Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם הטענה על כך שהוא שחצן אני בהחלט מסכים. ניתן להאשים בכך את גילו הצעיר בסבב.

לגבי נהיגה לא מלהיבה - אני לא מסכים. היו מספיק מירוצים שבהם הוא סיפק נהיגה סופר מרשימה. במירוץ הנ"ל לא היה צורך להלהיב אלא לסיים בבטחה בין 1-8 וזה מה שהוא עשה.

מעניין היה לראות איך היה מתפתח אם לשומי לא היה פנצ'ר. האם אלונסו היה נותן לו לעבור מבלי להילחם העיקר לשמור על הרכב או שהאגו לא היה נותן לו לשבת בצד ולראות את שומי עובר אותו.

דעיה אישית - האגו היה גובר והיינו רואים קרב גדול בין השניים.

למרות שאינני אוהד של פרארי, שומי נתן היום הצגה מרהיבה. אפילו הפנצ'ר איכזב אותי כי כבר ציפיתי לראות קרב גדול בינו לבין אלונסו.

הייתה עונה מצויינת השנה ורק שימשיך כך גם בשנה הבאה.

שנת חורף נעימה לכלום.

ליאור

Veni Vidi Vici

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

ללא ספק המירוץ הכי מעניין והכי מרגש שהיה אי פעם!!!

בוא לא נגזים. נניח שזה היה המירוץ הכי מעניין מאז 2000, אבל לא אי פעם...

לגבי שומאכר VS אלונזו היום - לא חושב שזה בכלל רלוונטי. אם לא היה הפנצ'ר , בסיטואציה שנוצרה היום ובהבדלי הרמות (היום באופן ספציפי) - שומאכר היה פשוט מטאטא את אלונסו מהדרך.

לגבי המירוץ שלו היום - שירת הברבור, או הגראנד פינאלה , או כל קלישאה אחרת. חבל שלא זכינו לראות אותו נלחם לאורך כל הקריירה בצורה הזו, ולמען האמת לא היה לו בשביל מה. זה שהיכולות היו שם כל הזמן- כולם ידעו, רק שהוא כמעט לא נאלץ להפגין אותן,וחבל. העקיפה השלישית שהוא ייצר על פיסיקלה - MASTERPIECE.

פורסם

דבר אחד אני יודע

החלטתו של שומאכר לפרוש הייתה גם תלויה בשאלה האם קיים משהו יורש שיכול להגיע לקרסוליים שלו??

אני לא חושב שבשנים הקרובות יקום נהג כמוהו

מידי כמה שנים צומח לו איזה נהג שאין עליו(ע"ע ארטון סנה השולט!)

אני חושב שלשומאכר הייתה חשובה מאוד היכולת והביצועים שחברו לקבוצה,מאסה,הפגין במהלך העונה

שומי עשה טוב טוב חושבין האם להשאיר את מאסה לבד שם בפרארי

התשובה לשאלה זאת ברורה:מאסה נהג מוכשר אשר התאקלם יפה מאוד בפרארי ושולט במכונית בצורה פנטסטית ולכן שומאכר הודיע על פרישה כאשר הוא יודע שיש משהו שיכול לקחת את ההובלה בפרארי כאשר הוא לא יהיה בעונה הבאה

שאלה נוספת שנזרקת לאוויר... מה אתם חושבים יהיה עם רייקונן בפרארי?

אני אישית חושב שרייקונן נהג עם פוטנציאל אדיר אשר נפל בקבוצה טובה אך בזמנים לא מי יודע מה טובים

אני מקווה מאוד שעכשיו שהוא יהיה עם אוטו יותר טוב ואמין עם צוות מצוין הוא יוכל סוף סוף לתת פייט לאלונסו כמו שאני מצפה ממנו מזה שנתיים

נ.ב.: תגידו מה קרה למכונית של שומי שפעמיים במהלך המירוץ פתאום המכונית שלו הפסיקה לנסוע(אחת הפעמים הייתה שהוא ישב החריץ של פיסיקלה ופתאום הוא הפסיק לנסוע לכמה שניות ופיסיקלה ברח ממנו אך לא לאורח זמן)?

,It's not how you stand by your car"

"It's how you race your car

,It doesn't metter if you win by inch or mile"

"!!!winning is winning

פורסם
לגבי שומאכר VS אלונזו היום - לא חושב שזה בכלל רלוונטי. אם לא היה הפנצ'ר , בסיטואציה שנוצרה היום ובהבדלי הרמות (היום באופן ספציפי) - שומאכר היה פשוט מטאטא את אלונסו מהדרך.

