Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב שלי עובר עוד שלבים ביישור קו ואני מעוניין לדעת אחרי מה חובה לבצע כיוון פרונט?

כמו כן אשמח לקבל המלצות למקום שמבצע זאת רצוי בפ''ת.

שנה טובה לכולם :)

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אחרי החלפת בולמים או (כמעט) כל חלק מתלה משמעותי. כמובן גם אם אתה מרגיש רעידות, סטיות או דברים מוזרים אחרים מכיוון הפרונט.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

את האמת שמה שחיפשתי זה הפירוט של הדברים הקטנים כמו כריות בית בולם (שאגב הוחלפו).

אשמח לראות עוד תגובות.

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

מבצעים כיוון פרונט אחרי פרוק חלק ממערכות הפרונט או ההגה (כפי שציין סקורניס), או באם יש סימני שחיקה לא אחידים בצמיגים, או באם מורגשת משיכה בנהיגה, או לאחר תאונה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מיכלולי ההגה לא קשורים לכוון פרונט וניתן להסתפק רק בכוון גלגלים בסיסי - שניתן לבצע כמעט בכל מוסך.

ומעבר למה שכבר הוזכר, רצוי ביותר לבצע כוון פרונט בהמלצת צמיגאי שזיהה שחיקה לא תקינה בצמיגים.

או כשל חוזר של ציריות, מייסבי גלגל, מיסבי דיפרנציאל ותושבות מנוע וגיר.

פורסם

להשמיע אני לא יכול לעזור לך, אך להסביר כן.

בבדיקת פרונט ניתן לראות גם בעיות עוות מרכב הרכב ותא מנוע, ברכב שעבר תאונה.

תא מנוע שעבר תאונה ולא תוקן כנדרש, המנוע לא יושב בצורה שתוכנן וגורם לציריות לעבוד בזוויות לא תקינות . מנגד העיוות גורם לקריעה של תושבות מנוע בתדירות מוגברת ומכלולי מערכת הנעה כפי שציינתי.

פורסם
מיכלולי ההגה לא קשורים לכוון פרונט וניתן להסתפק רק בכוון גלגלים בסיסי - שניתן לבצע כמעט בכל מוסך.

מה עם מכוניות שיש בהן רק כיוון גלגלים בסיסי? האם לא צריך לבצע אותו אחרי החלפת חלקי פרונט שלא ממכלולי ההגה?

פורסם

ידוע, אבל לא את זה שאלתי

השאלה היא האם במכונית שיש רק כיוון גלגלים ולא כיוון פרונט מלא, יש צורך בכיוון אחרי החלפת בולמים לדוגמא?

פורסם
להשמיע אני לא יכול לעזור לך, אך להסביר כן.

בבדיקת פרונט ניתן לראות גם בעיות עוות מרכב הרכב ותא מנוע, ברכב שעבר תאונה.

תא מנוע שעבר תאונה ולא תוקן כנדרש, המנוע לא יושב בצורה שתוכנן וגורם לציריות לעבוד בזוויות לא תקינות . מנגד העיוות גורם לקריעה של תושבות מנוע בתדירות מוגברת ומכלולי מערכת הנעה כפי שציינתי.

הבנתי... אז אחרי השלבים שלי ביישור קו בהחלט הגיע הזמן גם לבצע כיוון פרונט... רק חבל כי אני צריך לבצע אותו עוד כמה פעמים (החלפת הבוקסות והבולמים בעתיד).

תודה רבה על ההסבר!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

יש לי שאלה הקשורה לנושא:

מס' אנשים שביצעו כיוון פרונט התרשמו שהגובה בין שני הצמיגים הקדמיים הפך לזהה.

למיטב ידיעתי גובה הרכב מושפע רק מטיב הקפיצים, איך צמיג שמאלי הגבוה בס"מ אחד הופך לזהה בגובהו ביחס לצמיג השני אחרי כיוון פרונט?

• תוכן חדש...