Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקה חינם - למה לא?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר-טוב,

גם ברשותיי רכב תוצרת קונצרן VW וכול שנה אני מקבל הזמנה מצ'מפיון בני-ברק לבוא לבדיקת חורף חינם.

במידה ואני נמצא בסביבת הקניון אני מכניס את הרכב למוסך שלהם ותוך שעה אני מקבל את התוצאות ללא שום התחייבות מצידי.

דרך אגב בפעם האחרונה קיבלתי גם שטיפה חינם ועוד דברים שהשתיקה יפה להם...

המחירים לטיפול שוטף ברכב בחלקים מקוריים כמו בלמים הם לא גבוהים בהרבה מכול מוסך אחר, כמו כן יש אנשים שהקפה והסביבה המטופחת של המוסך עושה להם את זה אז בכייף.

איזה כייף לי :)

פורסם

גם אני קיבלתי שנה שעברה בדיקת חורף ממוסך מורשה הונדה ירושלים.

להגיד לכם שהשירות שם טוב אני לא יגיד, לא היה קפה ועוגה ולא מגבים חינם ואפילו שטיפה לא קיבלתי.

רשמו לי רשימה של תקלות וסירבתי לטפל במוסך כי המחיר היה 2,500.

ואין טעם לציין שבמוסך שלי הכל עלה 450.

לאחר מכן בא מנהל המוסך ודרש לחקור למה אני לא מעוניין בטיפול במוסך, ציינתי את הנקודה העיקרית שהיא המחיר המוגזם והוא שיחרר אותי לשלום.

אז אולי צ'מפיון טובים בשירות אבל כל השירות החגיגי הזה לא מצדיק את המחיר הרב .

פורסם

שנה שעברה עשיתי את הבדיקה שלהם.

החליפו לי את הוישרים.

השנה קיבלנו שוב את ההזמנה לבדיקת חורף. הם לא מחלקים וישרים כנראה (קניתי חדשים השבוע) אני יכול רק להמליץ לך על הבדיקה הזאת. בשביל השקט הנפשי שלך.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

בקיצור ולעניין, מה שהבנתי בטרייד הזה שלחייב אותי לעשות את הטיפול, במידה וימצאו בעיות, במוסך שלהם הם לא יכולים, רק אם מדובר בבלמים.

אני שמח לקרוא שהרבה אנשים ניצלו את ההזמנה הזאת, אז זה אומר שגם אני אעשה זאת.

תודה רבה לכולם.

• תוכן חדש...