Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עוד שאלה לגבי איביזה gti

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברה...

אני ביום ראשון הקרוב בע"ה הולך לקנות איביזה gti ורציתי לדעת לגבי הרכב קצת יותר כמו:

איך הוא אמין או לא אמין מבחינת מכניקה והחלפת החלקים

ומה אני עושה אם הולך לי הטורבו במנוע זה חלק יקר מאוד לא?

והאם זה שווה או לא? כי מצאתי אותו במציאה

שנת 94 עשה 130 אלף ק"מ עם מערכת של 4000 ש"ח מגנזיום ועוד וכל זה ב 17 אלף.

פורסם

לא רואה סיבה לקנות את ה-2.0 8V. כדאי שתעשה סיבוב ותראה אם היא מתאימה לך.

בכל מקרה, תגיד "יום ראשון אני הולך לבדוק". כי רוב הסיכויים שייצא שאסי. (גם בדקתי אחת ויצא לה).

את עזרת ד' תצטרך במיוחד.

פורסם
אם הולך לך הטורבו במנוע זה עסק מאוד יקר, מזלך שבאיביזה gti אין טורבו...

ההודעה הכי פחות קשורה שקראתי פה בפורום...

Back to the original - NC again.

פורסם

ומה אני עושה אם הולך לי הטורבו במנוע זה חלק יקר מאוד לא?

אם הולך לך הטורבו במנוע זה עסק מאוד יקר, מזלך שבאיביזה gti אין טורבו...

ההודעה הכי פחות קשורה שקראתי פה בפורום...

ממליץ קורא לפני כותב.

פורסם

האוטו יד שלישית ולגבי השאסי זה בדוק הוא אמר תבדוק איפה שתרצה ואני לא מאמין שבנאדם יביא אותי מהדרום לצפון סתם כי אם יש שאסי הוא יודע שאני לא יקנה אותה ככה ומה שאני חושב ששאסי בטוח אין לה.(ולגבי המחיר זה מה שסגרתי איתו בסוף בעיקרון הוא רצה 18 אבל אמרתי לו שהמחירון 17 וסגרנו מחירון אם הכל יצא טוב בבדיקה אני לוקח (מחר תהייה לי תשובה דוד שלי גר בצפון הוא ילך יראה את האוטו חיצוני ופנימי מנוע והכל ואז יגיד לי אם שווה לי להגיע עד לשם ולקנות) מקווה לטוב.

נ"ב

מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר gti?

כי לפי מה שהבנתי זה מגדש טורבו שבנוי במנוע אם אני טועה אז אוליי מיהו יסביר לי מה זה?

מה ההבדל בין מנוע 2000 סמ"ק רגיל למנוע 2000 סמ"ק gti?

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה זה אומר gti?

כי לפי מה שהבנתי זה מגדש טורבו שבנוי במנוע אם אני טועה אז אוליי מיהו יסביר לי מה זה?

מה ההבדל בין מנוע 2000 סמ"ק רגיל למנוע 2000 סמ"ק gti?

1. כן, הוא יביא אותך מאילת לקצה החרמון בידיעה מוחלטת שיש לא 4 שילדות שונות באוטו והוא אפילו לא ימצמץ כשהוא ישקר לך בפנים. הוא ישקר ככה ל 100 איש ואולי באחת הבדיקות לא תתגלה השילדה והוא ימכור.לא תאמין אבל יש כאלה אנשים ואפילו לא מעט.

2. GTI=GRAND TOURISMO INJECTION. אין שום קשר לטורבו וזה שיש מכוניות GTI (או לשם העניין TDI) עם מגדשי טורבו זה פשוט צירוף מקרים.

למעשה, אין לך בכלל מושג מה אתה קונה מחר, אז אולי תדחה ביום ותתחיל לחפור בגוגל ותראה מה אתה בכלל קונה?

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כדי שלא תאמר שאף אחד לא הזהיר אותך, הנה זה שוב:

תזהר.

המחיר נמוך יחסית למחירי השוק, בעיקר כשהרכב בד"כ נמצא אצל ילדים שרוצים 10 מעל ולא יורדים בשקל.

ולגבי השאסי זה בדוק
וואלה!

כפי שקודמיי אמרו לך, יש אנשים שגם ישימו את אמא שלהם בבגאז כמחליפת צמיגים אם זה יעזור להם למכור את הרכב (ולא רק סוחרים) ככה שלשקר לך לגבי השאסי זה מאוד מאוד קל, ותאמין לי, מניסיון, שאדם כזה לא סופר את העובדה שאתה מגיע ממרחקים.

נשמע לי שאתה קצת תמים, וחבל שלא ענית על שאלתי ממקודם, לגבי האם יש לרכב היסטוריית טיפולים?

כי אם לא, הפלא ופלא, יש אנשים שמשנים גם את הקילומטראג של הרכב!

PUG-306 XSI MK2

פורסם

איז באסה צדקתם דוד שלי בדק את הרכב ואמר לי שייש שאסי והאוטו בכלל לא שמור הבנאדם משתולל ולא מתחזק את האוטו הוא הציע שגם ב5000 לא לקחת אותו אז אני יחפש אחד אחר באותו מחיר בערך... אם יש הצעות תנו לי אבל מנוע 1600 לפחות ובסביבות ה 20K

תודה.

• תוכן חדש...