Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סרטון מגמתי ומטופש שלא מצביע על שום הבנה בתחום.

חוץ מזה אפילו ההגדרה שגויה, החוק לא נכנס לתוקפו ולכן בהגדרה כל מירוץ שהוא הוא בלתי חוקי, כולל אלו שהמשטרה באה לאבטח בהם (מישהו רואה את האירוניה?).

מוטי

פורסם

"יש פה סעבת פלוס צ'יב"

אהבתי :-D

אבל עם כל הכבוד ל-xsi , ויש כבוד, אני לא חשב שהxsi עם כל השיפורים האלה מסוגלת נגד כל מיני וואגיות משופרות או אימפרזות. אז הבחור הזה בטוח לא מהגרעין הקשה של המשפרים.

ומה שבטוח עם האין משטרה בכבישים שלנו , לא פלא שיש כל מיני אנשים שמשתוללים.

יוגב

פורסם

יש לו שם נוס כמו שלבן שלי יש נוס באופניים שלו....

איזה כתב אהבל...

בלי טיפת תחקיר ורקע - אחרת הוא היה מבין בהתחלה שמדובר בערס צעצוע שחושב שהוא גבר...

ואיך הגדירו אותו - נהג מירוצים עאלק....

אלון

פורסם

ממש כיף ללמוד במכללת נתניה, החוג לתשקורת.

הסרט מאוד מהימן ומדויק וניתן ללמוד הרבה מאוד על הספורט המוטורי בארץ ועל מכוניות מאוד מהירות ראה ערך : פיז'ו XS 106 עם 2 בלוני הליום (כיום אין בעיה לגנוב מרופאי שיניים בלונים :lol: )שמגיע ל250 קמ"ש.

חזק ואמץ מוסטפה וחיזקו ואימצו כל צוות הצילום ובהצלחה לקראת סיום התואר הראשון שלכם.

when you shoot shoot dont talk

פורסם

אכן נהג מקצועי לעילא ולעילא !

שמתם לב לעבודת הידיים המקצועית? יד אחת על ההגה והשנייה או נשענת על החלון או 'נחה' על מוט ההילוכים - יש לשומאכר מה ללמוד ממנו בנושא טכניקת הנהיגה - איך לא חשבנו על זה קודם ? למה להחזיק את ההגה בשתי ידיים? בלאו הכי צריך להחליף עוד מעט הילוך, אפשר להשאיר כבר את היד על מוט ההילוכים.

פורסם

סתם כתבה מטופשת שלדעתי לא ממש באה לבחון את יכולות התחקירנות של יוצריה.

הדגש פה הוא על הצילום והעריכה, לא על אמיתות הדברים.

באותה מידה הכתבה יכלה להיות על הרגלי הגירבוץ של חייזרים...

כתבה שנעשתה במסגרת לימודים,

אידיוט מי שהעלה אותה לרשת...הדבר לא עושה כבוד ליוצרים או למכללה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

הבן אדם דיבר 5 דקות -לא השלים משפט אחד שלם נכון.....

כבוד לכתב שסיכן את חייו במהירויות על ברחובותיה של טול -כרם....

"זה בתוכי הנוס שזה גם לא חוקי אבל לא משנה.."

פורסם

נראה לי שקצת פספסתם את כרובי..

את אף אחד לא מעניין "איכויות" הכתבה והעריכה. יותר חשוב להצביע על התופעה הדפוקה הזו של צעירים שמשתוללים בכביש עם כל מיני סמרטוטים משופרים ומסכנים חיי אדם.

זה קיים כבר 20 שנה הרי, רק שהדור הנוכחי לקח את זה צעד קדימה עם החינוך הלקוי.

וכן כרובי, לצערנו , זה חלק מהדור של הספורט המוטורי המתהווה. תקווה רק שהזרם המשכיל יותר יצליח להעיף את הדפקטים האלו לכל הרוחות.

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

פורסם

מעבר לכל הדברים, סחתיקה על התגובות ש-youtube, של אחד מחברי הפורום:

"arabic motherf*cker".

רמה גבוהה ביותר. :roll:

מ-106XS עם מראות כרום יתעורר הענף.

MCS 2008

פורסם

ואי ואי ואי, אני מזיל דמעה מרוב שזה עצוב...

הנוס זה לפני האוכל או אחרי?

אני מבין הייתה לפחות XSI או ראלי, משהו? לקחו XS מסכנה ובחור שלא יודע מהחיים שלו וצילמו סרט? מ'זה?

פשוט בושה! עוד יותר בושה שלקחו סרטונים מהרשת ותקעו מהם קטעים בביזיון שלהם!

איזה רכב ערסמובילי... גם עצוב!

סרטון ברמה של ילד בן 5!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...