Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי חשב בתחילת העונה שנגיע לסיום כזה של עונת 2006 בפורמולה-1 .

תחילת העונה הראתה דומיננטיות מוחלטת של קבוצת רנו ואפילו הנצחון של פיסיקלה גרם לנו לחשוב שאולי השנה הוא יוכיח שהוא שווה קצת יותר , אבל כמו שקבוצת הכדורגל שלו , רומא , לא מצליחה להתרומם ולספק תוצאות ככה גם פיסיקלה נשאר במין בינוניות כזו שהספקיה למקום טוב על הפודיום אבל ללא ניצחון נוסף .

מי שהוביל את רנו והיה דומיננטי הוא טרזן מלך הג'ונגל , פרננדו אלונסו אלוף 2005 .

אלונסו הרגיל אותנו בכל סיום מרוץ לאיזו חיה חדשה מהרפרטואר שלו , השחצני משהו לדעת רבים ואני דווקא חושב שקצת צבעוניות זה טוב .

פרארי החלו את העונה הכי גרוע שאפשר אולי באשמתם ויותר יכול להיות שבאשמת ברידג'סטון .

אבל פרארי , כמו פרארי הצליחו לחזור בזכות הנהגתו של מיכאל שומאכר ולתת פייט שנהיה צמוד מרגע לרגע .

אלונסו התחיל להרגיש חבל חונק על צווארו בדמות הנהג הגרמני ולמעשה מהמרוצים בצפון-אמריקה הרגשנו כולם בשינוי , בזה שמשהו קורה פה וזו לא סתם עוד עונת מרוצים .

חזרנו לראות פורמולה-1 בגלל שזה נהיה מעניין .

הגראן-פרי ההונגרי סיפק לנו , לי אישית מהיציע ליד השיקאן האחורי , את אחד ממרוצי המכוניות הטובים ביותר וגם נקודת אור בדמות נצחונו של באטון בזמן שאלונסו פורש ושומאכר עם צמיגים גמורים .

כאשר הקרקס המהיר בתבל הגיע למונזה כולם היו עסוקים בשאלת פרישתו של אלוף העולם הכמעט תמידי בעשור האחרון ושכחו את סאגת ה-MASS DAMPERS מחודש קודם .

אז שומאכר הודיע על פרישה , לא לפני שניצח ואלונסו פוצץ מנוע , הפער מצטמצם ואגלי זיעה כבדים מכסים את מצחו של בריאטורה .

סין הביא אותנו לשיוויון וגלגל שהתהפך ואז הגראן-פרי היפאני הביא הלם לטיפוזי , משהו שלא היו רגילים לו בשנים האחרונות - מנוע איטלקי שמתפוצץ במסך עשן וכנראה חותם סופית את העונה הזו , ללא אליפות לשומאכר .

היו לנו עוד מספר דברים שעשו את העונה - מונטויה , ווילנייב , סאגת מונקו - אבל כל זה בכתבת סיכום עונה .

שיהיה לנו סופ"ש מעניין באינטרלגוס

דובי

1.jpg

1.jpg

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אצלי, (רומניה) השידור ב-19:50.

מכיוון שיש הפרש שעה אחת קדימה, השידור בישראל אמור להתחיל ב-18:50.

חי

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

המירוץ הכי מרגש שראיתי אי פעם כל השנים האלו בפורמולה 1

פשוט מירוץ מדהים

הרבה אפשר לומר על המירוץ של היום

היום שומאכר הראה פעם אחרונה בקריירה הנפלאה שלו כיצד נותנים מירוץ פנטסטי

עקיפות שלא מהעולם הזה על כמעט כל מכונית שהייתה על המסלול

עקיפות יפות שלקוחות ישר מספרי הפורמולה 1

תענוג היה לראות את המירות של שומי

היום הוא השאיר מזכרת כמה הוא הולך להיות חסר החל מעונה הבאה

מאסה גם ריגש בקטנה לאחר הרבה שנים שנהג ברזיאלי לא ניצח במירוץ הבייתי של ברזיל

היה לו מירוץ טוב שלאורך כולו שמר על המקום הראשון

אלונסו כרגיל נהג בצורה מעפנה

דבר אחד היה שונה הפעם

בעקפה שלאחר סיום המירוץ שמעו בקשר מה שאלונסו אומר לחברים בפיט ואחרי ניתן היה לראות התרגשות מטורפת אצלו

אני שם כסף שהוא הזיל דמעה או 2

הרבה לחץ השתחרר אצלו והיה מרגש לראות את ההתנהגות שלו מיד בתום המירוץ

ללא ספק המירוץ הכי מעניין והכי מרגש שהיה אי פעם!!!

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם

חחחח לא יודע...

לא אוהב את הנהיגה שלו

איך אומרים... אין ריגוש בנהיגה שלו.זה משעמם לראות אותו נוהג

רק הזינוקים שלו מאוד מעניינים ועל זה אני יכול להגיד שהוא אחד המזנקים הכי טובים

חוץ מזה הוא לא מסוג הנהגים שאני נהנה לראות

(מזכיר לי רבות את פיט סמפרס בטניס שפרש מלפני שנתיים בערך. הוא שיחק בצורה הבאה:הגש ורוץ לרשת.מגיש ורץ לרשת לסיים את הנקודה)

שראיתי את אלונסו ראיתי שהוא מוכשר אבל אין לו נהיגה מלהיבה והוא שחצן!!!!

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

• תוכן חדש...