Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7195 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני צריך להמלצה לרכב אמין, זול להחזקה, שירות טוב ושהיה טוב למשפחה, 5 דלתות; אלו כעיקרון הדברים החשובים.

כמו שאמרתי הרכב צריך להיות יד ראשונה וגג 100 אלף ש"ח.

תודה רבה מראש.

*עריכה*

כרגע אנחנו חושבים עם סוזוקי סוויפט, מה אתם חושבים ?

פורסם

יד ראשונה אתה מתכוון לא חדשה... סוויפט, אני משער אתה מתכוון לחדשה - ולא נראה לי שכבר תמצא משומשות, הן רק התחילו להגיע ארצה לפני כחודשיים שלושה.

אם בכל זאת חדשות, כדאי לך לבדוק את הגרנדה פונטו - מרווחת, חסכונית, הניסיון עם פיאט מלמד שהרכבים הבסיסיים שלהם מספקים את הסחורה בתחום האמינות והתחזוקה הזולה. היבואן גם מתחייב לעלויות אחזקה נמוכות במיוחד ומחיר נמוך לטיפול השנתי "כולל הכל".

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

אני אכן מתכוון לחדשה.

תודה, אני יבדוק עכשיו את האפשרות.

*עריכה*

אז ככה, בדקתי את הפיאט וחוץ מזה שהיא יותר ארוכה אני לא רואה שום היתרון שיש לה על הסוזוקי.

היתרונות חשובים (בשבילי) שיש לסוזוקי :

לסוזוקי יש 3 שנות אחריות ולפיאט 2

הצריכת דלק של הסוזוקי נמוכה יותר (עירונית) לא זוכר כרגע את ההבדל.

אשמח לשמוע עוד הצעות.

פורסם

בוקר אור

אני הזמנתי סוויפט חדשה לפני כחודשיים, מועד האספקה שלי הוא בתחילת דצמבר, הקריטריונים שלי דומים לשלכם.

א. לתשומת ליבך שמועדי האספקה של הסוויפט מאוד ארוכים (אתה כנראה תקבל בסוף ינואר)

ב. הסוויפט עולה 104K

ג. ישנם המון שרשורים המשווים בין האופציות השונות של רכבים חדשים קטנים, רוב השרשורים האלו מסתיימים בהמלצה של הסוויפט, גם בגלל זה בחרתי בה.

ד. אם כוונתך איננה לרכב חדש הסוויפט איננה אופציה, אין עדיין יד שניה, הם החלו יבוא של הדגם הזה לפני כשלושה חודשים.

בהצלחה

פורסם

לקבל הנחה של 3000 ש"ח מול מחירון של חדש בשביל רכב שכבר איבד יד, לא בהכרח בצבע המתאים וכמובן אתה לא יודע מה קרה במשך ה - 4,000 ק"מ שלו - זה אבסורדי.

פורסם
אני אכן מתכוון לחדשה.

תודה, אני יבדוק עכשיו את האפשרות.

*עריכה*

אז ככה, בדקתי את הפיאט וחוץ מזה שהיא יותר ארוכה אני לא רואה שום היתרון שיש לה על הסוזוקי.

היתרונות חשובים (בשבילי) שיש לסוזוקי :

לסוזוקי יש 3 שנות אחריות ולפיאט 2

הצריכת דלק של הסוזוקי נמוכה יותר (עירונית) לא זוכר כרגע את ההבדל.

אשמח לשמוע עוד הצעות.

יש הרבה יתרונות לפיאט על הסוויפט, היא הרבה יותר בטוחה,יותר חסכונית,יותר מרווחת ונוחות הנסיעה בה יותר טובה. הסוויפט יותר חזקה ויש לה גיר אוטומטי מלא (לטוב ולרע)

שתיהן יוצאות להיגוי יתר לא רע בכלל :-P

פורסם
שלום לכולם.

אני צריך להמלצה לרכב אמין, זול להחזקה, שירות טוב ושהיה טוב למשפחה, 5 דלתות; אלו כעיקרון הדברים החשובים.

כמו שאמרתי הרכב צריך להיות יד ראשונה וגג 100 אלף ש"ח.

תודה רבה מראש.

לא כתבת מה הדרישות לגבי תיבת ההילוכים.

אם הרכב חייב להיות אוטומטי, אין לך הרבה אופציות - גם הפונטו האוטומטית עולה כבר 110,000 (גיר רובוטי). במקרה כזה, האופציות האוטומטיות היחידות שלך מתחת ל-100,000 הן סיריון, גטס או אביאו.

ההמלצה שלי היא סיריון.

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

תודה רבה לכולם.

ל- yftachcar יש שתי אופציות לסוויפט, יש אחת ב99,990 ויש את ה104,990 שיש בא כמה שינויים :

6 כריות אוויר לעומת 2

מערכת שמע MP3

שליטה על מערכת השמע דרך ההגה (לא שהמערכת שמע כל כך חשובה, אבל בכל זאת)

גלגלי "מגזניות" (גם זה לא סוף העולם)

ל-mh53 אמא שלי טוענת שאם כבר היא קונה רכב בכל כך הרבה כסף היא רוצה חדש.

בינתיים אנחנו עדיין על הסוויפט .

אשמח לשמוע עוד הצעות.

פורסם

אני יודע שיש שתי אופציות,

אבל להערכתי אין אדם אחד בארץ שיקנה את האופציה הזולה !!!

ההבדל הוא קטן בכסף לעומת ההטבות :) לכן רכשתי את הקצת יותר יקר

אני לא יודע אם עדיין יש להם, אבל כאשר אני רכשתי היתה להם הנחה של 2,000 ש"ח לחברי הסתדרות המורים, אז הבאתי להם כרטיס סגול של אמא שלי וקיבלתי את ההטבה.

בכל מקרה האופציות האחרות (סריון, גטס אויו) הינן הרבה פחות טובות יחסית לסוויפט, והאופציות הסבירות (הונדה ג'ז, יאריס) הינן הרבה יותר יקרות... בעקרון יש גם מיקרה, אבל היא גם יותר יקרה וגם פחות טובה.

בכל מקרה בהצלחה ותעדכן מה מועד האספקה שלך אחרי שתזמין

בברכת שבת שלום

פורסם

קנה סויפט עם כל התוספות וזהו.

רוץ להזמין, חבל על הזמן של ההמתנה.

בהצלחה

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...