Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

בזמן האחרון יש לי בעיה ברכב. אחרי כמה דקות של נסיעה ואפילו בהתחלה לפעמים מתחילים להיות רעשי רקע בדומה לחירחורים מוזרים אשר חוזרים על עצמם. לאחר זמן מסויים של עבודה המוסיקה מפסיקה לנגן אבל המערכת ממשיכה לפעול. בדקתי אם המגבר דולק והוא עדיין דולק.

לאחר כיבוי המערכת והדלקתה מחדש הכל מתחיל לנגן שוב ואז המצב מתחיל לחזור על עצמו עם החירחורים עד שזה מתכבה שוב.

עקב מה יכולה להיות בעיה שכזו? יכול להיות שזה אחד הברגים שהשתחרר?

סם.

פורסם

לא המגבר לא חדש... אבל אני משתמש בו זמן רק ואף פעם לא קרה. הייתי שומע בווליום גבוה וכלום לא היה קורה. היום אם אני מגביר מאוד את הווליום אז הוא מתחיל לעשות רעשים מהר יותר. למרות שגם בווליום נמוך הוא עושה רעשים...

סם.

פורסם

קודם כל אם אתה ממשיך להפעל את המערכת אתה מסכן את הציוד שלך.

הבעיה יכולה להיות במגבר ויכולה להיות גם בקצר איפשהו בדרך לרמקולים.

אני ממליץ לך בחום לנסות לבודד את הבעי ה-

תחבר את המגבר ישירות לרמקול אחר (שלא מותקן ברכב) ותנסה לשחזר את הבעיה.

אם הבעיה לא חוזרת, תחבר את המגבר לרמקולים ברכב בעזרת חוט חיצוני וחדש וכו'

עד שתגיע למקור הבעיה.

אם זה המגבר, פשוט תשלח אותו לתיקון.

אל תאמינו לאוזן שלכם כ"כ מהר, לסאונד איכותי צריך ללמוד להקשיב...

מחשב לרכב, פוקל אוטופיה + סאב פוקל 33K כפול ועוד

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=152828

פורסם

לא ניראה לי זו בעיה במגבר כי אין עליו יותר מדי עומס, והוא לא חם מדי...

כמו כן זה קורה בעיקר בתזוזות, כלומר במפרים וכאלה... אז יש מצב באמת שזה אחד החוטים אולי..

בכל אופן תודה רבה על העזרה, אני אנסה לבודד..

חג שמח, סם.

• תוכן חדש...