לגבי המירוץ שלו היום - שירת הברבור, או הגראנד פינאלה , או כל קלישאה אחרת. חבל שלא זכינו לראות אותו נלחם לאורך כל הקריירה בצורה הזו, ולמען האמת לא היה לו בשביל מה. זה שהיכולות היו שם כל הזמן- כולם ידעו, רק שהוא כמעט לא נאלץ להפגין אותן,וחבל. העקיפה השלישית שהוא ייצר על פיסיקלה - MASTERPIECE.

שמר ,

לפעמים אני טוען שיש סיבה לזה שנולדת .

לא הייתי יכול לנסח את זה יותר טוב ממך . הנה לך מחמאה על זה שאתה הורג עם החילזון שלך או עם הדובי שלך או על זה שאתה אופה עוגות שוקולד ולא מביא לטעום .

מירוץ מדהים .

אני עצוב . שמח . וקצת בהלם האמת .

עצוב כי אני חושב שהאליפות הגיעה לשומאכר . עם צמיגים גרועים מהמישלין הוא פעם אחר פעם מראה שהוא המהיר ביותר . שאף אחד לא יעיז להגיד שמישלין פחות טובים . מבט אחד בלוח ורואים שמלבד פרארי ופה ושם טויוטה , אין אף אחד ב 10 הראשונים . רוב מוחץ למישלין !

שמח כי אני יכול להגיד שראיתי את אחד הנהגים הגדולים בעולם או שמא אולי הכי גדול ( עזבו את הויכוח ) בתצוגת תכלית מטורפת . את המירוץ הזה אני לא אשכח בחיים . עד כדי כך . הגעתי למצב שכמעט אין לי קול... לא הפסקתי לצעוק . בעקיפה על פיסיקלה פשוט קפצתי כמו מטורף והשעון עף לי מהיד... :shock: ( לשעון שלום )

בהלם כי אני עדיין לא מצליח לעכל איך ממקום אחרון עם בערך 30 שניות מזה שלפניך אתה מצליח לצמצם ואף לעקוף את כולם כמעט . זה לא אנושי .

ואלונסו ?

נהג גדול . אבל ההבדל בינו לבין שומאכר הוא ששומאכר ענק .

אלונסו צריך לתת נשיקה בטוסיק לפיסיקלה . עשה את עבודתו כנהג שני בצורה מושלמת...

בכל מקרה , אני מדוכא קצת . כן , מי ישמע שומי מהמשפחה שלי...

שמר , תוציא אותי מהדיכאון , תביא עוגת שוקולד...

:yum:

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

נ.ב.: תגידו מה קרה למכונית של שומי שפעמיים במהלך המירוץ פתאום המכונית שלו הפסיקה לנסוע(אחת הפעמים הייתה שהוא ישב החריץ של פיסיקלה ופתאום הוא הפסיק לנסוע לכמה שניות ופיסיקלה ברח ממנו אך לא לאורח זמן)?

זה היה נראה כאילו נטקע לו הילוך............

אני זוכר איך זה קרה כמה פעמים למונטויה ומי שישב לו על הזנב מיד עקף אותו.

המאק לארן האלו.............

מקווה שרייקונן סוף סוף יפרח - הוא באמת נראה לי נהג מצויין (חוץ מזה שהוא יודע לשרוף מנעוים :lol: :lol: :lol:)

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

המלך מת יחי המלך!!!

שומכר במירוץ מדהים שאלמלא פיסיקו החצוף שנעקף ולא הרים את הרגל, שומי היה מוסיף עוד גביע לארון.

אלונסו נסע ככל הנראה על מנוע של מגאן דיזל, רק בשביל לסיים, נהג שלא נראה לי הולך להביא הרבה תארים בעונה הבאה.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

פורסם

מצטער לקלקל לכולם את האופוריה..

שומאכר מזמן כבר איבד את הלגיטימיות שלו כנהג מן המניין כאשר את האליפות הראשונה שלו הוא לקח תוך כדי התנקשות ברורה בדימון היל , האליפות היתה צריכה להילקח ממנו, וגם הרחקה לעונה שאחריה..

הפוליטיקה הפנימית של מארגני הפורמולה מנעו זאת.

גם העובדה שקבוצת בנטון בעונה שלאחריה השתמשו ככל הנראה בבקרת אחיזה , לא מנעו מהמארגנים לחקור את התופעה, והעניקו לו אליפות..

