Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאז שהגולף החדשה שלי הגיע לשכונה , לפני מספר חודשים, תושבי השכונה דואגים "לפנק" אותה על בסיס שבועי.

זה התחיל לפני שבועיים עם שריטה בצד הנוסע בדלת,

והמשיך אתמול עם חריטה לכל אורך הכנף האחורית (הגדולה - רכב 3 דלתות).

וזה בלי להזכיר מכות פגוש.

זה תמיד קורה לי כשאני מתעצל לכסות את הרכב , וזה קורה לרוב כשאני חוזר לפנות בוקר וצריך לצאת לעבודה בשעת בוקר מוקדמת , ככה שאני מוותר לעצמי על השעות הבודדות האלה.

העניין גם היה קיים עם הפולו, שנזקקה גם לטיפול פחחות קטן בעקבות רוורס של רכב עם וו גרירה ישר לתוך הצד של האוטו !

השאלה שלי היא : מה עושים כשלאנשים אין כבוד לרכוש שלך? כשהם חונים בשיטת הבום טראח ולא משאירים פרטים? עד עכשיו תפסתי אחד על חם , והוצאתי ממנו 500 ש"ח לצבע לפגוש (של הפולו בזמנו) אבל כל השאר פשוט ממשיכים לפגוע ולא להשאיר פרטים.

אני, בניגוד לאנשים הגרים באזור ההוא, לא נולדתי שם, גר שם בשכירות , ועובד בשביל כל שקל, בניגוד אליהם, שלא ממש מזיז להם שרכבי היוקרה החדשים שלהם חבולים מכל הכיוונים....

אני כבר מתחיל לשקול מעבר לליסינג , כי פשוט מתחיל להמאס לי כל העסק.

זה קורה גם אם אני חונה בחניה הפרטית (לא מסומנת ולכן לפעמים אנשים עם מעל רכב אחד תופסים את כל החניון בבניין ומאלצים אותי לחנות ברחוב) ,גם אם אני חונה ברחוב הראשי או במפרץ חניה ייעודי.

רעיונות מישהו?

מצורפות תמונות קשות טריות

השריטה בדלת הקדמית ירדה באמצעות ביצוע פוליש (5 פעמים).

השריטה בכנף האחורית עוד לא טופלה.

P1010130.JPG

P1010017.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל, פתרונות לא ממש יש לי,

אבל הסכמה מלאה ותסכול דומה יש גם אצלי.

תעיד על זה המאזדה 6 של הוריי עם דפיקות של דלתות בחניה בארבעת(!!) הדלתות ברכב.

פשוט מרגיז.:x

פורסם

בתור צעד ראשון, וטיפול בנושא השריטות החדשות והכואבות בכנף האחורי,

אני מתכוון לעשות סיור לילי, למצוא רכב לבן עם סימנים כחולים (אני אמדוד את הגובה עם מטר), ולהשאיר לו הודעה שבמידה ולא ייצור קשר טלפוני, אני אדווח על תאונת פגע וברח במשטרה.

משם נראה הלאה...

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אולי תנסה להפעיל מצלמת וידאו בתוך הרכב ללילה או שניים ?

במקרה כזה שאתה מחנה במקומות פתוחים קשה לעקוב\למקם מצלמה במקום קבוע

ובגלל שאתה צריך לישון לפעמים, תנסה למקם מצלמה במקום שיתפוס זווית רחבה בתוך הרכב

ואולי תזהה את הרכבים שפוגעים לך ברכב

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אני ממש מבין אותך,

נראה לי שאתה מהאזור שלי, וזה פשוט טרוף איך שאנשים פה מתייחסים לרכב שלהם.

תמיד באה איזו צפונבונית בת 50 עשוייה 50% סיליקון, מחנה צמוד אליך ופותחת את הדלת שלה בחוסר טאקט מוחלט על האוטו שלך ומשאירה לך קימוט בפח כמזכרת ממנה.

אני רואה פה אנשים עם מכוניות ששוות מאות אלפי שקלים והם פשוט מתנהגים עם האוטו כאילו זה איזה צעצוע, מכונית על שלט.

נסה למצוא חניה מבודדת יחסית, או חניות לא צפופות, עוזר.

וסמן את החניה האישית שלך, גם פתרון יעיל בעתיד.

נאור

פורסם

בעיית חנייה ממש לא הבעייה שלך. יש אלפי פתרונות לחסימת החנייה החל משלטים, שרשראות ועד עמודים נמוכים עם מנעולים. איך החנייה שלך בנוייה?

פורסם

יש חניה משותפת למתחם של בניינים, והחניות לא מסומנות.

מה שקורה זה , שהחוצפנים שמחזיקים 3 ו4 רכבים, משכפלים שלט ומחנים את הרכב בתוך המתחם,

כך שאין חניות לכולם.

