה, מרגישה כמו יונדאי גטס.

מבולבלים? גם אנחנו.

• תוכן חדש...