שומאכר לא הפסיק מעולם להתנקש בנהגים אחרים על מנת להשיג את שלו, הוא ניסה למנוע מוילניב אליפות, תוך שהוא מנסה לסלקו מהמסלול בכוח, על זה הוא גם לא נענש..

ועוד עקיפות \ חסימות לא חוקיות לרוב, אבל מי יגע בקבוצת פרארי ??

על החסימה במונקו נהג אחר היה מורחק מהמסלול ,שומאכר עוד שיקר שיש לו תקלה ברכב..

בקיצור, הוא לא גדול מבחינתי, והגדולה שלו נבעה בחלקה הגדול בניצול מעמדה של פרארי , והשגת הקלות על התקנון בחלק מהעונות לטובת האדומים, ומניעת עונשים אשר היו מגיעים לו בדין.

ברוך שפטרנו מעונשו של זה אשר הפך את הפורמולה למשעממת, ומלאת פוליטיקה , הגיע הזמן למירוצים אמיתים.

ובנוגע לפיסיקלה , טוב היה לראות את שומאכר מקבל קצת מהתרופה שהוא עצמו רקח, מה קרה רק לו מותר לנהוג בצורה מלוכלכת ??

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם
מידי כמה שנים צומח לו איזה נהג שאין עליו(ע"ע ארטון סנה השולט!)

:-o

שולתתתתתתתת ? :shock2:

תגיד , ילד , ראית פעם את סנה נוהג?

יאשה - עוגת שוקולד ושוקו יהרגו אותך מעודף קלוריות ו/או עודף אנרגיה.

תעביר לתה צמחים ופכסמים , ואז לא תבזבז את ימיך במרדף אחרי הסוסים האבודים בבימר שלך...

CX25 , מצטער. שומאכר איבד אולי את הלגיטימציה בתור ספורטאי , לא נכנס איתך לויכוח - אבל יכולת נהיגה ? ועוד אחרי אתמול ? תבדוק כמה פעמים האיש נתן את ה- FASTEST LAP במירוצים שונים. יותר מזה - תבדוק כמה פעמים במהלך מירוצים הוא נתן סדרת הקפות מהירות תוך שבירת זמני ההקפה באופן קונסיסטנטי (יאשה, אל תנסה לבטא את המילה הזו , חבל על השיניים). אל תספר לי שזה רק הרכב הכי טוב/מהיר. אני לא מכיר נהג שהיה מסוגל להוציא ממכוניתו את המיטב והמירב באופן קבוע כמו שומאכר. כתבתי פעם בפורום F1. האיש הוא מעין שילוב אולטימטיבי של המהירות של סנה (קצת פחות) עם יכולת השמירה/ניצול של הרכב של הפרופרסור פרוסט. לדעתי - לאורך עונות שלמות , הוא היה מנצח את שניהם וגם כל אחד אחר (שים לב , לא במירוץ אחד , אבל לאורך עונה שלמה - כן).

פורסם

שלום לכולם, CX25GTI צר לי לקרוא את מה שאתה כותב, בדרך כלל אנשים שכותבים כך זה או מקנאה,או מסיבה ממש לא מובנת, אני יכול לחזור על ההסטוריה ולמצוא בשבילך כל מיני סיפורים על כל הקבוצות, למה לחפש כל הזמן סיבות למה זה ולמה לא זה, מה שאני כן יכול להגיד לך שבעוד 20 שנה כשישאלו את הילדים שלך ושלי מי היה הנהג הגדול מכולם השם של שומאכר יופי ישר ואני חותם לך. כמובן שיבוא דובי ויגיד אחרת,:evil: ולכן אני מצדד במה ששמר כתב. ודרך אגב אנו עוד נשמע משומאכר כי קבוצת פרארי הצעיו לו הצעה שיהיה לו קשה לסרב לה, ואני לא מדבר על נהיגה.

כל טוב לכולם והמשיכו לנסוע בזהירות. זלמן

פורסם

תשמעו, אני לא אוהד של שומאכר, את זה כבר כתבתי. גם לא של פרארי. אני איש מקלארן. האקינן, ראיקונן, אלו הנהגים שאני אוהד..

במירוצים האחרונים ובמיוחד בזה של אתמול ובזה של הונגריה (יכול להיות שלא היה מדובר בהונגריה, מה שכן המירוץ היה גשום במיוחד והרבה נהגים נראו שם יותר כמו רקדניות החלקה על הקרח) - הבנתי במי מדובר.

