Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במוו חביבי , קנה במוו...

רמת אביב . 9 בערב . אין יותר מדי חניות פנויות והפלא ופלא , אף אחד לא מחנה ליד הבמוו .

לאחר שעתיים וחצי נכנס תושב אמיץ והחנה לידי כאשר הוא ממש נצמד לרכב לידי ומשאיר לי מקום לפתוח את הדלת עד הסוף !

טוב , האמת שלאחר סצינה עם חבר שגר בבלוק , הם חושבים שאני סוחר סמים . ( צועק לו מלמטה שיביא ת'כסף כי צריך לספק "חומר" לעוד כמה אנשים )

ענק !!! :lol::lol::lol::lol:

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם לשים את זה על המשקל - אני חושב שעדיף לעבור דירה מאשר לעבור לליסינג...:x

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

וולוו (שיודע את שמי אבל אני לא יודע את שמו), הוא הרי אמר שהחניה לא קבועה. לכן אני לא רואה שום ברירה פרט לאיכסון של הצמיגים במחסן ולא להתעצל כל פעם, או בבגאז' עם הכיסוי, אתה לא צריך צמיגים גדולים, כל 13" ברוחב נמוך יתאימו(אולי אפשר לחבר אותם לכיסוי, כמו סירות שתולות צמיגים על הצד :)).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

מישהו בבקשה יכול לצרף את הלינק של הבחור עם פורד הפוקוס שהוא פרסם טרד שהוא תפס את השכן שלו שורט לו את האוטו? עם מצלמת ביטחון או מה שזה לא יהיה?

אני מחפש אותו הרבה זמן!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

אאוץ' בכנף האחורית זה נראה כואב בטירוף!!!

איזה עצבייייים!

אני מתרתח פה רק מלראות את זה ולחשוב איך אני היייתי מרגיש כקורבן למצב הזה..

פשוט מרתיח!

SPL - 143.6DB

"

פורסם

עדכון:

בדיוק חזרתי מטיול לילי בו ככל הנראה איתרתי את הפוגע.

כמובן שמדדתי שיש התאמה בין גובה וצורת השריטות אצלי לאצלו, כדי לא לצאת חאפר.

אני כבר אמצה איתו את הדין ואני מוכן ללכת עד הסוף , רק מתוך עקרון.

מצורפת תמונה.

עדכונים בהמשך, בינתיים אשמח לקבל עוד רעיונות לגבי מה לעשות בטווח הארוך נגד כאלה מכות.

Copy of P1010168.JPG

Copy of P1010166.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

WOW כל הכבוד!

אנשים פשוט נבלות.... בטח איזה רכב חברה-לפי מה שראיתי מכאן זה יונדאיי גטס נכון?

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

פורסם
במוו חביבי , קנה במוו...

רמת אביב . 9 בערב . אין יותר מדי חניות פנויות והפלא ופלא , אף אחד לא מחנה ליד הבמוו .

לאחר שעתיים וחצי נכנס תושב אמיץ והחנה לידי כאשר הוא ממש נצמד לרכב לידי ומשאיר לי מקום לפתוח את הדלת עד הסוף !

טוב , האמת שלאחר סצינה עם חבר שגר בבלוק , הם חושבים שאני סוחר סמים . ( צועק לו מלמטה שיביא ת'כסף כי צריך לספק "חומר" לעוד כמה אנשים )

עם איך שהאוטו שלך נראה, גם אם היית צועק "מהר מהר, תיכף יש כוכב נולד 4 עם רפאל המ-ה-מ-ם, הייתי עושה אותו בעמידה ובכיפוף.", עדיין אף אחד לא היה מתקרב לאוטו.

הצטרפו עוד היום לאגודה לשחרור הטלטל.

"הטלטלים השחורים, יולי 2004".

פורסם

זה באמת מעצבן לגלות שריטות על הרכב, לא יעזור לך אם תעזוב את השכונה, אתה תגלה את זה בכל מקום בארץ.

לגבי החשוד בוולבו גם אם הוא עשה את זה אין לך איך להוכיח את זה, לדעתי תרד מהרעיון, חכה ליד הרכב או שים מצלמה ותפוס על חם.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם
WOW כל הכבוד!

אנשים פשוט נבלות.... בטח איזה רכב חברה-לפי מה שראיתי מכאן זה יונדאיי גטס נכון?

לא נבלות ולא בטיח, פגיעה כזו אפשר לעשות גם בלי שהנהג ברכב הפוגע ירגיש. היתה אצלי מישהי בחנייה בעבודה שקישטה לי את האוטו בסריטה גדולה מזו בלי להרגיש. היא כמובן הכחישה (לא מרע), אבל מצלמת האבטחה בחניון לא משקרת...

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יש דבר יותר נורא ששתי השכנות שלך מכל צד משפשות לך את הטמבון האחורי מיציאה בחניה פרטית של הבניין?

והאבסורד שאפילו הם לא חשבו לעלות לצלצל לשים פתק מזל שאני ראיתי וישר קפצתי

ואחת מהם סנובית בטירוף אומרת לי זה רק צבע תשטוף את זה במים,והשניה עצרה את האוטו שלה הסתכלה חזרה לאוטו ונסעה.

מאז אני אפילו לא אומר להם שלום במעלית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7243 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...