Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8358 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלחץ תלוי בדרישות מהצמיג, בלחץ שמופעל עליו וכו'.

לכן הכי כדאי לבדוק בספר הרכב, או לחפש את המדבקה המפרטת את הלחץ הרצוי.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם

נסה לחפש רפרנס של היצרן לגבי צמיגים מהדגם שיש לך - מבחינת מידות - והלחץ בו מומלץ לנפח אותם...

במידה ואין כזה בנמצא אתה מוזמן להתחיל בטכניקת הניסוי והטעיה. כאשר

הגבולות העליונים והתחתונים שלך לחץ האוויר הם הגבולות שיצרן הצמיג מציין על הדפנות.

טיפ נוסף : דופן הצמיג אמורה להיות ניצבת וללא "בטן". בלחץ אוויר הגיוני וכשכל\רובו הגדול של שטח הסוליה נוגע בכביש. - ניתן לראות את זה ממש אם עומדים מול האוטו ולאוו דווקא מצידו.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם
נסה לחפש רפרנס של היצרן לגבי צמיגים מהדגם שיש לך - מבחינת מידות - והלחץ בו מומלץ לנפח אותם...

במידה ואין כזה בנמצא אתה מוזמן להתחיל בטכניקת הניסוי והטעיה. כאשר

הגבולות העליונים והתחתונים שלך לחץ האוויר הם הגבולות שיצרן הצמיג מציין על הדפנות.

לחץ האוויר שהיצרן מטביע על הצמיג הוא הלחץ המקסימלי המומלץ לאותו צמיג, מדובר בלחצים מופרזים.

לא נראה לי הגיוני למלות לחץ כזה, הייתי מתחיל בלחצים נורמליים של 30-35 PSI.

יובל.

פורסם

לחץ האוויר הוא הדבר הכי חשוב בקשר עם הכביש תמלא אוויר לפי הוראות היצרן+10%

לנסיעה ספורטיבית.

כמובן שהצמיגים קרים.

חוסר לחץ אוויר בצמיג רחב מסוכן מאוד כי הצמיג מתחמם.

Citroen Cactus Pure Tech 110 S&S manual gear 2017

Subaru XV 1.6 Lineartronic Auto 2015

[h=2][/h]

פורסם
לחץ האוויר הוא הדבר הכי חשוב בקשר עם הכביש תמלא אוויר לפי הוראות היצרן+10%

לנסיעה ספורטיבית.

כמובן שהצמיגים קרים.

חוסר לחץ אוויר בצמיג רחב מסוכן מאוד כי הצמיג מתחמם.

אורן, כנראה לא הבנת,

הוא החליף מידות צמיג למידה שאינה מקורית על פי היצרן, לכן מן הסתם הלחץ המומלץ לרכב הספציפי המדובר שונה ממה שמומלץ ב"הוראות היצרן" שכן שם מתייחסים למידה המקורית.

יובל.

• תוכן חדש...