היכולות שלו כנהג הן פשוט הרבה יותר טובות משל כל נהג אחר. בזמן שכולם מתקדמים להם אט אט במסלול המוצף והרטוב, הוא פשוט נלחם עם המכונית וביצע זמנים טובים בהרבה מכל אחד אחר.

פשוט נהג את המכונית בצורה האולטימטיבית לאותם תנאים, בצורה שאף נהג אחר שם לא הגיע אליה. בצורה מושלמת. המירוץ של אתמול רק מוכיח שזה לא היה מקרי. הוא גרם לכל שאר הנהגים שעמדו בדרכו, להיראות כאילו הם מליגה אחרת. ביצע עקיפות מדהימות, במסלול כל כך קשה פיסית (ראיתם את כמות הקפיצות והטלטולים שהמכונית עברה בעיקולים המהירים לקראת הישורת הראשית, ובעיקול המהיר, קרוב לתחילת המסלול), ועוד עם מכונית קלוקלת בחלקה, עם בעיות שונות בגיר, בין היתר.

שימו את עצמכם שם. מקום אחרון, רכב תקול, אחד המסלולים הקשים בסבב, והפרש עצום ובלתי ניתן לגישור - למקומות הראשונים. ואז כשכן מתחילים לסגור את הפער, עוד תקלה. עוד בעיה. עוד ביש מזל. והבנאדם פשוט למרות כל החרא הזה שעבר על המכונית באותו מירוץ, עשה לכולם שם קרקס!!!

תשמעו, לאחר העונה הזו - אני פשוט מחזיק משומאכר ומיכולות הנהיגה שלו - שהן פשוט פנומינאליות ונמצאות בדרגה נפרדת משל כל שאר הנהגים!

סימון.

SPL - 143.6DB

"

פורסם
מצטער לקלקל לכולם את האופוריה..

שומאכר מזמן כבר איבד את הלגיטימיות שלו כנהג מן המניין כאשר את האליפות הראשונה שלו הוא לקח תוך כדי התנקשות ברורה בדימון היל , האליפות היתה צריכה להילקח ממנו, וגם הרחקה לעונה שאחריה..

הפוליטיקה הפנימית של מארגני הפורמולה מנעו זאת.

גם העובדה שקבוצת בנטון בעונה שלאחריה השתמשו ככל הנראה בבקרת אחיזה , לא מנעו מהמארגנים לחקור את התופעה, והעניקו לו אליפות..

שומאכר לא הפסיק מעולם להתנקש בנהגים אחרים על מנת להשיג את שלו, הוא ניסה למנוע מוילניב אליפות, תוך שהוא מנסה לסלקו מהמסלול בכוח, על זה הוא גם לא נענש..

ועוד עקיפות \ חסימות לא חוקיות לרוב, אבל מי יגע בקבוצת פרארי ??

על החסימה במונקו נהג אחר היה מורחק מהמסלול ,שומאכר עוד שיקר שיש לו תקלה ברכב..

בקיצור, הוא לא גדול מבחינתי, והגדולה שלו נבעה בחלקה הגדול בניצול מעמדה של פרארי , והשגת הקלות על התקנון בחלק מהעונות לטובת האדומים, ומניעת עונשים אשר היו מגיעים לו בדין.

ברוך שפטרנו מעונשו של זה אשר הפך את הפורמולה למשעממת, ומלאת פוליטיקה , הגיע הזמן למירוצים אמיתים.

ובנוגע לפיסיקלה , טוב היה לראות את שומאכר מקבל קצת מהתרופה שהוא עצמו רקח, מה קרה רק לו מותר לנהוג בצורה מלוכלכת ??

סוף סוף מישהו מדבר לעניין

חבל שלא פרש מזמן - המאיס את הענף על יותר מדי אנשים

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם
במסלול המוצף והרטוב, הוא פשוט נלחם עם המכונית וביצע זמנים טובים בהרבה מכל אחד אחר.

אתה טועה .

אלונסו נלחם עם המכונית , שומאכר רוקד איתה .

לגבי המירוץ , מבחינתי אני יכול לסכם אותו כך :

פעם אמר לארי בירד על מייקל ג'ורדן : "ראיתי את אלוהים היום"

זה קרה כאשר מייקל הוריד נגד לארי ובוסטון 63 נקודות בערב...

היום אני יכול להגיד , שראיתי את אלוהים .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

• תוכן חדש...