בכל מקרה, לא משנה איפה אני חונה ,תמיד מוצאים אותי. גם אם זה בסוף העולם, מקום מבודד לכאורה.

גם שם, תמיד יבוא מישהו שיפתח עליי דלת / יפגע באוטו.

השריטה בכנף האחורית נעשתה כאשר החניתי חד פעמית את הרכב ברחוב קטן שחונות בו גג 10 מכוניות בתוך מפרץ רחב יחסית, ככה שעל הנייר לא אמורה להיות בעיה.

אפילו הגדלתי ראש וחרגתי מהקווים של החניה שלי, כדי להצמד לרכב מכוסה שלא זז משם כבר המון זמן,

ככה שלרכב שחנה לידי היתה בקירוב גודל של חניה וחצי, ועדיין הוא שרט אותי...

בקיצור, אנשים נבלות וללא כבוד לרכוש.

כרגע הפתרון היחיד הוא או לקחת ליסינג,או לעזוב את השכונה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

שלא תחשוב שאם תעזוב את השכונה הבעיה תעלם.

אצלנו בשכונה יחסית נורמלית (תל גיבורים בחולון) בלי צפונבונים אנחנו גם סובלים מהבעיה הזאת כשאנחנו מחנים בחוץ.

וזה יכול להיות מקנאה (לא שיש לנו אוטו ששווה מאות אלפי שקלים).

רק חלק ממה שעשו לנו:

שבירת פנס אחורי, מכה בכנף הימנית למעלה (רק ע"י בוקס/זריקה של משהו על האוטו), שריטה לכל רוחב האוטו עם מפתח, שריטה עמוקה מאוד כנראה ע"י סכין או משהו בסגנון.

בקיצור אני מבין את הבעיה שלך, לעזוב את השכונה לא פיתרון טוב כי חלאות יש בכל מקום.

מה שכן אתה יכול להתלונן בפני הוועד/הדיירים עם המכוניות שתופסות כמה חניות שזה לא לעניין.

VW PASSAT 1.8T

פורסם
יש חניה משותפת למתחם של בניינים, והחניות לא מסומנות.

מה שקורה זה , שהחוצפנים שמחזיקים 3 ו4 רכבים, משכפלים שלט ומחנים את הרכב בתוך המתחם,

כך שאין חניות לכולם.

בכל מקרה, לא משנה איפה אני חונה ,תמיד מוצאים אותי. גם אם זה בסוף העולם, מקום מבודד לכאורה.

גם שם, תמיד יבוא מישהו שיפתח עליי דלת / יפגע באוטו.

השריטה בכנף האחורית נעשתה כאשר החניתי חד פעמית את הרכב ברחוב קטן שחונות בו גג 10 מכוניות בתוך מפרץ רחב יחסית, ככה שעל הנייר לא אמורה להיות בעיה.

אפילו הגדלתי ראש וחרגתי מהקווים של החניה שלי, כדי להצמד לרכב מכוסה שלא זז משם כבר המון זמן,

ככה שלרכב שחנה לידי היתה בקירוב גודל של חניה וחצי, ועדיין הוא שרט אותי...

בקיצור, אנשים נבלות וללא כבוד לרכוש.

כרגע הפתרון היחיד הוא או לקחת ליסינג,או לעזוב את השכונה.

בהנחה שאני די בטוחה על איזו שכונה אתה מדבר וגרתי בה שנתיים.

קודם כל תחליט מה אתה אוהב יותר, את הפגושים או את הדלתות. אם אתה אוהב את הדלתות תחנה על הרחוב הראשי, אם לעומת זאת אתה מעדיף את הפגושים שלמים על חשבון הדלתות - תחנה בפנים.. :evil:

"טריק" של אחד השכנים הסימפטיים, עוד אחד מקטגוריית ה-קניתי-אוטו-מגניב-במלא-כסף-ולא-אכפת-לי-מהעולם - הוא מחנה בדיוק באמצע של פס המפריד בין שתי חניות. ככה הוא תופס שני מקומות ונשאר סביבו חצי מקום מכל צד לפתיחת דלתות של רכבים אחרים. לדעתי הוא שכן שלך.

ועוד משהו, בנימה רצינית יותר -

עדיף לך לחנות במקום יחסית מרכזי מאשר בפינה מבודדת - פעם כשהייתה לי פוקוסליסינג היא שילמה על הרצון שלי לחנות ב"מקום מבודד" בשמשה ורדיו דיסק.

*נערך עקב חוסר יכולת של הכותבת להעלות הודעה ללא שגיאות הקלדה*

פורסם

כל מה שאתה צריך הוא לילה של חוסר שינה שכפ"צ וסק"ש...

רצוי חמישישי משעה 19 ככה...

אני אומר שזה אותו נהג\נהגת בכל הפעים:)

פורסם

תשמע, מה אתה מלין?

