Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7251 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סוף סוף קרה לי משהו בקסנטיה...:-D

אחד הצינורות ההדראוליים הקשיחים ייצר לעצמו חור קטנטן שפולט נוזל ירקרק בכל פולס של המשאבה (כל כמה שניות).

הצינור נראה כמו צינור קשיח של בלמים.

הייתי במוסך והם התחילו "לא יודעים כמה עולה צינור כזה" ו-" זה עבודה מסובכת" ו-" תשאיר את הרכב ונראה".

הבנתי...

נסעתי הביתה (עצרתי פעם אחת בדרך למלא נוזל הדראולי).

כשהרכב התקרר ניגשתי לפרק .

לאחר כשעה והמון קללות נמרצות לכל המהנדסים הצרפתיים שהצמידו את הצינור למנוע עם חבקים בכל מיני מקומות בלתי אפשריים, הצינור הוצא לאחר כבוד ומונח אצלי בבית.:evil:

השאלות:

1.האם ניתן לתקן את הצינור?

א. ע"י הלחמה(החור ממש מזערי)

ב. ע"י חיתוך החלק הפגוע והתקנת חתיכת צינור עם ניפלים משני הצדדים.

אם ניתן לבצע משהו מהם, מי יכול לעשות את העבודה (באיזור ת"א רבתי)?

2.אם לא לתקן אז איפה אפשר לקנות צינור כזה חוץ מבלוינסקי( בתנאי שיהיה יותר זול...)

מצ"ב תמונה של הצינור, של איזור הסדק ושל דוגמנית הבית מחזיקה את הצינור...8)

תודה

ג'ורג'

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

הרכב מת. אבוא לאוספו לפירוק מחר.

בטח ישאלו בפרוקייה, אז אנא ספר מהיכן להיכן הולך הצינור.

נ.ב. לפרק צינור לחץ גבוה של מערכת הידראולית מבלי לבצע ראשית פריקת לחץ זה רעיון רע מאוד-מאוד-מאוד-מאוד :nono: (בהנחה שאתה זקוק לכל איברי הגוף שלך בקונפיגורציה הנוכחית שלהם).

פורסם
הרכב מת. אבוא לאוספו לפירוק מחר.

בטח ישאלו בפרוקייה, אז אנא ספר מהיכן להיכן הולך הצינור.

נ.ב. לפרק צינור לחץ גבוה של מערכת הידראולית מבלי לבצע ראשית פריקת לחץ זה רעיון רע מאוד-מאוד-מאוד-מאוד :nono: (בהנחה שאתה זקוק לכל איברי הגוף שלך בקונפיגורציה הנוכחית שלהם).

אתה ממזר :-D

נעשה עסקה, אתה תעזור לי ואני אעזור לך עם מידע על BX-GTI לפירוק...

הצינור הולך מהמשאבה הראשית לבומבה המרכזית(זו שבין הרדיאטור למנוע, במרכז הרכב).

לא עשיתי פריקת לחץ וכשפירקתי לא הייתה שום פריקה של לחץ :shock:

צריך להוציא אוויר לאחר ההרכבה?

למרק 10 - תודה אבל מנסיון רב שנים לא תמיד הוראות היצרן הן לטובת הלקוח ואתה בטח מבין למה אני מתכוון...

בכל מקרה אם לא יהיה פתרון אחר אלך כמו ילד טוב ואשים הון קטן בלובינסקי עבור צינור חדש.

ג.

על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

לצינור יש בצד אחד סופית מיוחדת ואני לא חושב שניתן לייצר (לפחות בזמינות גבוהה ובזול) אחד כזה בדיוק.

ג.

בדקת אצל טכנו צינור?

•  

פורסם

אז תלך ךשם עם הצינור כי במקרה ולא ניתן לייצר אולי אפשר ליצור מתאם בין הסופית הקיימת לאחת אחרת או כל קומבינה אחרת כל עוד שזה בטיחותי כמובן.

אולי אפשר לייצר אצל חרט גם אבל כאן כבר הזמן והכסף אולי כבר לא שווים את זה.

דבר נוסף זה המלאי בלובינסקי שאני לא יודע אם הם מחזיקים לכל ה- 3 אקטיבה שיש בארץ!

ירון אדרי - 050-6565666

מדריך ומאמן ספורט מוטורי

מנהל מקצועי ספורט מוטורי

פורסם

זה אכן צינור לחץ גבוה.

כנראה כל הלחץ ברח דרך הסדק.

אילו לא, היתה לך חוויה מתקנת בדמות שמן בלחץ 160 אטמוספרות שנפרק לך על האצבע.

לא ניסיתי, אבל יש שמועות שזה נו?-כיף.

מכיוון שיש בין שנינו ויכוח לגבי סוג המערכת ההידרופנאומטית שבמכוניתך, רשום את מספר השלדה. זה יאפשר (בתקווה) להשיב על השאלה, ולהעלות את שרטוט חלקי החילוף שמתאים למכונית שלך.

