Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7262 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מנסה להבין משהו אחר... אם ראית אותו עושה "משהו" רק לרגע אחד - יכול להיות שמדובר בטעות של נהג ה'טורבו'. אבל אם אתה מדבר על השתוללות מטורפת שנימשכה להרבה זמן..? בוא תנסה לענות לי על זה בבקשה.

היכן שבטוח, כדאי, וסביר לנהוג מהר - הזהר!

שם השוטר מחכה...

פורסם
אני מנסה להבין משהו אחר... אם ראית אותו עושה "משהו" רק לרגע אחד - יכול להיות שמדובר בטעות של נהג ה'טורבו'. אבל אם אתה מדבר על השתוללות מטורפת שנימשכה להרבה זמן..? בוא תנסה לענות לי על זה בבקשה.

אני לא הייתי פותח סתם נושא אם זה לא היה רציני ומסכן חיי אדם.

הבנאדם פשוט השתולל על הכביש עם ה אסתי.

תקרא שוב את ההודעה בראש העמוד ה 1 ותבין.

פורסם

תביא להם את הסרטון ותסביר להם כי אתה ממש לא רוצה להתעמת אם הנהג הנ"ל. שיראו ויחליטו מה לעשות.

לא לשכוח ולא לסלוח על מעשים כאלה.

פורסם
אני לא הייתי פותח סתם נושא אם זה לא היה רציני ומסכן חיי אדם.

הבנאדם פשוט השתולל על הכביש עם ה אסתי.

תקרא שוב את ההודעה בראש העמוד ה 1 ותבין.

קראתי והבנתי את זה עוד לפני ששלחתי התגובה.

אני מנסה להבין (ברשותך, וללא התלהמות) איך הנהג שלצידך הצליח לעקוב אחריו ב"רחובות ראשון לציון" כאשר הוא משתולל כמו שהוא השתולל.

תרשה לי להמר: הנהג שלצידך "נאלץ" לנהוג גם הוא במהירות גבוהה, לעבור מנתיב לנתיב בניגוד לחוק וכו'. אין משהו בדבריי?.. אם לא - העלה את הסירטון ובואו ניווכח כולנו במה שהיה. ייתכן ואף תצא קריאה מפורום זה להעמיד הנהג לסדר היום בצורה כזו או אחרת. אין טוב ממראה עיניים. לא ככה?

שם השוטר מחכה...

פורסם
קראתי והבנתי את זה עוד לפני ששלחתי התגובה.

אני מנסה להבין (ברשותך, וללא התלהמות) איך הנהג שלצידך הצליח לעקוב אחריו ב"רחובות ראשון לציון" כאשר הוא משתולל כמו שהוא השתולל.

תרשה לי להמר: הנהג שלצידך "נאלץ" לנהוג גם הוא במהירות גבוהה, לעבור מנתיב לנתיב בניגוד לחוק וכו'. אין משהו בדבריי?.. אם לא - העלה את הסירטון ובואו ניווכח כולנו במה שהיה. ייתכן ואף תצא קריאה מפורום זה להעמיד הנהג לסדר היום בצורה כזו או אחרת. אין טוב ממראה עיניים. לא ככה?

טוב תראה, אם אתה לא רוצה אל תאמין. אין לי כוונה להעלות את הסרטון לכאן מטעמים אישיים.

אם אני אפרסם את הסרטון זה אך ורק למשטרה שייטפלו באותו פושע.

ועכשיו לשאלך-

לא עברנו על שום חוק אני ומי שנהג.

מי שמכיר את כיכר רבין בראשון קצת לפני התחנה המרכזית ליד מקיף ט' יודע איך פקוק שם באחרי צהריים(זה קרה בסביבות 6 בערב)והוא בכל זאת חתך בלי לאותתת וכפי שציינתי כמעט נכנס בקורולה בכיכר, ולכן הצלחתי לצלם אותו - כי זה לא היה בכביש מהיר או משהו כזה ואז באמת לא היית מצליח לצלם את אותו אדם.

פורסם

השאלה שנשאלת היא האם מבחוץ אתה יכול לראות ולהבין את מה שנראה לך כהשתוללות חסרת מעצורים ורסן.

לא שאני מעודד נסיעה על כביש ציבורי כאילו היה מסלול מירותצים, אבל אולי חיתוך נתיבים היו קווי פנייה נכונים וכיוצא בזה - ובהנחה שאין אף אחד על הכביש ויש שדה ראייה נקי - אתה באמת יכול להעיד כי הוא שלט או לא שלט ברכבו?

כל העסק נראה מאוד שונה מבפנים ומבחוץ - אל תשכח.

לך זה נראה כהשתוללות, אולי בשבילו אלו 80% ממגבלותיו כנהג.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
השאלה שנשאלת היא האם מבחוץ אתה יכול לראות ולהבין את מה שנראה לך כהשתוללות חסרת מעצורים ורסן.

לא שאני מעודד נסיעה על כביש ציבורי כאילו היה מסלול מירותצים, אבל אולי חיתוך נתיבים היו קווי פנייה נכונים וכיוצא בזה - ובהנחה שאין אף אחד על הכביש ויש שדה ראייה נקי - אתה באמת יכול להעיד כי הוא שלט או לא שלט ברכבו?

כל העסק נראה מאוד שונה מבפנים ומבחוץ - אל תשכח.

