Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אייל , כדאי שתעשה עוד כמה צילומים , שתהיה לך עדות (אולי אפילו בוידאו) - הבחור יכול לעשות פוליש ולגמור עניין - ואז אין לך הוכחות (חוץ מ2 תמונות).

מדהים שעל S80 הוא לא טרח לעשות עדיין פוליש אחרי דבר כזה.

פורסם
תבוסתנות לא תביא אותנו לאף מקום.

זה לא עניין של תבוסתנות. הסיכוי שתצליח לשכנע שופט שזה הרכב ששרט אותך שואף לאפס.

יש לו כתם בצבע שלך בדיוק בגובה הנכון?

יופי לך. עכשיו אתה צריך "רק" להוכיח שזה ממך.

ועד שלא יצבעו מכוניות בצבע עם מבנה יחודי לכל רכב ("DNA" לצבע...), אין לך יותר מידי סיכוי.

(מממ... סטארט-אפ!? מישהו מרים את הככפה?)

גם אם תתפוס על חם מישהו, תתבע אותו , ותזכה, אז נכון הוא/היא יזהרו פעם הבאה, אבל כל השאר לא.

תצטרך לבלות את כל חייך בלארוב לאנשים ליד הרכב.

צר לי עליך, ואני מבין אותך (איך שרכשתי את הרכב שלי, אחרי לילה אחד בלבד זכיתי "לקישוט" בדמות שריטה לכל האורך מאחורה. אני אפילו די בטוח איזה שכן #&^#%#^ אחראי לזה), אבל זה לא עוזר בבית משפט אם אין הוכחות.

ניר

פורסם
אם יצליח להוכיח ובית משפט יקבל זאת, השכנים האחרים כבר יחשבו פעמיים לפני חנייה לידו.

ואיך בדיוק הוא יצליח להוכיח?

מה לעשות, יש עוד איזה רכב אחד או שניים בצבע הנ"ל, וזה עוד במקרה הטוב שלא יערערו על זה שזה צבע מרכב.

שורה תחתונה - זה שלרכב יש כתם בצבע הנכון ובגובה הנכון לא מספיק לבדו כדי להוכיח חד משמעית אשמה.

וחוץ מזה, אפילו אם היה אפשר להוכיח אשמה, גם אז יהיו אלו שלא מכירים ולא זהירים שיקשטו לנו את הרכבים.

עצוב, אבל נכון.

ניר

פורסם

תשמע

קודם כל - במעבדת צבע אפשר להוכיח ב 200 אחוז שהצבע הוא מהרכב שלך.

הרי אף פעם אין צבע דומה - גם בצבע וגם בהרכב.

כל הכנת תערובת תצא שונה - ואת זה כולם יודעים.

בגלל זה - גם אם תצבע אוטו ב"צבע מקורי" - ישר יראו את ההבדלים במקום מואר היטב.

אם אני לא טועה = גם המשטרה מסתמכת על דבר כזה במציאת עברייני פגע וברח.

וזה קביל במשטרה ובבית המשפט.

דבר שני.

מספיק שאתה מאיים על החרייאן שאתה הולך לעשות את הנ"ל

הוא לא צריך לדעת אם זה מעשי או לא - אבל הוא ישקשק.

איך אני יודע?

מנסיון אישי.

אצלי - הבאתי שמאי ביטוח לחניה שלי - העמדתי את האוטו שלי ליד האוטו הפוגע - השמאי מדד את מה שמדד - צילם את מה שצילם והתוצאה היתה פחחות וצבע על חשבון הבנאדם שהוברר לו יפה יפה שאם הוא לא מסכים - הולכים למשפט.

פורסם

טוב, למרות שממש ממש לא משעמם לי בחיים, ביצעתי עוד התקדמות.

אחרי שלקחתי לעצמי 24 שעות לוודא שזהו אכן הפוגע,

נוסח מכתב תקיף והושם על חלונו. מכתב זה כלל אף את הצילומים שנראו מעל גבי פורום זה.

על הדרך צילמתי עוד כמה תמונות, שמוכיחות שהרכב חבוט מכל הכיוונים ,

ועוד כמה המצביעות על המקרה הרלוונטי.

נתתי לו 24 שעות החל מעכשיו להגיב לפניה, לפני שאגיש נגדו תלונה במשטרה על תאונת פגע וברח.

עדכונים כשיהיו.

P1010186222.JPG

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אייל , כל הכבוד על היוזמה - אבל , כמו שאמרתי - עדיף לצלם ולתעד באמצעות וידאו (אני מאמין שבכל מצלמה דיגיטלית סבירה ומעלה יש אפשרות כזו) - עוד ראיה בשבילך במידה וזה יגיע לבית משפט.

כמו שאמרתי לך - כל ההוכחה שלך זו מעין שריטה שאם יחפוץ בכך , יוכל להוריד את עיקרה באמצעות פוליש.

אגב - סתם בשביל העתיד , אם תצטרך לרשום זאת איפשהו - זו S60 ולא S80.

פורסם

אייל, מבחינה חוקית. גם אם יהיו לו 800 שיפשופים בגובה של הרכב שלך ובדיוק הצבע שלך מרוך לו על כל הרכב שלו - כל עוד הוא לא מודה אתה לא יכול להאשים אותו, כלומר אתה יכול להאשים אותו תמיד אבל לא יכול להוכיח שהוא האשם, אלא אם יש לך עדים. ואין לך. תזהר מתביעות כי הוא יכול לתבוע אותך חזרה על הוצאת דיבה.

פורסם

לפי התמונה של הוולו זה באמת נראה כמו רכב של מישהו/מישהי שאין להם כבוד לרכוש שלהם אז בטח שלא יהיה להם כבוד לרכושם של אחרים.

ואתהבטוח שזה מספיק לך? אולי בשביל האיום זה מספיק אבל בבית משפט?

VW PASSAT 1.8T

פורסם

אני יודע שזה לא מספיק.

בקשר לוולבו, ברור לי שזאת S60 ,התפדחתי לתקן את עצמי, לכן קיוויתי שלא ישימו לב :-D

בקשר לעניין עצמו, אני יודע שהקייס שלי חלש. אבל לנסות עוד לא הזיק אף פעם.

החלק שהכי קשה לי בכל העניין, זה העובדה שעוד לא הסתערתי עם פוליש להוריד את הסימנים ואני רואה את זה כל יום....

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מענה למספר טוקבקים זהים שקיבלתי בהודעות פרטיות :

לקנות רכב חבוט שלא מנקר עיניים זהו ממש לא הפתרון...

למה אני צריך לסבול בגלל חוסר התחשבות של האחרים?

הבחור התקשר אליי, אני אעדכן כשתהיה התפתחות משמעותית.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7240 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...