באות פקאצות סיליקון\בוטוקס בנות 60 עם הרכב שלהן ורואות את הגולף, ומאחר וזה רכב סטריאוטיפי של פקאצת סיליקון\בוטוקס בת 60 בדיוק כמוהן הן חושבות שגם לך לא ישנה דפיקה פה ושם על הרכב.

תחליף לטנדר L200 חד קבינה רקוב של גנבי מתכות ולא יחשבו שאתה פקאצה צפון תל-אביבית בת 60.

פורסם

במוו חביבי , קנה במוו...

רמת אביב . 9 בערב . אין יותר מדי חניות פנויות והפלא ופלא , אף אחד לא מחנה ליד הבמוו .

לאחר שעתיים וחצי נכנס תושב אמיץ והחנה לידי כאשר הוא ממש נצמד לרכב לידי ומשאיר לי מקום לפתוח את הדלת עד הסוף !

טוב , האמת שלאחר סצינה עם חבר שגר בבלוק , הם חושבים שאני סוחר סמים . ( צועק לו מלמטה שיביא ת'כסף כי צריך לספק "חומר" לעוד כמה אנשים )

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם
בהנחה שאני די בטוחה על איזו שכונה אתה מדבר וגרתי בה שנתיים.

קודם כל תחליט מה אתה אוהב יותר, את הפגושים או את הדלתות. אם אתה אוהב את הדלתות תחנה על הרחוב הראשי, אם לעומת זאת אתה מעדיף את הפגושים שלמים על חשבון הדלתות - תחנה בפנים.. :evil:

"טריק" של אחד השכנים הסימפטיים, עוד אחד מקטגוריית ה-קניתי-אוטו-מגניב-במלא-כסף-ולא-אכפת-לי-מהעולם - הוא מחנה בדיוק באמצע של פס המפריד בין שתי חניות. ככה הוא תופס שני מקומות ונשאר סביבו חצי מקום מכל צד לפתיחת דלתות של רכבים אחרים. לדעתי הוא שכן שלך.

ועוד משהו, בנימה רצינית יותר -

עדיף לך לחנות במקום יחסית מרכזי מאשר בפינה מבודדת - פעם כשהייתה לי פוקוסליסינג היא שילמה על הרצון שלי לחנות ב"מקום מבודד" בשמשה ורדיו דיסק.

*נערך עקב חוסר יכולת של הכותבת להעלות הודעה ללא שגיאות הקלדה*

אם מחנים ברחוב הראשי, קיים סיכוי לא רע למצוא אחת ממראות הצד תלויה על החוט חשמל שלה.

גם זה כבר קרה לי. (וזה למרות שהיתה מקופלת !)

למזלי הצלחתי לפרק אותה ולהכניס את הראי בחזרה למקומו.

בקשר לחלאות שמחנים באמצע 2 חניות : מספיק יש מצוקת חניה בלילה באיזור, אני לא אהיה עד כדי כך מאנייק..

בקשר למקום המבודד : גם את זה אני מכיר : פעם אחת החניתי את הפולו שהיתה לי קצת רחוק, ושילמתי על זה בשבירת חלון + רדיודיסק + השתתפות עצמית ותוספת כסף מכיסי כדי לקבל חלון מקורי מושחם ולא את הג'אנק ששמים לכולם.

בקשר לבחור שגר בתל גיבורים :

כנראה לא הבנת, הנזקים הם לא השחתה של צרות עין / פרחחות , אלא פשוט חוסר אכפתיות משווע..

בקשר למצלמת וידאו : זה בלתי ישים ,כי צריך לכוון אותה לכיוון מסויים ואי אפשר לדעת מאיפה תגיע הרעה. אפשר לצלם מהחלון אבל לא ברור אם תהיה לי חניה קרובה לחלון כי החניות לא קבועות.

עוד בעיה: אם אני חונה בחוץ, אני לא יכול לכסות את הרכב כי הפקח צריך לראות את תו החנייה.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

היה פה כבר שרשור בקשר לתו חניה...

את הבעיה הזאת אתה יכול לפתור כמדומני.

בקשר לדפיקות..

תמצא כמה צמיגים ישנים, כסה את הרכב, וקבע את הצמיגים בצידי הרכב, *מומלץ לשים דוקרנים על הצד החיצוני של הצמיג.

עדיף שתחבר את הצמיגים עם איזה כבל לג'אנטים שלך או משהו, ותשים קצת גריז כדי שאף אחד לא יגע :)

הבעיה נפתרה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

הפתרון הזה קצת מסובך - אבל - אייל , אם החנייה של הבית המדובר בטאבו , בצע את מה שדני אמר , רק אל תקבע את זה לג'אנטים (למרות שזו דרך מעולה למנוע גם את הגניבה שלהם ).

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...