לך זה נראה כהשתוללות, אולי בשבילו אלו 80% ממגבלותיו כנהג.

אתה שם לב למה שאתה אומר?!

איך לעזעזאל אתה מעיז לצאת בהנחה שאותו נהג יכול לעשות כרצונו בכביש שבו שדה הראייה נגיד שהיה נקי , נעזוב לרגע את המקרה שלי שציינתי שהכביש היה דיי פקוק(מי שמכיר את הכביש יודע על מה אני מדבר) ולסכן חיי אדם?

אני תיארתי בפירוט ואין לי כוח להמשיך להסביר... הוא פשוט עשה 'זיגזגים' בכביש בינעירוני בראשון.. בזה כן אפשר להבחין דרך "עין שונה" מבחוץ לאותו רכב ומבפנים לאותו רכב?

פורסם

אני מכיר טוב את הכביש אני כל יום נוסע בו.

משפצים שם את הכיכר בקרית גנים (אחד לפני כיכר רבין) והופכים אותה לרמזור ומה שהולך שם זה פשוט בלאגן אחד שלם ומצתבר פקק עד כיכר רבין שזה בהמשך.

פורסם
אל תתערב!

ואל תפרסם את הסרטון עם מספר!

קח בחשבון שתהיה חשוף לתביעת הוצאת דיבה!

חסר אנשים שמשתוללים, אם כ"כ אכפת לך, לך למשטרה ותגיד שראית מקרה השתוללות בכביש מ"ס X ברחובY

הכוונה שלך טובה, אולי צלמת חבר מפה!

יום טוב

מה זה משנה אם הוא מפה או לא?

אם הוא היה דורס ילד גם היית אומר את זה?

אני חושב שכדאי שיתן את הסרטון, ומי שצריך להחליט אם הוא עבר עבירה יחליט.

כל אחד צריך להיות אחראי למעשיו , וטוב שיש אנשים כמו פותח השרשור.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

חצי מהמגיבים פה נראה י ילדים בני 15.

אם על כל החלקה על 2 נתיבים היו מצלמים אותי אז הייתי כוכב קולנוע.

Back to the original - NC again.

פורסם
טוב תראה, אם אתה לא רוצה אל תאמין. אין לי כוונה להעלות את הסרטון לכאן מטעמים אישיים.

אני באמת לא מאמין.

נישמע לי יותר קינאה ב-STI מאשר לוחמה בקטל הארור. לא פחות.

"טעמים אישיים"? אני אוכל הכל, עם פילפל ובלי פילפל. לא קונה. צר לי.

שם השוטר מחכה...

פורסם
אני באמת לא מאמין.

נישמע לי יותר קינאה ב-STI מאשר לוחמה בקטל הארור. לא פחות.

"טעמים אישיים"? אני אוכל הכל, עם פילפל ובלי פילפל. לא קונה. צר לי.

זכותך.

אם אני נראה לך אדם משועמם שמקנא ב STI ובא לרשום פה עלילות , שיהיה לך לבריאות.

ולזה שאני לא מעלה את הסרטון יש לי סיבות משלי. לא רוצה באלאגן מיותר אם וכאשר יוכח שאולי האדם הזה מפה. אם אני אחליט למסור את הסרט למשטרה אך ורק לה זה מה שאני ייעשה ולא לאף אחד אחר כי זו לא המטרה להתלהב מהביצועים של הSTI שכל אחד מודע להם אלא להעניש את אותו הנהג בנהיגה ברשלנות. מקווה שהבנת.

פורסם

אם על כל החלקה על 2 נתיבים היו מצלמים אותי אז הייתי כוכב קולנוע.

8)

אתה שם לב למה שאתה אומר?!

איך לעזעזאל אתה מעיז לצאת בהנחה שאותו נהג יכול לעשות כרצונו בכביש שבו שדה הראייה נגיד שהיה נקי , נעזוב לרגע את המקרה שלי שציינתי שהכביש היה דיי פקוק(מי שמכיר את הכביש יודע על מה אני מדבר) ולסכן חיי אדם?

אני תיארתי בפירוט ואין לי כוח להמשיך להסביר... הוא פשוט עשה 'זיגזגים' בכביש בינעירוני בראשון.. בזה כן אפשר להבחין דרך "עין שונה" מבחוץ לאותו רכב ומבפנים לאותו רכב?

כן, אני שם לב למה שאני אומר.

איך אני יוצא בהנחה כזו?

כי אם הכביש ריק, יש לך שדה ראייה רחב, ושיקול דעת נורמלי - אתה יכול "לחתוך" נתיבים כהגדרתך, להחליק מעט, ועדייןא לא לסכן אף אחד יותר מהמידה שבה האמא הממוצעת שלא יודעת לשלוט ברכב שלה נוהגת על 50 קמ"ש.

זו הדיעה שלי, ואתה לא חייב להסכים איתה.

לכן אם אתה רואה משוה מבחוץ - זה יכול להיראות לך כהשתוללות, אבל אולי זו נהיגה חזקה ושקולה.

אני לא אומר שזה היה המקרה, רק אומר שאולי זה יכול להיות גם אחרת.

לסכן חיי אדם זה לא בא בחשבון, אבל לא כל נהיגה "חזקה" משמעותה סיכון חיי אדם.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

אבל הבחור כבר אמר שהיה פקק גדול

אתה חוזר וחוזר שאולי "יש לך שדה ראייה וכביש ריק"

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...