Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז ככה אני קונה פיוניר אחוריים 6 על 9 350 ואט

סאב פיוניר 1000

יש לי מערכת של פיוניר mp3 רגילה לא משהו מהדגמים החדשים

השאלה שלי עכשיו זה קניית מגבר.. אני לא יודע איזה מגבר לקנות וכמה ואט שיספיק גם לאחוריים וגם לסאב של הפיוניר.. ולא רוצה להשקיע משהו יותר מידי יקר.. עוד שאלה זה איך לדעתם ישמעו ואיך תיהיה איכות השמיעה עם מערכת שכזאת? תודה רבה.. אם יש לכם המלצות למגבר ומחיר אני ישמח מאוד

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

*** עריכה - קרא את כללי הפורום. בפעם הבאה שתכתוב גבר גבר / חחחחח / ... / אחי תמחק ההודעה שלך ***

צטט:

על מנת לשמור על רמה גבוהה בפורום, אתם מתבקשים לשמור על מספר כללים בסיסיים:

1. אם יש לכם טענות כלפי ההנהלה (מחיקות, ניהול כללי ונעילות), רק בה"פ לאחד מהמנהלים. לא על גבי הפורום.
    שוב - אם אתם חושבים שמחקו לכם הודעה, שרשור או כל דבר אחר - אין לפרסם
    על כך בפורום עצמו, אבל ניתן כמובן לפנות אל מנהלי אותו פורום בה"פ. שימו לב שהודעות
    בד"כ לא נמחקות "סתם ככה" - קחו לעצמכם מספר רגעים לחשוב על תוכן ההודעה, כנראה
    שהיה בו משהו שהביא למחיקתה. לסיכום: "מי מחק לי את ההודעה למה איפה כיצד מתי אני רוצה את אמא" - רק בה"פ.
  2. אין מקום לגזענות בפורום, וזה לא משנה כלפי מי, או מה קרה באותו יום.
    זהו אתר רכב, ולמרות שקיים גם פורום אוף-טופיק, אנחנו מעוניינים להמנע מריבים פוליטיים
    ורעיוניים בין המשתמשים.
  3. כבדו את חברי הפורום האחרים!
  4. אם אין לכם רשיון (ולא בגלל שהוא נשלל), לא באמת מעניין אותנו לשמוע מה יש לכם להגיד בענייני מכוניות,
    אופנועים, או כל כלי רכב אחר. תחסכו מאיתנו ואל תייעצו לאף אחד. תקראו, תשכילו, תתקנו אפילו בנושאים טכניים.
    זה עלול להשמע נוקשה, אך נסיון העבר מוכיח שזה דרוש.
  5. לא להעלות תצפיות בהודעה חדשה, למעט כאלו שיעניינו את כ-ל חברי הפורום - ובמילים אחרות, דברים מיוחדים מאוד בלבד.
  6. גם אם בחרתם להעלות תצפיות, רכבים מיוחדים, תמונות ממירוצים וכדומה - אין להעלות תמונות ו/או שרשורים עם פרטים מזהים. על אחת כמה וכמה של רכבים ייחודיים שקל לזהותם ולא כל שכן בליווי כתובת או מיקום - אלא אם הדבר מתבצע בהסכמתו המפורשת של בעל הרכב. לא כל אחד מעוניין שכל יושבי הפורום יגיעו להציץ בגלגלים החדשים שקנה או בצבע החדש. תמונות ושרשורים עם סימנים מזהים (מספרי רישוי גלויים, למתקשים) יימחקו ללא הסבר.
  7. חברים חדשים שמעוניינים להציג את עצמם, מתבקשים להעלות הודעות ברכה, שלום והגעה בשרשור (הארוך...) שבפורום הכללי:
    http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=1498
    טוב לדעת שאתם איתנו, אבל לא צריך להפוך את הפורום לצ'אט.
  8. במקרה שטעיתם בתוכן ההודעה, ניתן לערוך את ההודעה המקורית ולתקן את תוכנה. אין
    לפרסם הודעת תיקון נוספת!
  9. אין טעם להגיב להודעות שכבר עבר התוקף שלהן (יצאו מהדף הראשי של הפורום שבו
    פורסמו) אלא אם ממש יש לכם מה לחדש. תגובות בסגנון "כל הכבוד על ההשקעה" לא ממש תורמות לדיון אשר גם ככה עבר זמנו. נא להמנע באופן כללי מהקפצת הודעות שלא לצורך.
