Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

רכשתי פונטו ספייס ו-2 הגלגלים האחוריים שונים.

האחד מתוצרת DUNLOP דגם SP10 והשני מתוצרת PIRELLI דגם P2000.

הגלגלים עצמם נראים תקינים, אך רציתי לדעת האם יש כאן בעייה בטיחותית או משהו כזה, בגלל שאלו גלגלים שונים.

תודה רבה מראש לכל העונים,

שי.

פורסם
למיטב הבנתי זה לא עובר מבחן רישוי

אז כנראה אתה טועה, כי אני עברתי טסט ב16.8 וכל הצמיגים של (אני מתכוון כל הארבעה), בעלי חברות שונות.

FIAT BRAVO

פורסם

מאוד רצוי (מאוד) שכל הרביעיה תהיה זהה.

אבל, אפשרי בהחלט גם שזוג יהיה זהה.

מנסיון, צמיגים שונים = מתכון לאיבוד אחיזה.

!AWDSOME

פורסם

הצמיגים על אותו סרן חייבים להיות באותה מידה.

בטסט - אף אחד לא ממש שם לב מעבר לזה.

אבל כמו שציינו פה לפני - צמיגים לא זהים זה מתכון טוב מאוד לצרות. האחיזה של צמיגים שונים לא זהה, וזה יכול לגרום במצבי חירום להיגוי יתר או תת היגוי חריג.

תנסה לדמיין את עצמך רץ כשעל רגל אחת נעל ספורט ועל השניה סנדל-תנ"כי... נראה לך נוח? גם לרכב זה לא מועיל.

ניר

פורסם
אז כנראה אתה טועה, כי אני עברתי טסט ב16.8 וכל הצמיגים של (אני מתכוון כל הארבעה), בעלי חברות שונות.

כנראה שאתה טועה והוא דווקא צודק. מכיוון שצמיגים שונים על אותו הסרן לא עוברים טסט חד משמעית. זה שאתה עברת זה לא אומר כלום, יש כאלה שעוברים עם מנוע מושתל לא חוקית, יש כאלה שעוברים עם גאנט 17 באונו שלהם, זה לא אומר שזה חוקי. לפעמים הבוחנים פשוט לא בודקים דברים כאלה ולא רוצים להתעסק עם זה. אבל אם תיפול על איזה בוחן משטרתי ויתחשק לו לנקנק אותך על משהו אז צמיגים שונים על אותו הסרן יהיו אחלה של עילה להורדה מהכביש.

ROOONEEYY

פורסם

היו שינויים בחוק בקשר לזה,אין לי מושג מה החוק אומר עכשיו אבל

בכל מקרה חוק או לא,לנסוע עם 2 צמיגים שונים (גם אם הם חדשים) על אותו סרן

זה לא דבר חכם. אני בכלל לא מדבר על 4 שונים,זה כבר טימטום וחוסר אחריות.

• תוכן חדש...