Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלמרה VS קורולה מה דעתכם ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הברכות

הראשונה היא השוואה בין קורולה לאלמרה 98 ידניות (אם יש להשגה)

חשובה לי האמינות, אני שונא מוסכים מובהק, המושב האחורי לא מעניין אותי אבל הבאג' כן, הדלק ומחירי הטיפולים החלפים מאוד משפיעים

הנסיעות הן עירוניות בעיקר אבל לא רק. מה דעתכם ?

The bit

practice what you preach for:beerchug:

פורסם

שווקו קורולות ואלמרות ידניות באותה תקופה.

למהנדס באוניב' יש אלמרה ידנית 1600 והחמור לא רוצה להיפרד ממנה (היא יד ראשונה). כמו כל האלמרות יש לה אמינות מוחלטת.

אני מניח שגם הקורולה אמינה מאד. אז לך על אקסמפלר בודד שתמצא במצב טוב, לא משנה איזה.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

שתיהן אמינות מאוד, לקורולה יתרון קל.

הקורולה ,נותנת יותר מהניסן בכל התחומים, מנוע יותר חזק,גיר הרבה יותר טוב,רכב יותר מהיר,יותר סחיר....ועוד.

עדיף טויוטה.

• תוכן חדש...