    בפורום קנייה ומכירה חל איסור מוחלט להקפיץ (עיינו בכללי פורום קנייה ומכירה לפרטים נוספים).
  10. הפורום אינו מיועד לפרסומות מסחריות אשר נושאות איתן כוונת רווח. במקרה שיש לכם
    משהו מיוחד להציע לחברי הפורום, אנא פנו בדואר אלקטרוני אל [email protected].
    כנ"ל לגבי פרסומות לאתרים: אין לפרסם ללא אישור של הנהלת הפורום.
  11. גולשים אשר לא יצליחו להשתלב ברוח הפורום, ויתעקשו לפרסם הודעות
    שמקומן אינו בפורום - יועפו מהר מאוד. כל נסיון לגרום להפרעות מכוונות עלול לחשוף
    את המזיק לפעולה משפטית. לכן, חישבו פעמיים (או יותר) לפני שאתם מפרסמים הודעה.
  12. פסיק, נקודה, אדון סימן קריאה וגברת סימן שאלה כולם חברייך - השתמש בהם. כמו כן,
    זכרו בבקשה שאדון סימן קריאה ביישן במקצת, ולכן רצוי להמנע משימוש מוגזם!!!!!!!!!!!!!! כמו כן, "חחחחחחחחחח" זאת לא מילה. הודעה שמכילה "חחחחחחחח גדול אחי" לא מוסיפה
    כלום לפורום. אנא המנעו משימוש. אלא אם אח שלכם כותב בפורום, אף אחד אחר כאן הוא לא "אחי".
  13. בכל בעייה ושאלה הנוגעת לתוכן פורום כללי יש לפנות לאחד מהמנהלים בהודעה פרטית.
    במקרים קיצוניים ניתן לפנות אל החתום על הודעה זאת דרך הודעה פרטית (לחצו על כפתור ה"פ אשר מופיע מתחת להודעה זאת).
  14. תנו כותרות שימושיות לנושאים חדשים שאתם מפרסמים, ע"מ שמשתמשים אחרים ידעו
    מה הנושא גם בלי לפתוח את ההודעה. "צריך עזרה דחוף", "כנסו לכאן עכשיו" וכיוצ"ב לא
    יתקבלו בהבנה. כנ"ל לגבי כותרת "ייעוץ בבחירת רכב" בפורום ייעוץ בבחירת רכב. במידה ומנהל ערך לכם את הכותרת, אל תשנו אותה ללא בירור אצל אחד מהמנהלים.
    שינוי הכותרת לאחר עריכת הנהלה עלול להביא למחיקת השרשור או נעילתו.
  15. אם ראיתם שאלה שאתם לא יודעים את התשובה עליה, אנא חסכו משאר חברי הפורום את
    תשובתכם הלא מלומדת. לפעמים אף אחד לא יודע את התשובה, ומכאן מתפתח דיון - אך
    במקרים אחרים, עדיף לבלום את הפה ולתת למי שיודע לענות. בפעם הבאה שישאלו, גם אתם תדעו את התשובה. כאשר אתם עונים ללא ידע, אתם טועים, מטעים ובד"כ גורמים לאנשים שיודעים את התשובה לאבד רצון לענות.
  16. אין לקשר (בפורומים ואתרים אחרים) אל קבצים או סמלונים שמאוחסנים על שרת הפורום
    של CF, אתם גוזלים רוחב פס שעולה לנו כסף לתחזק.מי שיקשר אל הסמלון שמאוכסן על
    שרת CF יאבד את היכולת לשים סמלון. כנ"ל לגבי קבצים.
  17. אנא המנעו מתמונות בחתימה. אם ברצונכם ליצור הבדלה ויזואלית בינכם לבין משתמשים
    אחרים, השתמשו בסמלון. תמונות בחתימה מסיחות את העיניים ושוברות את רצף ההודעות של השרשור.
  18. במידה ונערכה לכם הודעה על ידי אחד המנהלים, אין לשנות אותה שנית ללא אישור בהודעה פרטית מאחד המנהלים, על אחת כמה וכמה אם ההודעה נמחקה ע"י מנהל - אין להעלות את ההודעה מחדש ללא אישור מפורש!
  19. אין להקפיץ הודעות אלא לאחר מעבר יום מתאריך הפרסום המקורי (מינימום של 24 שעות, למי שלא הבין), אנא המתינו לתשובה בסבלנות. במקרה שההודעה המקורית עדיין מופיעה בדף הראשי של הפורום, אנא המנעו מהקפצה.

