Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני אתן תשובה הרבה יותר פשוטה לגבי אלפיין וקלריון וגם פנסוניק וסוני

אני קניתי את ה9853 של אלפיין

כשחיברתי את המכשיר - אחרי שהיה לי HU ישן של פנסוניק

נדהמתי לגלות עד כמה ה9853 מוציא צליל מדהים וזה עוד בלי שכיוונתי שום דבר.

אבל! וזה אבל מאוד מאוד גדול - ה9853 וה9855 לפחות - לא נאמנים במיוחד למקור - הHU האלה על עקומה שטוחה לגמרי משנים את האות שיוצאת מהם.

אני לא האמנתי לזה בהתחלה, ישב אצלי ברכב, יאריק אם אני לא טועה - זה השם שלו - הבחור עם הפאסאט האפורה (הרוב כאן יודעים על מי אני מדבר) ושמע ביחד איתי טרק של אריק קלפטון והוא אמר לי "זה לא אריק קלפטון ששר - זה הHU שלך ששר את השיר הזה" לא הבנתי למה הוא מתכוון שהוא אומר שהוא שומע את הHU ולא את אריק קלפטון.

ישבתי אצלו ברכב (HU של סוני) ושמעתי פתאום משהו שונה לגמרי וזה לא בגלל הרמקולים וזה לא בגלל כיוונים שונים במיוחד. אח"כ הלכתי לרכב אחר שהיה בו HU של פנסוניק וזה היה נשמע מבחינת אריק קלפטון כמעט אותו הדבר כמו אצל יאריק.

המכשירים האלו של אלפיין גורמים לצליל להשמע "חם" יותר בצורה מסויימת ובכל פעם שאני בודק את זה אני נדהם לגלות שהHU שלי נותן תוצאה קצת אחרת.

הצליל שלו נהדר ואני מאוד נהנה ממנו - אבל אני חושב שHU של קלריון באותו טווח מחיר יוכיח את עצמו כמשתלם יותר.

lanos אם לא הייתי מכיר אותך יותר מיום הייתי כותב לך שאתה מדבר שטויות.

אבל... אתה מדבר שטויות.

אתה משווה את הרכב של יאריק (שזכה בתחרות ה SQ האחרונה) לבין שלך?

סליחה, אולי הגזמתי?

בוא נראה, אתה בכלל משווה כל רכב וכל תצורה של setup למה שיש לך?

הרי גם אם היינו מתקינים באותו רכב, את אותם רכיבים, עם אותה התקנה, עדיין היית מקבל תוצאות

שונות...

אתה רוצה לומר שהסאונד ברכב שלך לא חי? סבבה.

אבל מכאן לומר שזה המכשיר? אמממםםם, לא.

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. התוצאה ברכב שלי מאוד מוצאת חן בעיניי כי זה שילוב של רכיבים שאני מכיר את הסאונד שלהם ומאוד אוהב אותם.

ב. אני מזמן אחד הנתינים הכי נאמנים של שבט מורל - צליל "חם" זה בדיוק מה שאני הכי אוהב

ככה שהאלפיין והרמקולים מתאימים לי אש!

ג. אמרתי שאתם לא תאמינו לי - אתה מוזמן לבדוק - זה לא הבדל גדול סביר להניח שלא תשים לב אליו עד שמישהו לא יעיר את תשומת לבך להבדל - אבל ההבדל הזה הוא נכון והוא קיים וברגע שאתה מבחין בו זה מורגש.

אם גם בין HU אחד לHU מדובר במבחן עיוור כשמדברים על עקומה שטוחה אז ברור לי שאני בכל זאת טועה ואכן ההבדל נובע מאיך שאני מכוון את המערכת אצלי ברכב - אבל העקומה אצלי ברכב - שטוחה... כלומר אני לא משנה כלום באקולייזר, מה שאומר שההבדל יכול לנבוע רק מרמקולים שונים ומנקודות חיתוך שונות.

אבל מדובר כאן בHU - מכשיר שהוא בפני עצמו פרוססור - אני מאמין שכאן יש הבדלים בין אחד למשנהו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לאנוס , אנני יודע בדיוק מה קורה ברכב שלך , אבל אתה צריך לדעת שיש סביבה "קרה" דהיינו שההחזרים שלה הם "קרים וחדים" ויש סביבה "חמה" שעושה את הצלילים "חמים " מאוד יתכן שאם אין איטום טוב , יש לך סביבה חמה יותר ולכן זה נשמע כך.

שוב פעם אני לא יודע , אני רק רציתי להצביע על כך שהסברו של BLACKMAZDAF כנראה נכון

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

להפך חוסר איטום גורם לצליל להשמע "קר" יותר.

אבל אני מקבל את ההסבר של גל אם זאת אני לא אתפלא אם יש אמת בדברי - וכך בחשבון שזה לא משהו שאני אמרתי לבד - זה משהו שיצא ממישהו שאתם מזהים כאלוף של תחרויות SQ בארץ, והבן אדם התנסה עם רוב הציוד היוקרתי שמסתובב אצלנו בארץ וזה כולל את הHUים למינם - אני לא חושב שהוא אמר את זה סתם והאוזן שלו מאוד מאומנת להבחנה בהבדלים.

אם זה היה שטויות - יכול מאוד להיות, אני בהתחלה בעצמי הייתי בטוח בזה והייתי בדיעה של גל

אחר כך כבר לא הייתי כל כך בטוח. לא יודע...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
זה קלריון.

הוא אמיתי למקור, הוא אמין , הוא סוס עבודה, איכות הסאונד שלו היא הטובה ביותר למכשירים שלא משתמשים בפרוססורים חיצוניים (ולא לא צריך לשים לו קוסם).

יש לו אפשרויות רבות וכו..

למה אתה מטעה את הבנאדם. את זה אמרת קודם גם כן שלא צריך את הקוסם בגלל ה- HU וזה מזה מטעה. אני מציע לך להתקין את הקוסם לבדיקה באוטו שלך ואחר כך בוא נשמע תגובה רצינית.

פורסם

סביבה מורכבת מחומרים סופגים ומחזירים. אין דבר כזה החזרים קרים או חמים והם לא מושפעים מחומר האיטום שעל הפח בדלתות אלא ממשטחים גלויים כמו מושבים, דשבורד, חלונות וכו'. אם למשל ניקח חדר בבית שבו ניתן לטפל אז הוא יכיל איזון נכון בין חומרים מחזירים וסופגים ובעזרת השימוש בשניהם נקבל חדר אקוסטי ברמה גבוהה.

לגבי מכשירי היי אנד שבאים ערומים מכל פיצ'ר, צריך להבין שגם הרבה שיווק נכנס כאן. זו הדרישה של השוק האודיופילי, שהמכשיר יהיה עירום מכל פיצ'ר. לא כל דרישה היא תמיד נכונה מבחינה מעשית.

נניח ולכל מכשיר יש סאונד אחר, צריך לקבל את העובדה שלכל אחד יש טעם שונה ומה שנשמע לאחד טוב יותר לא בהכרח ישמע כך גם לאחר. אני מבקש להמנע מתגובות לגופו של אדם.

• תוכן חדש...