Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7260 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום צפיתי באימפרזה טורבו חדשה-לבנה STI עם 60 בסוף(לוחית רישוי).. נראית ממש חדשה כאילו יצאה מהחברה משתוללת ברחובות העיר בראשל"צ בידי בחור צעיר - זריקות ישבן למיניהן,תלתול הרכב מצד לצד על גבי שני נתיבים בכביש שלא נדבר על חתיכות ללא איתות כמובן, וסיכון שאר הנהגים בכביש. יש לציין שבעל הרכב גם ממש לא היה בקיא והרבה פעמים הופתע מהביצועים של רכבו.

כל זאת צולם ע"י סרטון של מצלמה דיגיטלית.

מה כדאי לעשות בנידון? או שפשוט לרדת מהעניין?

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תיגש לתחנת המשטרה המקומית, ותראה להם את הראיות.

היום צפיתי באימפרזה טורבו חדשה-לבנה STI עם 60 בסוף(לוחית רישוי).. נראית ממש חדשה כאילו יצאה מהחברה משתוללת ברחובות העיר בראשל"צ בידי בחור צעיר - זריקות ישבן למיניהן,תלתול הרכב מצד לצד על גבי שני נתיבים בכביש שלא נדבר על חתיכות ללא איתות כמובן, וסיכון שאר הנהגים בכביש. יש לציין שבעל הרכב גם ממש לא היה בקיא והרבה פעמים הופתע מהביצועים של רכבו.

כל זאת צולם ע"י סרטון של מצלמה דיגיטלית.

מה כדאי לעשות בנידון? או שפשוט לרדת מהעניין?

פורסם

צילמת את הרכב עובר את העבירה. מעכשיו זה פשוט ביותר. יש לך הוכחה חותכת, אתה ניגש לתחנת משטרה, ניראלי שאפילו לא צריך להעיד, כי יש את כל הראיות. וזהו, נגמר הסיפור לאותו בחור.

יאיר.

Subaru Outback 2.5

גם כשהכביש נגמר...

פורסם

גם אני חושב שלא מקבלים סרטונים כאלה בבית משפט.

אבל בכל מקרה לא נראה לי שזה מה יפריע להאשים את אותו נהג.

לגבי הצילום, אם אתה יכול להעלות אותו לפה בבקשה :-D

פורסם

תלמד מטעויות שהנהג עשה ואל תעשה אותם בבית,רק במגרש :lol:

ואולי תוכל לעלות לפה את הסרטון?

תודה אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

יש אנשים מסוימים שלא מבינים שהכביש הוא לא משחק ילדים לצערי,כול יום בכביש מכוניות עוברות באדום,חותכות נתיבים,עוקפות בלי לאותת ועוד.. זה תרבות הנהיגה בארץ לצערנו..:cry:

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
עד כמה שידוע לי, עדויות דיגיטליות (כמו צילום במצלמה דיגיטלית למשל) לא קבילות בבית משפט.
פקחי העיריה מישתמשים בו... ניראה לי שהוא כן "תופס"...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

ניתן להגיש סרטון דיגיטלי כראיה אך הסרטון מוגש ברוב המקרים ע"י מי שהסריט או ערך אותו והמשמעות שתהיה צריך להעיד .

העדות המילולית לגבי נסיבות הצילום,ומקום,זמן ואופן ביצוע העבירות חשובה לא פחות מהסרטון.

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אל תתערב!

ואל תפרסם את הסרטון עם מספר!

קח בחשבון שתהיה חשוף לתביעת הוצאת דיבה!

חסר אנשים שמשתוללים, אם כ"כ אכפת לך, לך למשטרה ותגיד שראית מקרה השתוללות בכביש מ"ס X ברחובY

הכוונה שלך טובה, אולי צלמת חבר מפה!

יום טוב

חבר הפורום רמי מינץ נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך.

DFC

• תוכן חדש...