פורסם

בגדול אני אישית לא אוהב את הסאונד של הסאב של פיוניר

אבל בשביל להגביר הייתי ממליץ לך על מונובלוק ייעודי נניח של לייטנינג אודיו

ועוד מגבר 4 ערוצים שיהיה לך להגביר זוג אלמנטים עכשיו(לפי ההודעה הבנתי שאין לך קדמיים משהו)

ואחר כך אחרי שתעיין פה קצת בפורום ותבין שהבמה הקדמית יותר חשובה אז שתגביר גם קדמיים סבירים +

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

המליצו לי גם על רמקולים של בלאקפאנט במקום הפיוניר ואמרו לי שהם עולים אותו דבר כמו הפיוניר בין 300 ל 350 והם הרבה יותר איכותיים וטובים

יש למישהו קישור לתת לי או משהו כזה?

פורסם

אכן כן!

קודם כל צריך לשמוע כדי להאמין...

שנית כל עם כל ההכרזה של ה350W הפיוניר מוציא בפועל 80RMS בלבד. וגם הם בצליל צורם ובאס רוטט ומגעיל.

הבלאופונקט הנ"ל מוציא מה150 וואט שלו 50RMS והוא בעל באס עמוק וצליל יפה יחסית לרמקולי שש תשע במחיר של 300-350 שקל.

פורסם

אף פעם אל תסתכל על max power

זה לא יוביל לשום מקום

אני מכיר רמקולים ב-50 שקל שכתוב עליהם 500 וואט

ובפועל הם אולי 30 וואט אר אמ אס...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

מגבר פשוט וזול מהקטגורייה של "מגברים סיניים זולים".

אבל עושה את העבודה שלו בצורה טובה ונותן תמורה מצויינת למגברים במחיר של 600-800 שקל

ואם תעשה חיפוש בפורום תמצא שיש פה כמה חברי פורום בעלי מגבר זהה שמרוצים ממנו..

פורסם

קודם כל שאלה מאוד חשובה היא מה התקציב שלך ולאן אתה מתכוון להתקדם, כי אם מלכתחילה יש לך רדיודיסק של חברה בינונית עד נמוכה כמו האלו שמוכרים ב- 400 שקל, עדיף שתחשוב פעמיים לפני שאתה קונה חלקים יקרים שהפוטנציאל שלהם לא ימומש במידה שמתוך ידיעה בעתיד אתה לא מתכוון להשתדרג.

צריך לעשות חשבון פשוט וצריך שהבסיס יהיה טוב, כדי שתוכל להתקדם ולהוסיף אלמנטים.

אני מציע לך 2 אופציות

1. להחליף את הרדיודיסק שלך לאחד מהדגמים של פיוניר סידרה 5 ומעלה ובשאר הכסף לקנות 6X9 טובים שיתנו לך תמורה כגון מורל או בזוקה + מגבר טוב וזול יחסית של מאק אודיו סידרה Z שיגביר גם את הקידמיים במידה ויש קומפוננט, את כל האלמנטים הנ"ל תוכל למצוא בקטדורית יד שניה באתר במחירים זולים יחסית ובמצב מצויין כמובן שתבדוק לפני שאתה קונה.

2. להישאר עם הרדיודיסק הקיים ובשאר הכסף לקנות ציוד מהשורה הראשונה ולחסוך בעתיד להחלפת הרדיודיסק וכך לא תצטרך להחליף דברים ורק תשתדרג בהמשך עם הזמן, זה מה שאני עשיתי... לאט לאט קניתי חלקים איכותיים שלא נתנו את האיכות המקסימלית ישר על ההתחלה עד שחסכתי כסף ובסוף החלפתי את הרדיודיסק ועכשיו אני מרוצה ויודע שיש לי את החלקים הכי טובים בשבילי...

בהצלחה.

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם
המערכת היא של פיוניר מהדגם הפשוט של ה mp3..

מצויין, קנה כמה חלקים טובים ואל תקנה סאב לפני שקניתה מגבר.

אם אתה לא מעוניין להוציא סכום נכבד אני ממליץ לך לקנות קומפוננט ורמקולים אחוריים טובים ולחבר אותם לפיוניר.

תחסוך קצת כסף ותקנה מגבר 4 ערוצים וסאב משומשים ברמה טובה והרי יש לך מערכת מצויינת!

יונדאי קופה 1997

פיאט פונטו איבו 2010

פורסם

אוקיי אז ככה.. מה אתם אומרים איך תשמע מערכת כזאת?

רדיו דיסק פיוניר mp3 דגם פשוט למדיי..

אחוריים = פיוניר 350 ואט

קידמיים = פיוניר 130 ואט

סאב = פיוניר 1000 ואט

מגבר = B52 ZL-4140 1400W של ארבע ערוצים כמובן

מה אתם אומרים? תנו תגובות.. זה התקציב שלי בערך.. אם יש משהו שאני יוכל לשפר בתקציב הנ"ל אני ישמח..

• תוכן חדש...