נ.ב. אני לא הייתי מנסה לתקן צינור כזה. זה לב המערכת. אין לי מושג מה יכולת התיקון של רתכי הארץ, אבל קשה לי להאמין שזה ישרוד כמו צינור מקורי.

כשתעלה את מספר השלדה, נוכל לבדוק אם הצינור חליפי עם קסנטיות סטנדרטיות. אם כן, תוכל לחפש צינור מפירוק.

פורסם
אתה ממזר :-D

נעשה עסקה, אתה תעזור לי ואני אעזור לך עם מידע על BX-GTI לפירוק...

הצינור הולך מהמשאבה הראשית לבומבה המרכזית(זו שבין הרדיאטור למנוע, במרכז הרכב).

לא עשיתי פריקת לחץ וכשפירקתי לא הייתה שום פריקה של לחץ :shock:

צריך להוציא אוויר לאחר ההרכבה?

למרק 10 - תודה אבל מנסיון רב שנים לא תמיד הוראות היצרן הן לטובת הלקוח ואתה בטח מבין למה אני מתכוון...

בכל מקרה אם לא יהיה פתרון אחר אלך כמו ילד טוב ואשים הון קטן בלובינסקי עבור צינור חדש.

ג.

אם לפני שפירקת את הצינור הצבת את ידית הגובה במיקום הכי נמוך ונתת לרכב לנוח כמה שעות, אז סביר להניח שרוב הלחץ מהצינורות יצא, זאת בנוסף לסדק, שיחרר את כל הלחץ מהמשאבה. אבל כל זה לא ממש משנה לאחר שכבר פירקת..

שווה קודם כל לבדוק בבני ברק כמה עולה חדש, אם לא יקר אז תשקיע, שווה את זה (בעיקר אם אני אבא בסוף לקנות אותו ממך..:mm_wink: ).

אם יקר אז אני הייתי מנסה להלחים אותו אצל רתך מקצוען או לחילופין אגזוזן.

ואם זה לא יעזור נסה בפירוקייה למרות שאין הרבה רכבים כאלה בפירוקיות.

אני לא כמו ארנון, אני מוכן לשלם לך בעבור הרכב...או להחליף בשלי ולהוסיף לך, אצלי הצינור תקין.

:ok:

בריאות לכולם!

פורסם

לפי מה שאני יודע, חלק מהצינורות ההידראולים זהים אחד לשני מבחינת הברגות. השאלה אם אפשר לקחת צינור הידראולי ארוך מעט יותר שאולי יש דרך למצוא חילופי, או מקורי זול, ולהשתמש בו.

מצד שני, אצלי ברכב עשו קומבינה כזו (שימוש בצינור שהולך מהמשאבה לבומבה אחורית עבור בומבה קדמית) וגילגלו את היתר. הבעיה היא שהצינור השתפשף על גוף הרכב ונקרע -> תקיעה -> סיטרואן-אוטו-צרפתי-לא-אמין.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם
אם לפני שפירקת את הצינור הצבת את ידית הגובה במיקום הכי נמוך ונתת לרכב לנוח כמה שעות, אז סביר להניח שרוב הלחץ מהצינורות יצא

:nono:

הורדת הרכב פורקת את הלחץ מהמתלים, אבל לא מהבומבה המרכזית. חשוב מאוד (מאוד מאוד) לבצע פריקת לחץ מסודרת. גם אחרי מספר ימים יש די לחץ כדי להוציא למישהו עין. ב- BX שלי היה צליל של פריקת לחץ אחרי שעמדה ללא תנועה יותר משבועיים.

(אפרופו BX, מה שלומה ? עוד נוסעת ? :wink:

אני לא כמו ארנון, אני מוכן לשלם לך בעבור הרכב...או להחליף בשלי ולהוסיף לך, אצלי הצינור תקין.

:ok:

אה, אדוני. תעמוד בבקשה בתור ואל תדחף.
פורסם
סוף סוף קרה לי משהו בקסנטיה...:-D

מה עשית לאוטו שלי :evil:

ביררת כמה עולה הצינור בלובינסקי? תנסה גם אצל ג'אן, למרות שרוב הסיכויים שיכניסו לך שם את כל הצינור, אבל כדאי לנסות

פורסם
:nono:

...(אפרופו BX, מה שלומה ? עוד נוסעת ? :wink:

אה, אדוני. תעמוד בבקשה בתור ואל תדחף.

עוד נוסעת אבל לא אצלי, ראיתי היום את ה GTI בקרית שמונה, הקטיושות היו קרובות אבל פיספסו אותה...

מכיוון שלא נראה לי שג'ורג' יקבל את הצעתך, הרשיתי לעצמי להציע אחת משלי, המכרז פתוח לא?

בריאות לכולם!

פורסם

כולם להסתדר בשורה...

טוב נראה לי שאני מחר בלווינסקי, כנראה סיפור של 400-600 ש"ח, אני לא אוהב קיצורי דרך מקומבנים.

אין לי גם זמן לפירוקיות.

מה אני עושה אחרי הרכבת הצינור החדש מבחינת לחץ/אוויר במערכת?

ג.

•  

• תוכן חדש...