Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

012 זה לא אינטרנט זהב, אבל גם אצלם יש את אותה הגבלה מפגרת.

משחק טוב שוקל כיום 3-4 ג'יגה. סרט איכותי בXVID שוקל בין 700 לג'יגה וחצי. סרט DVD שוקל 4.7.

למה צריך אינטרנט מהיר אם מגבילים אותך בהורדה?

זה כמו שתקנה פרארי ויגידו לך תסע רק 5 דקות בחודש.

רק בישראל. :|

פורסם

אכן רק בישראל. :cry:

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם
012 זה לא אינטרנט זהב, אבל גם אצלם יש את אותה הגבלה מפגרת.

משחק טוב שוקל כיום 3-4 ג'יגה. סרט איכותי בXVID שוקל בין 700 לג'יגה וחצי. סרט DVD שוקל 4.7.

למה צריך אינטרנט מהיר אם מגבילים אותך בהורדה?

זה כמו שתקנה פרארי ויגידו לך תסע רק 5 דקות בחודש.

רק בישראל. :|

ואללה 012 עוד לא שלחו לי מייל נזעם על ההורדות שלי. מקווה שזה לא יהייה בחיוב הבא.

זאת עוד דרך געונית ישראלית לסחוט כסף.

פורסם

מוזר.

דווקא אצלי ב 013, החברה נתנה לי מנוי חודש ב 1.90 ש"ח שם משתמש וסיסמא לאתר GAMER כדי להוריד משחקים למחשב.

(אחר כך זה 19.90 לחודש, אבל אפשר לבטל אחרי שנגמר מבצע ה 1.90)

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

זה לא רק בישראל. בחו"ל מאז ומתמיד אינטרנט מהיר חולק לפי הגבלות תעבורה חודשיות לפי ג'יגה בייטים. רק ההבדל הוא ששם מפרסמים את זה ומזהירים את כולם, פה זה כתוב באותיות הכי קטנות שיש בעולם, ומשווק תחת "אינטרנט מהיר וחופשי לכולם", משמע פירסום שקרי.

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

לירן, אתה מוריד משם דמואים או שלמים?

אני בספק אם שלמים - כיום יש אמיול (שדי יצא מהעסק) וטראקרים פרטיים ש99% מהזמן מורידים על כל הפס.

פורסם

אני חייב לציין כי למרות מה שאנשים פה ציינו, בקרוב 012 קווי זהב כן תהיה אינטרנט זהב..

הבעלים של אינטרנט זהב רכש את קווי זהב והם הולכים להתאחד לחברה אחת.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

5 ג'יגה לחלק ל 30 יום בממוצע בחודש

זה בסביבות 166 מגה ליום להורדה!

יש פה מישהו שיכול לעמוד בזה?

הספקים מפשלים :( מה הטעם באינטרנט מהיר

166 מגה ביום עדיף כבר לחזור ל 56.6 וגם זה גבולי :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כיום בזק בינלאומי היא הספקית היחידה שלא מגבילה אותך בכמות ההורדות שאתה מבצע

נ.נ. אין לי שום קשר לחברה חוץ מזה שאני לקוח מרוצה כבר הרבה מאוד שנים וביררתי איתם טלפונית אם יש, או תהיה הגבלה שטוית כזו התשובה היתה שלילית

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

גם בברק 013 אין שום הגבלה.

זה ממש לא נכון להגיד שרק בזק בינלאומי לא מגבילה..

למעשה, פרט לאינטרנט זהב (ובקרוב, גם 012 כשהן יאוחדו..) אף ספקית לא מגבילה אותך בגודל התעבורה החודשי/יומי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

נראה לי מהר מאוד יתאגדו כל הספיקות יחד. יתחילו למכור חבילות של DATA ולא מהירות.

במצב כמו עכשיו עוד כמה חודשים לא יהיו לקוחות לאינטרנט זהב ו 012. נראה לי שהם שקלו את המהלך הזה גם כן. בטוח שהם לא בכיוון של פשיטת רגל.

פורסם

מה אתם רציניים?

אתמול רק בלילה הורדתי איזה חמש ג'יגה ועוד מלא משחקים וסרטים (חינמנים), אני מנוי של 012 לא הודיעו לי כלום. יכולים לעשות משהו? בחוזה שלנו איתם לא הזכירו דבר על זה וחידשתי אותו לפני שבועיים.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

• תוכן חדש...