Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לחבר שלי אופל אסטרה שנת 2000 מנוע 2000 טורבו דיזל

הוא מעוניין להתקין צ'יפ. אפשרי? מישהו מכיר מקום\מקומות\מוסכים מומלצים?

הערכות לגבי מחיר \ מה ניתן לעשות?

תודה מראש לעוזרים & לילה טוב לכולם! :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני חיכיתי לו שנתיים עד שהתיאשתי (והמנוע שבק חיים).

כולי תקוה שגיא שינה את יחסו ללקוחות ושחברך לא יחכה לעבודה הרבה זמן (אם יצליח לפגוש אותו...).

עד 27.1.2020 אני עסוק

פורסם

כשאני פניתי אליו בבעיה, לא הייתי צריך לחכות אפילו שעה. פשוט התקשרתי אליו וקיבלתי הכוונה ישירות אליו.

ואם זה לא מספיק, קיבלתי ממנו עזרה בפתרון בעיית טורים אצלי ברכב, וכל זה רק מתוך כוונה טובה.

לא לקח אפילו שקל.

אז אם אצלך היתה בעיה מסויימת (אולי בגללך?), לא חייבים ישר להשמיץ.

פורסם

יניב היקר

איני רוצה להכנס לפרטים הטכניים, אם זה מעניין אותך אשמח לספר לך בהודעה פרטית.

אבל כאשר אני מתקשר טלפונית מאות פעמים במשך שנתיים (ו"מאות" לא מופרז, כי מדובר על חיוג החל מאחת למספר ימים ועד למספר פעמים ביום, יום אחר יום) והמענה הוא בדרך כלל: "אני עכשיו עסוק, נסה יותר מאוחר, ואחרי מספר נסיונות, ה"מענה" האחרון לאותו יום היה "אין תשובה", יש כאן בעיה של יחס ללקוחות.

ובגדול מדובר על מספר פתרונות לבעיה (של ניהול מנוע) כאשר בכל פעם, אחרי מספר חודשים ששום דבר לא זז, הוצא פתרון אחר. וגם אחרי שנפגשתי איתו כשלוש פעמים, ושלטענתו הוא הכין לי צמה למחשב החדש (שמעולם לא ראיתי אותם), חלפה עוד חצי שנה של טלפונים אינסופיים ושום תוצאה.

אז כמו שכבר כתבתי, אני מקווה שמשהו השתנה ביחס שלו ללקוחות, וכנראה שכן, לפי מה שכבר קראתי כאן.

אני כבר לא אפנה אליו.

עד 27.1.2020 אני עסוק

• תוכן חדש...