Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש בקאנטרי מוצקין

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם

דני תודה על הצילומים המעולים , דני אתה מלך ...

מינימן

זה לא אני ! זאת עליזה :lol:

א-קיצר - היה אירוע מגניב, עם השתתפות של כ-40 כלי רכב, היה מזג אויר טוב, בריכה לזאטוטים, לאמא שלהם (השלטונות) ולעצמי, קפה טוב (תודה למשה), אווירה טובה, מוזיקה בכיף ( תודה לצמד בנדנה ) והח'ברה אחד אחד, כן ירבו אירועים שכאלה !

יש כבוד במועדון החמש !!!!

ואגב תראו מה מצאתי במוצקין בדרך למפגש ... ( מודל 83 )

מפגש 5 9 ספט 075.jpg

מפגש 5 9 ספט 076.jpg

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם ולחובבי האספנות בפרט .

ניתן לסכם כמו שידידי היקר דני כתב היה מזג האור מעולה , ואוירה ממש כיפית .

הרבה רכבים יפים , וחברים טובים .

אבל הדבר שממש מציק לי במפגשים הצפוניים הוא : שכימעט לא רואים חברים מהמרכז ומדרום הארץ , יש תחושה כאילו זה מועדון אחר לגמרי , וצריך לזכור שפעילויות אלו צריכות לאחד, שגם החברים במרכז ודרומה יותר - יגיעו .

וזאת על מנת לראות נוכחות לרכבי אספנות בארץ ולהראות שאנחנו גוף גדול ומאוחד , ולא מפוצל לצפון , מרכז ודרום .

למפגשים , ולפעילויות גדולות בצפון שיהיו בהמשך , בקשה אישית בשמי לכל החברים במרכז ( ואני חושב בשם כל חובבי האספנות הצפוניים) בואו בהמונכם למפגשים ולפעילויות בצפון .

כמו כן בקשה זה מופנת לצפונים שבינינו , בואו נתאחד יום שישי אחד וניסע מרכזה , אני חושב שזה יכול להיות רעיון מבורך .

ואסיים

בברכת שבוע טוב

מינימן

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
שלום לכולם ולחובבי האספנות בפרט .

ניתן לסכם כמו שידידי היקר דני כתב היה מזג האור מעולה , ואוירה ממש כיפית .

הרבה רכבים יפים , וחברים טובים .

אבל הדבר שממש מציק לי במפגשים הצפוניים הוא : שכימעט לא רואים חברים מהמרכז ומדרום הארץ , יש תחושה כאילו זה מועדון אחר לגמרי , וצריך לזכור שפעילויות אלו צריכות לאחד, שגם החברים במרכז ודרומה יותר - יגיעו .

וזאת על מנת לראות נוכחות לרכבי אספנות בארץ ולהראות שאנחנו גוף גדול ומאוחד , ולא מפוצל לצפון , מרכז ודרום .

למפגשים , ולפעילויות גדולות בצפון שיהיו בהמשך , בקשה אישית בשמי לכל החברים במרכז ( ואני חושב בשם כל חובבי האספנות הצפוניים) בואו בהמונכם למפגשים ולפעילויות בצפון .

כמו כן בקשה זה מופנת לצפונים שבינינו , בואו נתאחד יום שישי אחד וניסע מרכזה , אני חושב שזה יכול להיות רעיון מבורך .

ואסיים

בברכת שבוע טוב

מינימן

ואאללה אני איתך - יש לנו בקרוב יום עצמאות או ראש השנה - לא ?

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

חברה, תמונות מדהימות!

ישנם הרבה אירועים אל דאגה וכל אחד יותר טוב מהשני! בכל מקרה, מבורכת היוזמה שלכם, הנה הזדמנות להרים אירוע שיתופי :)

אבי .פ.

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:

• תוכן חדש...