Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7203 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
דגם ה 4על4, אם זה משנה משהו

מעוניין ברכישת רכב זה, אבל צריכת הדלק חשובה לי

מעוניין להתחתן עם ג'ינה ג'מיסון,אבל אין לי הרבה כסף .

למכירה SONY ERICSSON W300I

מצב מושלם,יד ראשונה,אבזור מלא,כרטיס זיכרון 256 מגה :) עברית!מלאה! 0525246232

פורסם

משנה באחיזת הכביש.

עירוני- 11.9 ל' ל-100 ק"מ

בינעירונית - 6.5 ל' ל-100 ק"מ

משולב - 8.5 ל' ל-100 ק"מ

לא צריך להיות גאון כדי לדעת...רק לחפש...

פורסם

אפקטיבית על פי רוב תמצא את עצמך בין 7-9 ק"מ לליטר בממוצע למיכל דלק.

אני מזכיר לך שמדובר ברכב כבד ששוקל 1.45 טון ללא נוסעים ומטען ומערכת 4X4 כידוע גורמת לתוספת מסוימת בתצרוכת הדלק.

Never drive faster than your guardian angel can fly

פורסם
מעוניין להתחתן עם ג'ינה ג'מיסון,אבל אין לי הרבה כסף .

עזוב. עשיתי אותה. לא היה משהו - היו עוד איזה 50 חבר'ה שחיכו בחוץ...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם
עזוב. עשיתי אותה. לא היה משהו - היו עוד איזה 50 חבר'ה שחיכו בחוץ...
:)

לבחור ששאל למה הגבתי כך,מכיוון שלרוב צריכת דלק של רכב מוגדש,ומהם הסיבות לקנות רכב מוגדש? בעיקר כדי להאיץ בו,וחזק!

וכשמאיצים בו ,וחזק! ,צריכת הדלק גבוהה.

נתוני היצרן,לא מתייחסים לנסיעה מאומצת אלא לנסיעה בתנאי מבחן,כביש ישר לחלוטין,טמפרטורה מושלמת,מצב הרכב מושלם,ללא תוספות משקל בתא המטען,לחץ אוויר מושלם,וכול' וכול'.

פורסם
נתוני היצרן,לא מתייחסים לנסיעה מאומצת אלא לנסיעה בתנאי מבחן,כביש ישר לחלוטין,טמפרטורה מושלמת,מצב הרכב מושלם,ללא תוספות משקל בתא המטען,לחץ אוויר מושלם,וכול' וכול'.

קח את זה צעד אחד קדימה - תנאי מעבדה, בחו"ל ,עם דלק איכותי יותר מאשר בארץ.

PUG-306 XSI MK2

פורסם
מקסים האוטו מאוד חסכוני, היא צורכת 1-9 בערך בעירוני 1-11 משולב ויכולה להגיע ל1-15 בינעירוני.

דבר עם המשתמש בנאי (4RUNNER) הרכב עושה לו 1:10 במשולב והוא יודע לנהוג חסכוני.....

אני לא חושב שהוא עבר את ה- 10 ק"מ לליטר (בכיוון של שיפור צריכה) בממוצע למיכל.

בשילוב נסיעות מאומצות הוא יורד לממןצע של 1:7 בלי בעיות.

קשה לי מאד להאמין לתצרוכת של 15 ק"מ לליטר ממנוע מוגדש שמעביר כוח דרך מערכת 4X4 ושוקל 1.45 טון, פשוט לא מציאותי בתנאי שימוש נורמליים.

פורסם

משולב 1-11, אני עשיתי ניסוי, ליסוע 90-95 על כביש מהיר ולראות כמה צריכת הדלק (על הילוך 6) יצא לי 1-15, אולי לא עשיתי חישוב נכון, אבל שים לב אולי משהו ברכבו של מר בנאי איננו תקין ולכן צריכת הדלק שונה (ליאור אני לא רומז כלום :-D).

פורסם
מקסים האוטו מאוד חסכוני, היא צורכת 1-9 בערך בעירוני 1-11 משולב ויכולה להגיע ל1-15 בינעירוני.
1-15 בין עירוני?

לא יודע מה מד הדלק סיפר לך אבל הוא היה מסטול :)

פורסם
דבר עם המשתמש בנאי (4RUNNER) הרכב עושה לו 1:10 במשולב והוא יודע לנהוג חסכוני.....

אני לא חושב שהוא עבר את ה- 10 ק"מ לליטר (בכיוון של שיפור צריכה) בממוצע למיכל.

בשילוב נסיעות מאומצות הוא יורד לממןצע של 1:7 בלי בעיות.

קשה לי מאד להאמין לתצרוכת של 15 ק"מ לליטר ממנוע מוגדש שמעביר כוח דרך מערכת 4X4 ושוקל 1.45 טון, פשוט לא מציאותי בתנאי שימוש נורמליים.

מה אתם רוצים נודניקים ??

הרכב בנסיעה משולבת, מרביתה בינעירונית חסכונית: 1:9.5 גג

גם בלחיצות צודק מר אברגיל התולעת, 1:7 ומטה.

הרכב מטופל ומיושר פיקס, פלאגים PFR6Q חדשים, שמן סינטטי מלא LM, האלדקס מטופל פיקס עפ שמנים חדשים, פילטר פתוח, צמיגי 205/55-16 חסכוניים יחסית (יותר מ 225/45-17)

קחו שירשור שפתחתי על כל מנועי ה 1.8T, וגם קישור לת'רד דומה באנגליה שם הצריכה משובחת, כנראה עקב כבישים נהדרים, דלק מתאים ללא ג'יפה ישראלי, ומזג אוויר קר ויעיל למנועי הטורבו

http://www.vag-club.com/forum75-heb/forum_posts.asp?TID=5457&PN=1

ליאור

*** עריכה ***

דבר עם המשתמש בנאי (4RUNNER) והוא יודע לנהוג חסכוני.....
ולנהוג ספורטיבי הוא יודע ?? :shock:

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

בנאי, בהתייחס לסיפא של הודעתך האחרונה, אתה רוצה שאני אעשה לך נווטות או שאתה הולך לצילומים יחד עם פורום SHEMALE :-D

• תוכן חדש...