Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי ביקש לברר

הוא רוצה רכב אמין

לא אוכל דלק

ושאפשר לנסוע עם חברים(3) בסבבה

לא יותר מ20K!!

תודה

BMW 318 שנת 95

גלגלי מגנזיום 16 אינץ

פורסם

אני בטוח שאדון משאלת מוות יודע לחפש בלוח המודעות בפורום, כאן לא המקום לפרסם הודעות למכירה ולכן הודעתו של razor נמחקה.

אנא, לייעץ עצות בלבד, לא לנסות לדחוף לאנשים מכוניות.

רכב אמין מאוד במחיר הזה יהיה משהו בסגנון של סובארו ג'סטי. שיתן עוד דרישות ואפשר יהיה אולי לעזור יותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

עוד כמה אפשרויות טובות:

1) פורד פיאסטה או CLX\YOUTH נכנסות לך כאן שנת 95-96.

2) פונטו 75 שנת 95.

3) איביזה CLX שנת 94-95.

כל אלה אופציות דיי טובות למכוניות שאפשר לנסוע איתם בסבבה עם 3 חברים, כאשר הפיאסטה הכי אמינה מביניהן.

פורסם
אמין

ולא אוכל הרבה דלק

שיהיה מספיק גדול ל3אנשים+נהג

כול השאר לא חשוב

אם ככה אז האופציה הכי טובה היא טויוטה סטארלט אבל יהיה קשה למצוא אחת כזו וגם בתקציב הנ"ל הוא יכול להרשות לעצמו רק שנת 93-94 ...

פיאסטה וג'אסטי הם גם אופציות טובות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

נמאס לי לדבר על העגלה שלי אבל אפשר לקחת בחשבון גם שרייד..

הדרישות של חבר שלך תואמות : אמינה, לא זוללת הרבה בכלל, גם יסע איתה עם עוד 3 חבר'ה בנוסף לנהג בסבבה (וגם עם עוד 4 היא בסדר) וגם בפחות מ20K.

פורסם
אמינה, לא זוללת הרבה בכלל, מ20K.

:mm_nah: השרייד ממש לא נחשבת לחסכונית בדלק אלא להפך.

תקשיב אני מדבר על עובדות ולא שמועות :

בדקתי כמה וכמה פעמים, השרייד שלי עושה 11 קמ לליטר בתוך העיר (ועוד בירושלים)

בין 17 -19 מחוץ לעיר

כשקניתי אותה היא זללה בדיוק כפול מזה, מוסך קרבורטורים מאד מומלץ בירושלים ופילטר דלק חדש הביאו את התוצאה הנ"ל..

עושה בממוצע 400 -450 קמ על כ26-27 ליטר ( עיר +בינעירוני)

בדוק !

פורסם

מאזדה 323 שנת 92'. לצערי די קשה למצוא אחת אבל שווה לנסות (ראיתי שפורסמו כמה החודש בלוח מוטוקאר, אפילו אחת מהיום ואם הן עוד לא נחטפו הייתי אץ להתקשר ומנסה לשים את ידי על אחת). אולי המחיר יקר יותר בעוד אלפיה אבל זה שווה את זה.

• תוכן חדש...